reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczynki, ja kończę na dziś. Udaję się na spoczynek. Przykleję się jeszcze do Małżona na chwilkę. Życzę spokojnej nocy i kolorowych snów :***

YouTube - T-raperzy Znad Wisły - Najwięcej smaku jest w polskim chłopaku (Oficjalny teledysk) - się podzielę, bo ostatnio widziałam jak o ciachach rozmawiałyście...OGLĄDAĆ TYLKO Z DŹWIĘKIEM
Jak Wy wynajdujecie takie cuda?! :rofl::rofl::rofl::-D:-D:-D
pamietaj nigdy sie nie robi pelnych brzuszkow tylko tkie do 45%.. pelnych to ja nie robie.. poza tym robie seriami.. 40 5-10 sekund przerwy, 30, prerwa, 20, i 10.. a jak juz tak troszke pocwicze to dokladam sobie 20,potem za jakies 3-4 dni znow 20.. ay plecow nie przeciazyc.. i dochodze do 200 i potem to roznie albo po 10 dokladam albo non stop 200, brzuszki robie etraz jakos prze @ zaczełam potem jak @ 2 dni przerwy z racji bólów brzycha i dalej.. mysle ze za jakies 4 dni zaczne dokladac po 20 bedzuszkow.. aby nie przeciazyc plecow..
Ło matko kochana- jestem pełna podziwu.Niestety mój kregosłup chyba by tego nie przeżył zwłaszcza po wkłuciach do znieczulenia,najpierw do porodu a potem do cc :no:

Ostatnia edycja:
ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:

witaj angela w naszym pijackim gronie:-D

asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!

Bernardko jak się czujesz? Minęło choróbsko?Jak sprawa z ekspresem?

Kropeczko, Wiolciu jak Twoja przeprowadzka? Pakujesz pudła?

Nektarynko, dziękuję za ciepłe słowa..Duży buziak :* Andziu dla Ciebie też - za pamięć..

Hanka..jak wrazenia po nowej pracy? Zabijesz ich swoja elokwencja i klasa??

Ostatnia edycja:
Marzenko, doczytałam że jutro masz rozmowę na kierownika sklepu?! Powodzenia!!!

Olesiu??Gdzie jestes?

Kaprycha a Ty?

Ostatnia edycja:
dziękuje PM już zdrowiutka jestem jak rybka i ciezko zakuwam do tej obrony dziekuje ci za pamiec kochana a ty jak się czujesz mam nadzieje że już ci lepiej troszke/? a @ się pojawiła?? decyzje o zakupie ekspresu odłożyłam na potem.

Badaicka jak mi przykro naprawde to jest niesamowita tragedia nie potrzebnie patrzyłam na NK bo tylko się popłakałam

Witaj Angelka z nami będzie Ci wesoło :tak::tak::-):-)
PRZEPRASZAM nie chciałam Was zasmucić a już tym bardziej doprowadzić do łez.PRZEPRASZAM:-(
ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!:baffled:

witaj angela w naszym pijackim gronie:-D

asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!
Super kobitko.Dałaś radę!!!
Dziękuję za wyjasnienia co do Fasolkowania:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry