reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachony

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.

W tych urzędach to same kretyny a największe głąby to w energetyce i tak walcze z nimi tylko nie wiem o co bo takie debilizmy wymyślają. Zaliczylam już dzisiaj gminę, energetykę - tam to była jadka na maxa tak mi facet ciśnienie podniósł.

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.

Co tam Lachony - kto był szprytny i wykorzystał moją nieobecność i zalał forme??? Komu gratulować.
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.

hania-no to masz jazde od rana...fakt..ale silna kobita jestes-dasz rade! wspieramy cie zza muru!!!!

POWODZENIA W SZKLARSKIEJ!!!!! i zdaj nam choc krotko relacje jak wrcisz jak bylo....ok?

A co do energetyki...pamiętaj: grunt to prąd;-)

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.

Bernadko-moje kolanko definitywnie nie lubi zmiany cisnienia...po przylocie bolalo w piatek baaaardzo, w sobote juz troche mniej, porobilam oklady itd itp...wczoraj bylo juz znosnie, ale czuje go caly czas.
Przeprowadzka...hmmmm..wlasnie teraz powinnam sie pakowac juz...no ale-jeszcze chwilka z wami i zaczne. Mam czas na zebranie wszystkiego do piatlu-w piatek zjawia sie van i mowimy "do widzenia" temu mieszkaniu...

Nie martw sie na zapas badaniami...bo stres podnosi ztezenie niektorych i tylko nerwami zaszkodzisz sobie...spokojnie idz, oddasz krew i poczekamy na wyniki-bedzie dobrze! Glowa do gory!

A z maluchami co wszystko maja zwykle tak bywa, ze chwile pomietolą nowa zabawkę i rzucają w kat...wiec im więcej akcji w zabawce tym dluzej się nia zainetersują...takie cos co gra, jezdzi, miga-najlepsza rzecz. kup takie autko z klockami a na pewno bedzie zadowolony.
Nawet ja ma podobne cos to na pewno nie takie samo...

reklama
Siemacie Lachony

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.
Limit wprowadze.
Daj czadu :-D
myslisz,ze ktos go bedzie przestrzegał???

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.
Kochana sama wiem jak ciezko jest kupić cos teraz dziecku:tak:;-)

pseplasam ze tak tylko o sobie ... :-(
eve bedzie dobrze.. ja takze czekam i czekam na tego plusik i doczekac nie moge

zmarła wczoraj,przegrała swoja walke z chorobą,miała 28 lat........:-:)-:)-(
przykro mi bardzo z powodu kolezanki
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam się po pachy.. myślisz ze to cos da.. bo ja w to nie wierze.. piątek niezłą biba była.. wszystkie sie uchlały i paplały od rzeczy.. nawet kaprycha:-)

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..

witaj Kinguś kciuki zaciskam mocno ale i tak wszystko jest z mała dobrze. A jak sie czujesz łaskotanie dalej czujesz czy coś więcej??
Chyba zaczynam czuć małe kotłowanie :-D wczoraj jak byłam w sklepie to włączył się alarm bardzo wysokie pikanie i małej się chyba nie podobało bo się zaczęła ruszać.

kinguś, wiesz że nasze kciuki są do twojej dyspozycji:):)
Dziękuje za kciuki ;-);-)

Witam się grzecznie!
A jak Ty się czujesz?
1 czerwca masz ten zabieg na kolanko?

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.
No no pracusiu ;-);-)

Doskonale wiem oc o chodzi, teraz to już się daje prezenty z paragonem żeby rodzice mogli sobie wymienić jakby już taka zabawka była w domu:tak::tak:

Kingus-kciuki zacisniete na maksa!!!! nic sie nie martw-napewno wszystko z Kinią jest cudownie i dobrze!!!! Buziaki dla Ciebie kochanie...w wersjii podwojnej:-)
Buziak

No to sie Wam sloncem pochwalilam...i zaszlo...

U mnie brak @ - dzisiaj na 17 mam wizyte u ginka..

Kochanie-trzymam kcuki za wizyte i bardzo jestem ciekawa co uslyszysz...bardzo...pisz koniecznie jak wrocisz!!!! od razu-nawet bez siku i mycia raczek!

Kropeczko widzę,że mamy podobny gust co do sukienek :-D:-D:-D
A obrazeczki biore ze stronki
GLITTER-GRAPHICS

Stronka-super!
Ja lubie proste suknie slubne, ale z efektem...choc czasem podoba mi sie bardzo pokaxna kiecka na pannie mlodej, ale sama bym sie w takiej nie widziala....:-)

Ale jeden plus jest - będzie macanko, drogie ale jakże profesjonalne
:-D:-):-D
jak juz cos powie to powie:-)

Kochana sama wiem jak ciezko jest kupić cos teraz dziecku:tak:;-)

Wiecie co...teraz jest tyle wszystkiego ze zglupiec w sklepie mozna i wszyscy zachwalaja jak to wspaniale wplywa na stymulacje i rozwoj dzieci, ich intelekt itp, itd........a mój mąż zawsze wtedy powtarza, ze to bzdury maksymalne, bo np. Einstein mial do zabawy tylko zwykłą drewnianą lyzkę i co...? efekty jakos były....

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..
No to się ucieszyłam.Super wiadomośc:happy2::-)

juz wole zeby mnie maz macal...za darmo i jeszcze przyjemnie..

a moj gin to taki starszy pan okolo 50..i srednio przystojny...zamkne oczy i jakos przezyje :p
Oh a mój G to fajny gośc w dodatku z ogromnym i specyficznym poczuciem humoru :tak:;-)

reklama

Super :-D:-D:-D teraz na pewno się uda :tak::tak::tak::tak:

Do góry