angelka123
i tylko nadzieja......
Zaniepokojona trzymam Cię za słowo ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Wy wynajdujecie takie cuda?!YouTube - T-raperzy Znad Wisły - Najwięcej smaku jest w polskim chłopaku (Oficjalny teledysk) - się podzielę, bo ostatnio widziałam jak o ciachach rozmawiałyście...OGLĄDAĆ TYLKO Z DŹWIĘKIEM
Ło matko kochana- jestem pełna podziwu.Niestety mój kregosłup chyba by tego nie przeżył zwłaszcza po wkłuciach do znieczulenia,najpierw do porodu a potem do ccpamietaj nigdy sie nie robi pelnych brzuszkow tylko tkie do 45%.. pelnych to ja nie robie.. poza tym robie seriami.. 40 5-10 sekund przerwy, 30, prerwa, 20, i 10.. a jak juz tak troszke pocwicze to dokladam sobie 20,potem za jakies 3-4 dni znow 20.. ay plecow nie przeciazyc.. i dochodze do 200 i potem to roznie albo po 10 dokladam albo non stop 200, brzuszki robie etraz jakos prze @ zaczełam potem jak @ 2 dni przerwy z racji bólów brzycha i dalej.. mysle ze za jakies 4 dni zaczne dokladac po 20 bedzuszkow.. aby nie przeciazyc plecow..
PRZEPRASZAM nie chciałam Was zasmucić a już tym bardziej doprowadzić do łez.PRZEPRASZAM:-(Badaicka jak mi przykro naprawde to jest niesamowita tragedia nie potrzebnie patrzyłam na NK bo tylko się popłakałam
Witaj Angelka z nami będzie Ci wesoło:-):-)
Super kobitko.Dałaś radę!!!ufffffff dziewczyny skonczylam pisac ale jak narazie tylko prace zaliczeniowa!!! przynajmniej jedna z glowy!!!
witaj angela w naszym pijackim gronie
asiq i agniesiak85 na chlopca jest w owulke lub góra dzien po! a na dziewczynke jakies 2-3 dni przed owulką!
witaj angela w naszym pijackim gronie![]()