reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
no wlasnie w takim sensie...to zdjecie z nózką jest niesamowite!
badaicka
Paulusia i Filipek
Sie popłakałam, no.......:-)
Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie
Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...

Mam nadzieje ,ze jak sie wreszcie doczekam to wreszcie trafie na jakiegos dobrego lekarzaA jesli tu zaproponuja ci in vitro to jestes na tak czy raczej nie chcesz?
Ja mam skonczone 30...w tym roku 31 we wrzesniu, moj M 32...;-)
Kochanie-mysle ze jak postawisz sprawe jasno tu u GP to mozesz wiele wskorac...ale trzeba walczyc, a jak cie oleje lekarz to skrage napisac i poprosic o innego...tak zrobila Kaprycha, bo ja olewali -ona tez jest w UK..i teraz obchodza sie z nia jak z jajkiem....
Kiedy mialas te badania tu robione?

A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione

Aha... a na in-vitro to jak na razie jestem na nie ,ale nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam jak mnie tu przebadaja i stwierdza ,ze wszystko jest z nami ok ,to moze sie skusimy ,no i zobaczymy jak tam naszym znajomym sie powiedzie ,bo jak zaciaza to bedzie dla nas duza motywacja pewnie :-)
Ostatnia edycja:
Zajączek81
:-)
no i jak tu byc skromnym, no jak???? no nie da sie normalnie, nie da sie z Wami!
Dziękuję kochany Zjaczku!
a o Andzi to ja znam ludowa przyspiewke...ale nie w parku, a w ogrodzie..."stoi andzia w ogrodzie...po kolana we wodzie...w koszuli...bez majtek..."itd......
Ale się uśmiałam:-)
Wrzuta.pl - Nowaki - Stoi Andzia W Ogrodzie
Zajaczku for You!
i dla naszej Andzi S...tylko nie idz do tej stodoły...

w.kropeczka
Żadna z Was nie wie gdzie się podziała Makaronka??

juz kiedys tez o nia pytalam i ciiisza....
A te wstepne badania tu to jakos w lutym chyba mialam robione.
i od lutego sie nie odezwali?
Ale się uśmiałamPoplułam monitor.
![]()

Betka85
do laski mi daleko ale dzięki bardzoDziekuje juz widziałam laseczko![]()
a ta twoja córcia to istny aniołeczek

Nie ,no po tych badaniach to chyba po miesiacu poszlam do GP by sie dowiedziec jak wypadly ,bo troche mielismy zawirowan w zyciu i nie moglam wczesniej sie wybrac , no i po stwierdzeniu ,ze wynik USG jest ok i z badania kwi wynika ,ze jajeczkuje (chyba progesteron mi badali
i od lutego sie nie odezwali?

To znaczy ,ze od marca jakos czekam ,czyli 2 m-ce.
reklama
Zajączek81
Muszę uciekac kobity. Do jutra. Buziaki dla wszystkich. kropeczka -trzymaj rękę na pulsie żeby mi jutro streścić

Podziel się: