madzik_
Fanka BB :)
Nasze to samo idealnie w samochodzie:-) ledwo się fotelik przypnie a już chrapie;-)nasza idealnie zasypia w wózku i samochodzie)
KasiulkaW u nas na spacerze długo schodzi zanim zaśnie

Sara a jak to niemowle ma sie uczyć czytac?

U nas to ja śpiewam bo mąż nie ma głosu, ale czasem cos tam mu nuci;-)czekamy na wieści o pierwszym usmiechu w glos

Ewelcia a Twój to nieźle już gada, no tyle dźwięków.. Czekam sama z niecierpliwością na takie gadanie

Eve gratulacje z pierwszego śiechu w głos

Magdalenka różnie dzieci przybierają, jedne szybciej a inne wolniej. A co do karmienia piersią to polecam karmienie na 2 piersi i pewnie będzie szybciej przybierał. No i niech ciągnie ile chce!! Najlepiej jak chcesz piersią karmic to jednak odstawiłabym butle przed spacerem a porządne siedzenie z obiema cycochami.Ja na początku nie wiedziałam że w sumie powinno sie karmić jedną albo na 1,5 piersi i powinno dziecku starczyc (jak laktacja jest odpowiednia) i karmiłam dwoma za jednym zamachem ale druga sprawa ze Oliwier potrzebował tyle-mały żarłok!! Po prostu ciągnąl i ciągnął. Do tej pory 1 mu nie starcza.A z jaką wagą urodziło sie twoje maleństwo?Bo dzieci większe chyba wolniej przybierają z tego co zauwazyłam..