Joanna73
uzależniona od BB
AGNES udanych zakupów 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią"Wyjęla serek danio i rozmarowala na sobie stole i ubraniu nawet we włosach miala i nosieja juz nie ma siły do niej Wojtek z Zuzią tacy nie byli szkodliwi
![]()

no daj się dziecku troszkę pobawić;-)moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią"![]()
A Gabi rozwija sobie wyobraźnię i zdolności manualneno daj się dziecku troszkę pobawić;-)

ibierze sie teraz za szafe Wojtka ZABIERZCIE JĄ OD MNIE JA JUZ NIE MAM SILY BUUUUUUUUUUUUUU

M znowu spał z Helenką, a ja sama
Zobaczymy co z tego wyjdzie 

oj Joanna nie narzekajno wlasnie ta jej wyobrażnia czasmi nie wiedomo w ktorą stronę pójdzie teraz tez wywaliła szuflade z szyn wysypala wszystkoibierze sie teraz za szafe Wojtka ZABIERZCIE JĄ OD MNIE JA JUZ NIE MAM SILY BUUUUUUUUUUUUUU
![]()

pomysłowa jest a to dobrze wróży na przyszłość, wolałabyś dziecko co tylko siedzi w kącie i nic nie mówi, nie bawi się i jakby go wogóle nie było???????? pewnie nie, bo wtedy byś myślała, że jest chore
ciesz się, ze Gabi jest taka jak teraz, ja to ci nawet zazdroszczę, chciałabym żeby Misia była jeszcze taka malutka;-)jak to co robi? porządki oczywiścieOOOO CO ROBI![]()

jak mamusia nie miała czasu to dziecko musi

Ale on sam się o to prosiłale mi komp muli :zaraz swira dostane.
wiktoria az dziwne,ze lekarz Ci tego nie zlecal:/
madeuska to nie zle,gdybym ja tak powiedziala mojemu to... chyba niebylibysmy razem hehehhehehehe
ide ogarnac chate i sie pomalu szykowac.dam Kubie pograc bo mi tu steka nad gowa,ze mu obiecalam pograc.
no jeszcze klawiatura cos mi szwankujeoszaleje.kiedy mojego nie ma i mam okazje popisac to wszystko sie muli i zacina
bede w doskoku

no włąsnie musze sie jakoś przemóc- moze nie licząc tego sprztaania bo podłogi i tak opewnie umyc bee musiala, ale zmywac prac i spzrataac PPO NICH nie bede.. ot koniec!tak trzymaj, teraz sobię poodpoczywaj i porób NICwtedy docenią Twoją pracę
tylko jak długo wytrzymasz??? przecież Ty nie możesz jak widzisz nieporządek
bo ciągle coś sprzątasz
![]()
Musicie mipomagac zebym nie pękłamasz rację i tak trzymaj ja tez jak cos do mnie sie czepiaja to sie stawiam niech sobie nie mysla ze maj sluzacą w domu Zreszta masz prawo nic nie robic tylko tak trzymaj i nie ulegaj
już dziisaj sie podlizywał rano, ale ja anisłowa do niego za wczorajnoo... na t opisze dokładnie sytaucje zarazWitajcie z rana
U mnie dzis deszczowo,Brzydula z rana zaliczona.OLiwka siedzi teraz na nocniku i ogląda Jedynkowe przedszkole :-)
Zaraz przyjdzie do mnie koleżanka z psiapsiółka Oliwki i lecimy razem na zakupy.
jaka Ty bojowo nastawionazbuntowałaś się,i tak trzymaj :-)

kazdy plac zabaw wie gdzie jest i mnie ciagnie a mnie sie marzy spokój