reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale ja wcale nie chcę Cię wyganiać ;-);-);-)
Zawsze tak jest tysiąc innych spraw a to co powinnyśmy zrobic zostaje na szarym końcu.;-)
U nas piękna pogoda tylko w domu zimno brrrrrrrrrr

Dokladnie tak jest Kingus jak mowisz...czlowiek zawsze znajdzie inne rzeczy waznejsze...ja np gadam z Wami i porzadkuje ostatnie fotki z kraju:-)..., zrobilam 2 prania, wynioslam posciel na balkonic, zjadlam barszczyk...itd....a pakowanie...hmmmm...do piatku sie wyrobimy na pewno:-)

teraz sie delektje kawusia...moze po kawie dostane "kopa" ...chyba nigdy az tak mi sie pianka nie ubila z mleczka...mniam... komus kawke? mam dobra, naprawde...wloską...pycha....

:tak::tak::tak::-):-):-) Ale jeszcze pewnie dlugaaaa droga do tego :shocked2:

Nie myslicie o slubie? juz sporo razem jestescie??? chyba ze wogole nie chcecie sie pobierac?

no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....

deszcz zaczął padac u mnie i jakos sie ponuro zrobilo....
naszczescie zaraz moaj Ally McBeal i odrazu mi sie humor poprawi:-D
No ja tak czasami mam.... jakmam ochote wziąć się za jakąś robotę to siadam i czekam aż mi przejdzie:-D
Marzenko, a na jakim kanale ty Ally Mc Beal oglądasz???? ten serial wymiata!! ja go już chyba kilka lat nie widziałam, ale uwielbiałam oglądać. Kultowa dla mnie rzecz:-):-)

...ale jakbym była w domu sama podczas burzy to bym się chyba posrała ze strachu

rozwaliłas mnie tym tekstem.....
super! tzn nie super jakbys byla sama, ale super to napisalas...

no a jak:-) codziennie ma 2 obiady(1 do pracy, 2 po południu jak przychodzi), uwielbia to co ugotuje i nawet do zadnej knajpy juz nie chce chodzic.
Ale umie mi to wynagrodzic;-)

rozpiescilas samca, rozpiescilas....Hanka jak wroci to da Ci lekcje:-)

Dziś tylko wizyta a usg w następny czwartek;-);-);-)
Bedzie dobrze kochanie...Kinia na pewno ma się super!

No ja tak czasami mam.... jakmam ochote wziąć się za jakąś robotę to siadam i czekam aż mi przejdzie:-D
Marzenko, a na jakim kanale ty Ally Mc Beal oglądasz???? ten serial wymiata!! ja go już chyba kilka lat nie widziałam, ale uwielbiałam oglądać. Kultowa dla mnie rzecz:-):-)

Boshe-Zajec to Ty zyjesz????
co siedzisz cicho jak myszka pod miotłą???? gadaj tu zaraz co fajnego!

na foxlife :-D specjalnie wymeczylam malza zeby mi kupil polsat cyfrowy bo na tym kanale sa swietne seriale:-D
tez uwielbiam ten serial, a leci teraz najlepszy sezon 4 :tak:

reklama
Do góry