reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
DObry wieczorek :-D
Marlenko, taaaa baaardzo zajęty :-D jak sobię pomyślę to mnie głowa boli :-D
u nas Julinka nawet ostatnio o dziwo nie marudzi budzi się raz w nocy (raczej nad ranem), ja tu dzis patrzę a tu 3 lewa na górze wylazła :-) ale paszczak zębaty się robi :-D
Mamoociku, ależ one są pyszne te nasze truskaweczki :-D
Maajko i Aniknulko, udanego wypoczynku!!!
Bbakaniu, Nati pieknotka - ślicznotka :-D
dla towarzystwa dodaję Natalce moją Julkę :-D

reklama
Julia jest boska!!!!!ale nam modnisie-elegantki rosna:-D

ojejku Basiu jakbym widziala Marynie,jakie One slodkie minki robia,mmmmm...

Diewczyny to jesdnak super modnisie. W tych okularach sa boskie
Witajcie U nas dzisiaj pikne słonko ale zimnawo coas.Musze isc na male zakupy i Kiondze cos kupic na jutrzejsze zawody Jedzie do Czestochowy.I caly dzien beedzie spokoj

Ale słodkie dziewczynki :-):-):-)

Witajcie!

U nas nocka ok- Bart wydłużył sobie spanie, spał zawsze do ok 6 a teraz wstaje po 7-mej :-) super, jak dla mnie bomba ;-)
Ł dzisiaj do roboty na popołudnie, więc teraz bawi się z Bartem, ja zaraz się zabieram za śniadanie- omlet z serem, salami i pomidorem- pyyycha!!!
Dzisiaj popołudniu wpadnie znajoma ze swoimi córkami, a wcześniej chyba pojadę ze szwagierką do tesco po składniki potrzebne do Ł tortu ;-)

Miłego dnia! U nas jak narazie piękne słoneczko-oby tak zostało :tak:

Majka sił w pracy. Początki zawsza są trudne.
Aniknulko fajnie że M gotuje, ja tez bym tak chciała.

A ja jestem przeszczęśliwa. Wczoraj udało mi sie załatwić kilka ważnych spraw co do wyjazdu. Kolerzanka mi dziś odda swój wózek "parasolke" , taką z budka i rozkładana do spania. I w sobote jade po łózeczko turystyczne, te pożyczam, ale martwiłam sie czy mi sie uda go pożyczyć. A tu bez problemu. Dziś odbieram legitymacje Szkolna Gabrysia (potrzeban, aby odebrać paszpory). Dziś odbieramy paszporty. Wszystko sie układa jak najlepiej.
Mam pytanie , poradzcie. Niestety w czasie wyjazdu dostane @. Powiedzcie co mam kupić, abym mogła korzystać z basenu. Bo ja nigdy nie była w takiej sytuacje.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam!

Wczoraj juz sie nie odzywałam, bo znów nam się livebox zwiesił, nic nie pomagało i serwis miał przyjechać, rano włączam i co? Działa :cool2: no to jestem;-):-D

Julia i Natka są cudne, modeleczki :-D

Aziel to super, że sprawy ukłądają sie po Twojej myśli :tak: oby wyjazd był mega udany :-)

Magdalenkokol akurat będzie spokój jak Kinga pojedzie na zawody, a kto sie będzie bardziej stresować :sorry2:

Majka mam nadzieję, że w pracy będzie ciut lżej i nie będą Ciebie bolec plecy :tak:

Mamoot trussssssssssssssskawki :-D ja to mogę jeść 1-2 truskawki tygodniowo, bo tylko tyle na razie znajduje u nas na krzaczkach :sorry2: ale w przyszłym roku powinno juz byc więcej (chyba dokupie jeszcze sadzonek :-p)

Bbakania to miłego świetowania życzę ;-)

Darunia widzę, że przygotowania do urodzin pełna parą :-D

A u mnie dzionek minął, jak zauważyła Bbakania, na dopieszczaniu pracy. Poprawki promotora naniesione, jedna książka już wrzucona (wystarczyło przypis tylko zmienic :-p), ale z drugą więcej zabawy, bo muszę od nowa trochę npisać (ale max strona będzie), więc może dziś skończę :tak:

mała marudna, a ja wieczorem nie wiem jak się nazywam :baffled: dziasła coraz bardziej spuchnięte, więc może w końcu sie coś wykluje, bo już z miesiąc to trwa :dry:

u nas słonecznie, zaraz śmigamy na targ i zakupki

miłego dzionka:-)

Do góry