reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Kocham tę firmę, robia dobre i wygodne butki.WitamAnia ladne buciki a moje sa takie http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic4/179689.jpg
Moja kasy to mi nie da, bo jak mówi, ja nie wiem co z tym dobrze zrobić, ale sama małej kupuje nie raz coś fajnego, a i dla mnie czasem coś znajdzie, ostatnio dostałam spódniczke i bluzkę do kompletu. No fajnie.To ja nie moge złego słowa na tesciowa powiedziec nieraz mi czy dziecia kupuje coś albo nieraz dostałam 100zł jak szłam na jarmak zeby sobie coś kupic.Jak to ona mówi raz na jakiś czas można![]()
No to coś jak u nas, długo niemogłam się złamać, ale mój od razu do mojej mamy MAMO i to z czułością, więc chciałam, żeby i jemu było przyjemnie to słyszeć. Nie cierpie tej kobiety momentami, a czasem ja rozumie. Mówię mamo, już się przyzwyczaiłam.A ja do mojej teściowej mówię mamoW prawdzie to prawda, że teściowa to nie rodzina
Ale zabrałam jej jedynego synusia
niech ma kobita coś w zamian ;-)
Buziaki dla niej.Aleksia się do mnie odezwała przed chwilą, tęski za nami ale nie ma dostępu do netu, powoli dochodzi do siebie![]()
No jak miałas trojany to ja bym stawiała na formatowanie dysku. Oststnio tez coś mi sie wpierdoliło i formatowć 3 razy trzeba było, bo gnój bardzo sprytny był i zawsze gdzies ociupinke zostawił i momen się rozsiewał. POradził sobie z nim dopiero ESET NOD 32. No poprostu jest pierwsza klasa. Znajomy informatyk go poleciał, ponoć 90 % informatyków sieciowych go używa, on jest adminem i mówi, że bez tego ani rusz. Jakbyś chciała, to na torrentach jest za free.No i cholea powiem wam ze przeskanowalam caly komputer- (do teraz sie skanowalo od kiedy zeszłam z bb) zmalazlo mi w choelre trojanow wszystkie pousuwałam, iu dalej nie dziala, w opcje internetowe wejsc nie moge, nie ma glosu dalej i co stam dalej sie peprzy jeszczepotem wyjdzie na to ze bede musiala cly sytsme naprawicac, a niedaj boze formata robic
![]()
Mała niby śpiąca i marudna a spać nie chce

Witajcie babochy.
widzę,że nikt mnie nie wspomniał jak mnie nie było.
No ładnie. ;-)
Czyżbyście nie tęskniły.

Ja Wam dam.Jak można o mnie zapomnieć

Dobra tyle żartów .
Teraz na poważnie.
Troszkę poczytałam tak w skrócie i odpisuję to co najważniejsze.
Tak było kiedyś.
Ja jak biorę trójfazowe to zabezpieczenie jest od początku .
Jeśli zapomnisz w 1 tygodniu jakiejś tabl.to zabezpieczasz się dodatkowo przez 7 dni,jeśli w 2 tyg. to nie robisz nic i też jesteś zabezpieczona,jeśli w 3 tygodniu to są 2 rozwiązania.
1) bierzesz tę zapomnianą tabletkę i zabezpieczasz się przez 7 dni dodatkowo i dalej jak zwykle
2) bierzesz dalej i nie robisz 7 dniowej przerwy tylko rozpoczynasz kolejne opakowanie.
Teraz od 3 miesięcy mam nowe tabletki YAZ i zasada jest ta sama.
Róznica polega tylko na tym,że YAZ na 4 tabletki placebo,które się bierze i następnego dnia rozpoczyna kolejne opakowanie.
Beż żadnych przerw .Tabletek jest 28.
Należy pamiętać,że nie biorąc chociażby 1 tabletki można zajść w ciążę
2 lata temu moja koleżanka zaszła w ciązę z założoną wkładką.
Nie chciała usunąć dziecka i efekt był taki,że dziecko urodziło się z wrośniętą wkładką w nogę.
Mały miał operacjena tę nóżkę i niedawno zaczął chodzić.
Dzieci są obsypywane prezentami na każdą okazję.
Jak pójdą z nią do sklepu to chociaż loda ,albo cukierki ,ale zawsze coś kupi.
Ja na przeprowadzkę dostałam od niej mega wyprawkę od pościeli po dywan.
Jak się przeprowadzaliśmy już tu na swoje dostałam kasę na nowe garnki,1 zasłony do salonu i gotowała dla nas przez prawie 2 miesiące ,póki nie mieliśmy własnej kuchni.
O imieninach i uorodzinach też zawsze pamięta.:-)
W końcu to jego matka i gdyby nie ona to by go nie było.
Tyle dla m mogę zrobić
:-)
Tyle zdążyłam poczytać.
Reszty nie dam rady.
Mam dziś Kubę w domu bo lekko podziębiony a boję się,że jak pójdzie do przedszkola to znów ucho złapie.
W wolnej chwili napiszę Wam co u nas .
A już sporo wiem.
widzę,że nikt mnie nie wspomniał jak mnie nie było.
No ładnie. ;-)

Czyżbyście nie tęskniły.

Ja Wam dam.Jak można o mnie zapomnieć

Dobra tyle żartów .
Teraz na poważnie.
Troszkę poczytałam tak w skrócie i odpisuję to co najważniejsze.
butki superWitamAnia ladne buciki a moje sa takie http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic4/179689.jpg
Agnes i tu się nie zgodzę.Dzi~ęki wiki za znaczenie imion,cz~ę~ść tego co tam pisze si~ę zgadza
wiki jak bierzesz tabletki to nie możesz ich przerywać a potem znowu brać.jak bierzesz tabletki to dopiero tak na pewno zaczynają działąć po miesiącu brania,przez pierwszy miesiąc powinno sie wspomagać jeszcze inna metoda antykomcepcji/
Tak było kiedyś.
Ja jak biorę trójfazowe to zabezpieczenie jest od początku .
Jeśli zapomnisz w 1 tygodniu jakiejś tabl.to zabezpieczasz się dodatkowo przez 7 dni,jeśli w 2 tyg. to nie robisz nic i też jesteś zabezpieczona,jeśli w 3 tygodniu to są 2 rozwiązania.
1) bierzesz tę zapomnianą tabletkę i zabezpieczasz się przez 7 dni dodatkowo i dalej jak zwykle
2) bierzesz dalej i nie robisz 7 dniowej przerwy tylko rozpoczynasz kolejne opakowanie.
Teraz od 3 miesięcy mam nowe tabletki YAZ i zasada jest ta sama.
Róznica polega tylko na tym,że YAZ na 4 tabletki placebo,które się bierze i następnego dnia rozpoczyna kolejne opakowanie.
Beż żadnych przerw .Tabletek jest 28.
Należy pamiętać,że nie biorąc chociażby 1 tabletki można zajść w ciążę

I tu Ci przyznaję rację 100%pewnie że mozna przytyć ale to zalezy juz od tego jak reaguje dany organizm na podane hormony.jedni tyją inni chudną.
nikt Ci z góry nie powie jak będzie w Twoim przypadku.jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz![]()
Wkładka mniej jednak zabezpiecza.Wkladke zaklada sie na 3 lata taka hormonalna sa tez takie przy ktorych nie ma okresu ale chyba bym sie nie zdecydowala na taka.Oczywiscie wkladke mozesz wyciagnac nawet po 6mc
2 lata temu moja koleżanka zaszła w ciązę z założoną wkładką.
Nie chciała usunąć dziecka i efekt był taki,że dziecko urodziło się z wrośniętą wkładką w nogę.
Mały miał operacjena tę nóżkę i niedawno zaczął chodzić.
no moja jaka jest taka jest,ale pod tym względem to nie narzekam.super masz ta teściową, aż Ci normalnie zazdroszczęja od swojej jak dotąd dostałam, kiedyś wieki temu na gwiazdke, parę rajstop i szampon do włosów na imieniny też dawno temu:-
-
-(
Dzieci są obsypywane prezentami na każdą okazję.
Jak pójdą z nią do sklepu to chociaż loda ,albo cukierki ,ale zawsze coś kupi.
Ja na przeprowadzkę dostałam od niej mega wyprawkę od pościeli po dywan.
Jak się przeprowadzaliśmy już tu na swoje dostałam kasę na nowe garnki,1 zasłony do salonu i gotowała dla nas przez prawie 2 miesiące ,póki nie mieliśmy własnej kuchni.
O imieninach i uorodzinach też zawsze pamięta.:-)
fajnaA to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
a ja mówię mama chociażby przez szacunek do Darka.obawiam sie ze to nie ma znaczeniaBylam u niej moze 3 razy
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo![]()
W końcu to jego matka i gdyby nie ona to by go nie było.
Tyle dla m mogę zrobić

pozdrowionka i szybkiego powrotu do zdrowia i do nas.Aleksia się do mnie odezwała przed chwilą, tęski za nami ale nie ma dostępu do netu, powoli dochodzi do siebie![]()
poczytam późniejwitam
u mnie deszczowo za oknem ale w sercu maj miałam wczoraj rozmowę z p ale to potem naisze w odpowiednim miejscu![]()
są pralki,które zamiast typowego filtra mają puste miejsce lub koszyczek i zastępuje filtr.Hej dziewczyni,ja zauważyłam ,ze strasznie was ubawiło jakoby moja pralka miałaby nie mieć filtra,no naprawdę nie ma to pralka firmy beko 6 letnia i tania bo 700 zł.za ną daliśmy i nie ma filtra!!!!Witam się i ja przy środzie ,chmurzy sie u nas zaciąga ,kropi ,a burzy niet ,a uwielbiam
![]()
Tyle zdążyłam poczytać.
Reszty nie dam rady.
Mam dziś Kubę w domu bo lekko podziębiony a boję się,że jak pójdzie do przedszkola to znów ucho złapie.
W wolnej chwili napiszę Wam co u nas .
A już sporo wiem.
medeuska
październikowa mama'09
mam noda, wiem ze jest najlepszyKocham tę firmę, robia dobre i wygodne butki.
Moja kasy to mi nie da, bo jak mówi, ja nie wiem co z tym dobrze zrobić, ale sama małej kupuje nie raz coś fajnego, a i dla mnie czasem coś znajdzie, ostatnio dostałam spódniczke i bluzkę do kompletu. No fajnie.
No to coś jak u nas, długo niemogłam się złamać, ale mój od razu do mojej mamy MAMO i to z czułością, więc chciałam, żeby i jemu było przyjemnie to słyszeć. Nie cierpie tej kobiety momentami, a czasem ja rozumie. Mówię mamo, już się przyzwyczaiłam.
Buziaki dla niej.
No jak miałas trojany to ja bym stawiała na formatowanie dysku. Oststnio tez coś mi sie wpierdoliło i formatowć 3 razy trzeba było, bo gnój bardzo sprytny był i zawsze gdzies ociupinke zostawił i momen się rozsiewał. POradził sobie z nim dopiero ESET NOD 32. No poprostu jest pierwsza klasa. Znajomy informatyk go poleciał, ponoć 90 % informatyków sieciowych go używa, on jest adminem i mówi, że bez tego ani rusz. Jakbyś chciała, to na torrentach jest za free.
Mała niby śpiąca i marudna a spać nie chce![]()

tylko mojego pendrive musze tez narawid

teraz juz wogole se wkompie namieszalam

Ech no wrzucę Wam ostatnie teksty mojego dziecka
jest w domu bo jest podziębiony
ja do niego i znów nie pójdziesz do przedszkola
a on tak
i bardzo dobrze
będę miał święty i anielski spokój
i nikt mi dupy bzdurami nie będzie zawracał

Kuba je śniadanie
ja mówię
Kuba jedz,jedz,jedz,jedz
a ten w końcu
daj mi wreszcie spokój,ile można gadać
tylko jedz,jedz,jedz
no w końcu porzygam się od twojego gadania
padłam

gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.

Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!
padłam

I weź nie kochaj takiego gada.

jest w domu bo jest podziębiony
ja do niego i znów nie pójdziesz do przedszkola
a on tak
i bardzo dobrze
będę miał święty i anielski spokój
i nikt mi dupy bzdurami nie będzie zawracał

Kuba je śniadanie
ja mówię
Kuba jedz,jedz,jedz,jedz
a ten w końcu
daj mi wreszcie spokój,ile można gadać
tylko jedz,jedz,jedz
no w końcu porzygam się od twojego gadania
padłam

gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.

Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!
padłam

I weź nie kochaj takiego gada.

Witam :-)
Wczoraj załatwiłam wszystko, co chciałam, ale nie dałam rady zająć się domkiem, więc dziś od rana ogarniam pobojowisko
No i po wczorajszej chińszczyźnie ani ja ani m nie czuliśmy się najlepiej
Jednak domowe obiadki dużo zdrowsze są. 
Piotruś był wczoraj u fotografa - robiliśmy zdjęcie do paszportu. Pani musiała ze 20 zdjęć zrobić zanim była w stanie wybrać jakieś nadające się, bo wszystko tam było takie ciekawe i główka mu dookoła chodziła
Ja też przy okazji cyknęłam i do prawka i do paszportu, bo nie wiem, czy wiecie, ale zdjęcia do paszportu teraz muszą być takie wydziwione. Wyszłam na nim masakrycznie, może pani jeszcze w photoshopie coś podziała, bo jak tak zostanie to załamka normalnie. :-(
A dziś idziemy na szczepienie.
Pół Łodzi wczoraj przejechałam, żeby Pentaxim kupić i okazało się, że w aptece 200m od naszego bloku pani powiedziała, że mi na dziś sprowadzi. 
Wybaczcie, że nie poodpisuję, ale muszę posprawdzać testy, bo już mnie mailowo atakują o wyniki
A sterta papierów leży obok i łypie na mnie 
Wczoraj załatwiłam wszystko, co chciałam, ale nie dałam rady zająć się domkiem, więc dziś od rana ogarniam pobojowisko

Piotruś był wczoraj u fotografa - robiliśmy zdjęcie do paszportu. Pani musiała ze 20 zdjęć zrobić zanim była w stanie wybrać jakieś nadające się, bo wszystko tam było takie ciekawe i główka mu dookoła chodziła

A dziś idziemy na szczepienie.

Wybaczcie, że nie poodpisuję, ale muszę posprawdzać testy, bo już mnie mailowo atakują o wyniki

B
Beata1988
Gość
Witam Laseczki.
U mnie pogoda ładna ale strasznie duszno jest, nie idzie wyrobić
Kuba wariuje w łóżeczku, nie chce spać! 20 minut od rana spał. Jeszcze dzisiaj muszę do teściowej jechać a nie chce mi się jak cholera. Zgadzam się że teściowa to nie rodzina, w 100%

tylko dupę zawraca. A mnie już szlag trafia w domu z Radkiem. Nie może nigdzie pracy znaleść i siedzi w domu i już mnie nerwy biorą 
do wojska możliwe że zaczną przyjmować dopiero w lipcu. To dwa miesiące aż! Ja nie wiem. Ani grosza nie mam, a wszystko mi się kończy :-
no::-
no: nie wiem jak to będzie. Niech tylko to wojsko ruszy i niech go przyjmą to będę spokojniejsza
U mnie pogoda ładna ale strasznie duszno jest, nie idzie wyrobić

Kuba wariuje w łóżeczku, nie chce spać! 20 minut od rana spał. Jeszcze dzisiaj muszę do teściowej jechać a nie chce mi się jak cholera. Zgadzam się że teściowa to nie rodzina, w 100%

reklama
Podziel się: