reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Pożycz męża :-D Mój twierdzi, że ja nic nie robie i mam czas na wszystko :tak:
Julia to tak jak mój:-poczywiście jeszcze musi być zdanie że na bb zawsze mam czas:-Dale leje na to:-)
Madzia jak dobrze że się odezwałaś, na pewno ślub wyjdzie rewelacyjnie:tak:
Kacha oj tez mi sie zmywarka marzy ale narazie kasy brak:dry:
Tosika zdrówka!co do wyjscia na dwór to nie wiem, ja z Kuba wychodziłam przy antybiotyku ale to był na bakterie nie wiem jak to wygląda przy zapaleniu oskrzeli.
Surv Florcia jest niesamowita, to może zróbcie posiew z kału:tak:Ja Kubie też robiłam z kału, niestety tam też wyszły bakterie ale to juz za nami:happy2:
Pabla to super że lekarka ma takie zdanie o Lence:tak:grunt to się nie nakręcać;-)
Post lece na zamknięty:tak::-D
U nas juz po deszczu, ale duchota straszna chyba założe małemu krótkie spodenki, bo ugotowac się można:happy2:

hej ja jestem padnieta
wygarnialam mezowi do 1 w nocy :-) i chyba z miernymi skutkami,ale to sie zobaczy
od rana latanie-mialam nie isc do pracy, tylko z malym do lekarza; pojechalismy a tu nie ma lekarza :wściekła/y: od 12 przyjmuje-daleko mieszkamy dlatego maz nas zawiozl przed praca; ale i tak nas nie przyjmie bo tylko szczepienia; i dawaj kawal na piechote do domu i do pracy grrr (odkrecanie ze jednak bede itd) na 16 idziemy znowu, na 15 mam okuliste; maz mowi,ze on tez chory i super normalnie,bo niania tez wlasnie psozla do lekarza :happy2: wszyscy chorzy,bomba
ide nazwolnienie i mam wszystjko w nosie
moja dwojka juz mnie wola to nawet nie odpisze wam musze wypic ogromny kubas kawy ;-)

Prezesku sto lat :tak::tak::tak::tak:

Tosika - nie denerwuj się od razu Kochana!! akcja nowotworowa w sensie - fundacja Mcdonalda co jakiś czas w miastach różnych robi bezpłatne badania usg brzuszka i szyi w celu sprawdzenia czy nie ma guzów ani innych dziwnych wykwitów u dzieci. I my właśnie wtedy robiłyśmy usg.
Ale śpiący dzień - czy u Was też??? młoda dopiero wstała, ja też z 1,5 godz polegiwałąm i tak jestem nieprzytomna. Kawa nie pomogła. Teraz gotuję małej obiadek i zaraz wyjdziemy na spacer, jakieś burze nadają ale narazie jest ok.
Kacha - super z tą zmywarką!! u nas brak miejsca na takie cuda:-(

U nas Amazonka...ze 40 stopni, 1% tlenu w powietrzu a burzy dotychczas nei było...serce mi padło, jak w starych dobrych czasach przed ciążą, więc poleguję i zdycham, a moje nadaktywne dziecko skacze po mnie opanowując do perfekcji stawanie przy mamie i rzucanie się łbem na dół na drugą stronę:baffled: Szkoda, że kasku nie mamy, bo bym jej pozwoliła, a w zamian sobie chwilę pospała, a tak równo co 5 minut mała z dzikim okrzykiem Winetou rzuca się na mnie i dawaj gonić kota, pilota, komórkę etc. No nic, miała ćwiczyć niech ćwiczy....to pewnie też patologiczne takie stawanie:-p

Madzia, fajnie, ze się znaleźliście:tak: Dyspensy udzielamy do dnia ślubu, ale potem nie ma zmiłuj, oczekujemy regularnego bywania na BB:-)

Tosika, dobrze kombinujesz...byłam o krok od samodzielnego wykonania próbki do laboratorium, ale powstrzymała mnie potencjalna możliwość ciaży......musiałabym się prokuratorowi gęsto tłumaczyć, skąd u mojej niespełna rocznej córki hormony ciążowe w moczu:-p:-p

Izabelka, skoro wszyscy w koło chorzy, to pozostaje rzeczywiście iść na zwolnienie.....i wyjechać,żeby Cię nie zarazili:-)

Idę pozdychać dalej, zwłaszcza, że na horyzoncie obiecująco czarne chmury, może przywali i upał zelżeje:tak:

Bym zapomniała: Pabla super wieści! No ja od początku wyznaję teorię, że ten typ tak ma:tak: I super, że lekarka też tak sądzi, więc mozesz przestać zamartwiać sie wagą, a zacząć cieszyć super-zgrabną figurką Lenki:-)

U nas też duchota straszna ale pojawily się czarne chmury wiec pewnie zaraz będzie burza:-(
Zuzia cały dzień marudzi :no:teraz w końcu śpi ja chetnie też bym się położyła tylko jakoś tego komputera nie mogę wyłączyć :-p:-D
Ale przynajmniej znalazłam już parę sukienek które mi się wstępnie spodobały-później skonsultuję to jeszcze z wam :tak::-D:-D
Izabelka – ale dzień :szok:Ty lepiej idź na to zwolnienie :tak:
Zapomniałam Wam napisać czym mój m mnie wczoraj zagiął tylko nie wiem czy to nie powinno znaleźć się na wątku „ uśmiechnij się „:-D
A więc Zuzia zrobiła kupkę na nocnik a mój m do mnie „ a jak Ty to później wydobywasz ze środka?” :szok:Chodziło mu o wyrzucanie zawartości z nocnika :-D:-D:-D
Normalnie szok nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać:sorry2:

Ostatnia edycja:
uff aż mi ulżyło,że wybaczacie moją nieobecność.Obiecuję,że po ślubie się poprawię (o ile u teściów internet założymy:-D,jak nie to do rodziców na BB będę wpadać),bo ciężko bez was:tak:

Ale super tu pogoda:tak: w końcu słońce hurraa:happy2:Nawet duchota póki co nam nie przeszkadza (narazie),ale u nas padało,więc jest ok.

Izabelka zdrówka dla rodzinki.
Pabla ja odrazu wiedziałam,ze Lenka to okaz zdrowia,ale wiadomo,lepiej sprawdzić,super wieści:tak:

Prezesiku sto lat!!!

dobra teraz lecę na inne wątki,a przede wszystkim na fotki,bo wcześniej nie zdążyłam.

reklama
Post- zdjecia obejrzane, jednak nie widze na nich zadnego wieloryba (chyba uciekl:-D)
Madzia- super, ze Macius tak szybciutko sie przywyczail do nowego otoczenia, dziadkowie chyba cie odciazyli jesli chodzi o opieke na malym?
Pabla- fajnie, ze jestes zadowolona po wizycie u lekarza, skoro lekarka mowila, aby sie skupic na ziemniakach to chyba i ja tak zrobie bo bala je bardzo lubi.
Kacha- gratuluje nowego nabytku!
Andula- ale masz sasiadke:szok:, twoje mieszkanie, wiec wode mozesz chyba puszczac w taki sposob, jak ci sie podoba.
Surv-powodzenia z tym lapaniem moczu.
Tosika- kochana, moze zacznij brac jakies suplementy diety, ostatnio chyba non-stop jestes chora?

Mala juz chyba jest zdrowa (zeby nie zapeszyc), dzisiaj juz je normalnie, oczywiscie porcje sa duzo mniejsze niz zazwyczaj.

Ostatnia edycja:
Do góry