madziulanatasza
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze jak ktores brakuje to smutno sie robidziewczyny jestem zakręcona zapomniałam zaznaczyć cytaty
joanna jestemjak miło że pytasz o mnie
as do lekarza ni i wyluzuj kochna(przyganiał kocioł garncowi)
wiki chwal się zakupami
luna komplecik od ciebie idealny naładuje baterie to strzele antoszce focie
madziulanatasza ty też hwal się zakupami
anabuba no nie możesz wyglądać jak żona piekarza no i nie daj bóg dziewczyny jak córki piekarza więc je też smaruj no bo co by ludzie powiedzieli
meduska klijenci są czasami świetni piotrek jak mi czasami opowiada to wyje ze śmiechu
no dowcipy super
spadam jeszcze na t i sprzątanie mnie czeka![]()
Dzikuska achJa wczoraj po południu sie napracowałam,skosiłam trawę na podwórku(m mi pomógł jak wrócił zpracy)poukładałam drzewo w drewutni i od razu podwóreczko ładnie wygląda,ale jeszcze porządki czekają w szopie i na tyłach podwórka ,bo tam wiecznie się odkłada rzeczy z którymi nigdy nie wiadomo co zrobić,.codziennie ostatnio rano u mamy jestem pomóc jejw sprzątaniu powzasowiczch i w ogóle jakoś tak szybko mi czas leci ,ze nie mam czasu na nic,dziś troszke więcej z wami posiedze ,choć by sie przydało podłogi pomyć ,ale cóz stoi na przeszkodzie z doskoku będe.Wczoraj udło mi sie na allero kupić za złotówkę książkę ireny zarzyckiej dzikuska,jako małolato zczytałam ją tak ,że musiałam już dawno ją wyrzucić ,a nie moge sie doczekac kiedy ją dostanę![]()
Dowcipy pierwsza klasadOBRA JA OŃCZĘ JA JUŻ SIE NASMIAŁAM,MAM NADZIEJĘ ,ZE SIĘ DZIEWCZYNĄ SPODOBAJĄ NASZE DOWCIPY![]()
Moją Martynka z truskawek bolał wczoraj brzuszekJa rowniez witam wieczorkiemWlasnie wrocilismy do domku z drugiego spacerku:-)Bylo fajnie,delikatnie padało ale przynajmniej nie bylo az tak duszno
Mlody tak smakowaly te truskawy ze jak sie skonczyly to mi ryczaly
Dlatego czesto bede kupowala i Im robila
Zaraz ogladne sobie pogode na tvp 1 i zaplanuje sobie jutrzejszy dzien;-):-)