reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A jesli tu zaproponuja ci in vitro to jestes na tak czy raczej nie chcesz?

Ja mam skonczone 30...w tym roku 31 we wrzesniu, moj M 32...;-)

Kochanie-mysle ze jak postawisz sprawe jasno tu u GP to mozesz wiele wskorac...ale trzeba walczyc, a jak cie oleje lekarz to skrage napisac i poprosic o innego...tak zrobila Kaprycha, bo ja olewali -ona tez jest w UK..i teraz obchodza sie z nia jak z jajkiem....

Kiedy mialas te badania tu robione?
Mam nadzieje ,ze jak sie wreszcie doczekam to wreszcie trafie na jakiegos dobrego lekarza :happy2: W razie czego to przyjde po porade do Kaprychy jakskarge napisac;-):-p.
A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione :unsure:.

Aha... a na in-vitro to jak na razie jestem na nie ,ale nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam jak mnie tu przebadaja i stwierdza ,ze wszystko jest z nami ok ,to moze sie skusimy ,no i zobaczymy jak tam naszym znajomym sie powiedzie ,bo jak zaciaza to bedzie dla nas duza motywacja pewnie :-)

Ostatnia edycja:
:-D:-):-Dno i jak tu byc skromnym, no jak???? no nie da sie normalnie, nie da sie z Wami!
Dziękuję kochany Zjaczku!
a o Andzi to ja znam ludowa przyspiewke...ale nie w parku, a w ogrodzie..."stoi andzia w ogrodzie...po kolana we wodzie...w koszuli...bez majtek..."itd......

:-D:-):-D

Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie

Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Poplułam monitor.:-D:-D:-D:-D

:no::no::no:

i od lutego sie nie odezwali?
Nie ,no po tych badaniach to chyba po miesiacu poszlam do GP by sie dowiedziec jak wypadly ,bo troche mielismy zawirowan w zyciu i nie moglam wczesniej sie wybrac , no i po stwierdzeniu ,ze wynik USG jest ok i z badania kwi wynika ,ze jajeczkuje (chyba progesteron mi badali:rolleyes2:m.in) GP powiedziala ,ze kieruje mnie do specjalisty i mam czekac na list ze szpitala .
To znaczy ,ze od marca jakos czekam ,czyli 2 m-ce.

reklama
Do góry