reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
U mnie charaszo
Mam krotki tydzien bo pracujemy tylko do srody - czwartek i piatek mamy wolne. W ten dlugi weekend sie przeprowadzam do nowego domu wiec juz sie nie moge doczekac :-)

A co u Ciebie ?

Doszłam do 2211 strony i kutwa końca nie widać - aż mnie czerep ciśnie.

Trza mi chyba wspomagaczy - płynnie muszę się nasmarować od środka.

Przylazła zakorkowana już od macazysty????????

Ostatnia edycja:
ale żeście nasłodziły Hance! teraz to księżna obrośnie w piórka i wogóle przestanie cokolwiek robić:-D

hanka 15 komnat powiadasz?? hm.. mysle ze starczy dla nas wszystkich jak tam sie zjedziemy latem :tak::-)

dziękuję Lolitko w porządku wszystko zdrówko sie poprawiło katar juz prawie przeszedł, na humor nie narzekam w ostatnich dniach tylko zmeczona jestem bo pół dnia przed notatkami spędziłam a juz sie odzwyczaiłam od wkuwania takiej ilości informacji na raz i cieżko mi to idzie!!

reklama
U mnie charaszo
Mam krotki tydzien bo pracujemy tylko do srody - czwartek i piatek mamy wolne. W ten dlugi weekend sie przeprowadzam do nowego domu wiec juz sie nie moge doczekac :-)
kurczak jak ja juz bym chciala rozpoczac budowe.. apotem sie wprowadzic.. kurczak.. marzy mi sie.. bedziemy mieli sypialnie 42m2.. pewnie małą łazienke tam zrobie i garderobe.. bo to troszke za wiele.. ale chociaz bilard wejdzie..
Doszłam do 2211 strony i kutwa końca nie widać - aż mnie czerep ciśnie.

Trza mi chyba wspomagaczy - płynnie muszę się nasmarować od środka.

Przylazła zakorkowana już od macazysty????????
oj bidna Ty bidna.. ja tez tak mialam jakis czas temu.. ja czytałam Wy pisałyście.. z Tobą włącznie.. przeczytałam 5 stron a Wy 10 dołożyłyście.. masakra wtedy była..

Do góry