reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nie wiem Marzenko co ci doradzić. Może dobrze kombinujesz z tym strojem, ale to zależy na kogo trafisz. Bo na kierownika może powinnas bardziej oficjalnie się ubrać?
Co do zarobków- ja nie lubię tego typu pytań na rozmowie.
Jak powiesz za dużo to źle, a jak za mało to też nie dobrze, bo znaczy,że się nie cenisz. I bądź tu mądra.
Ale będę trzymać kciuki i czekać na relację. Powodzenia

Uciekam babeczki, do jutra. Dobranoc
no zobaczymy, loree jutro sie okaze wsyztsko!!!!!!!!!!!!!!:tak:
dobranoc :**

reklama
Ja pitole, zasypiam przed kompem a mąz się smieje i mowi do mnie DOBRANOC...Chyba naprawde musze uciekac do lozeczka..Jutro poranne wstawanie mnie czeka..Jajo zniose chyba - nie znosze wstawania przed 7..Brrrr....

Miłych pogaduchów a później spokojnych lub szalonych snów :)
Buziaki i dobranoc

A ja tam lubię SOBIESKIEGO MANDARYNKOWEGO :-D:-D:-D
a tak wogóle to uwielbiam drinki SOBIESKIEGO
[video=youtube;bjcEzCx-jKQ]http://www.youtube.com/watch?v=bjcEzCx-jKQ[/video]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - zjadło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Wy tyle piszecie, że muszę skrobac teraz odpowiedzi drugi raz:no:
Bernardko - dobrze, że zakupki udane:tak:
a z nauką zdążysz - ja w Ciebie wierzę:-)
Zajączku - nie robiliśmy jeszcze badań M to nie wiem jak Ci pomóc:-(
myślę, że trudno się nie stresować ale postarajcie się jak najmniej zestresować:tak:
Hanka - i co - dostałaś ten pregnyl
straszne jak go nie ma w hurtowniach:szok:
Kinguś - śliczny brzusio:-)
też Cię poszukam na nk - mogę?;-)
Eve - ja nie wiem jak facet po szcepionce - wiem, że ja się nie zaszczepiłam:szok:
ale jak Hanka mówi, że można się strać to to zrobię:tak:
Gosiu - powodzenia - nie zwariuj nam od tych matur:-)
Domelko - gratulacje - to najpierw weselicho zaliczamy u Ciebie a potem u naszej Hani:-);-):-)
Dziewczyny - coście znowu do figury wróciły - nie macie innych tematów:angry:
Eve - Ty chcesz być chuda a teraz to jaka jesteś:szok:

Kroptusiu - i jak wizyta:happy2:
Niunia - podziwiam za ten ogród:blink:
musisz jeszcze poznosić ten duphaston - ja też miałam mdłości po nim - życzę Ci by Ciebie nie opuściły tak szybko;-)
Lolitko - może jednak jakiś się jeden wojownik zabłąkał:-)
Po co ci mąż kobieto. To kula u nogi.
Chodzi tylko za tobą i jęczy i męczy. A to jeść a to pić, a to zrób mi dobrze, a tego nie wolno, a tego nie zrobie.
Ciesz się wolnością, jeszcze zdążysz urobić sobie ręce przy samcu.
Hanka - to dobrze, że się dziewczyna nie zniechęciła po Twojej reklamie do małżeństwa:szok:
Eve - no to staranka pełną parą:-)

322547
A NU DOBRANOC:cool2:
empty.gif

Ostatnia edycja:
reklama
No i wszystkie uciekły spać
a ja nadrobiłam za to wszystko:tak:
Kropeczko - to straszne co napisałaś o tych dziewczynkach 11-letnich, ale niedługo i u nas tak będzie - w końcu już 13-latki rodzą to niedługo będą jeść tabletki poronne:szok:
tylko nie zapomnij stanac w rozkroku!
:-D:-D:-D
Słuchajcie, a czy są jakieś specjalne zaqlecenie przed badaniem progesteronu??
coś jeść, pić czy nie pić, umyć jedną połowę głowy druga nie???? Bo żebym nie robiła bez sensu....
:szok::-D:-D:-D:szok:
a ja umyłam całą:szok::szok::szok:
Martynko - witaj - jak samopoczucie po clo?
Lilu - masz się z tymi cyklami - ale niedługo juz będziesz w Polsce to zapasy dupka uzupełnisz:tak:
Lolitko - a po co jajko przed IUI:szok:
OluPM - dobrze, że jesteś z nami - i humor Ci powrócił - brakowało Ciebie:tak:
Asiq - trzymam kciuki za test w piątek:-)
Nektarynko - ja też pożegnałam rozmiar 36 i teraz mam 40:-( ale nie mam tyle samozaparcia by robić 300 brzuszków:zawstydzona/y:
Gracjasko - musisz wytrzymać do terminu @ - nie testuj wcześniej:tak:
Angelka - ja też lubię waniliową ale piłam z sokiem pomarańczowym i grenadiną:-p
a rzeczywiście zapomniałam o wpisowym - jak dla mnie jedna flaszka jest ok, ale Hanka jak się pojawi to dla niej musisz ekstra dodatek - podpowiadam, że najlepiej warkę;-)
Badaicka - jak to - to my tu z Tobą tak bez wpisowego gadamy:szok:
dobrze, że się zrehabilitowałaś:tak:
zapraszamy w piątek na imprezkę;-)

DOBRANOC:-)

Do góry