reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Niech słucha ile wlezie- to porządna muzyka, ma znać polskiego rocka i bluesa :-):tak:

Dżemu słuchałam namiętnie przez całe liceum i teraz czasem tez do tego wracam. Ale tylko ten z Riedlem. Kiedyś nawet jeździłyśmy z kolezankami do Tychów na jego grób, ale teraz gdzieś go przeniesli i nie wiadomo gdzie. Tajemnica wielka! Ach stare czasy.

no zobaczymy :) jak mnie wezma to sprobuje ;) mialabym byc kieorwnikiem sklepu i dlatego jest full obowiazkow.... no ale trzeba sie rozwijac a nie cofac:-D

Kochana jak cię będą chcieli to bierz tą robotę! Umawiałyśmy się przecież,że długo tam nie popracujesz! A fajnie jest mieć dobrą podstawę, bo jak pójdziesz na L4 to będzie ci się opłacało. A może ci się spodoba? Zawsze to kolejne doświadczenie ;-)

reklama
A u mnie to chyba jednak nie @ :confused: polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc :baffled: zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos :dry: chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :zawstydzona/y::-(

Uciekam Dziewczynki. Dr House się zaczyna. Uwielbiam :-D Życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki. Buziaczki

A u mnie to chyba jednak nie @ :confused: polecialo mi troszke rozowego sluzu, za troche takie malusienkie skrzepiki( chyba 3 ) myslalam ze zaraz sie rozkreci @ a tu wylecialo troszke brazowego sluzu i cisza ( sorki za szczeguly ) ale zaczelam sie martwic co to moze byc :baffled: zawsze mialam troche rozowego sluzu,troszke malutkich skrzepow i zaraz byla juz krew (normalne @ ) a tu dzisiaj takie cos :dry: chyba jutro szczele sobie testa jak przez noc nie dostane normalniego krwawienia miesiaczkowego bo zaczelam sie martwic :zawstydzona/y::-(

Zrób rano testa na wszelki wypadek.. bo rzeczywiście trzeba to sprawdzic. I nie martw się na zapas, pamietaj;-):tak:

Dwie burze, jedna za drugą i rzeka płynąca ulicą. Jeszcze grzmi.
Kur.... satka przez ten deszcz mi ucieka. Pieprz... POLSAT:wściekła/y:

reklama
Bardzo możliwe... U mnie jeszcze burzy nie widać, ciekawe czy dojdzie i tutaj...???
Z ciekawości błam dzisiaj Marzenko w tym sklepie, w którym masz szansę pracować (tzn. w oddziale tego sklepu), ale muszę szczerze powiedzieć, że nie są to ubrania w moim stylu, trochę za bardzo "luzacki":-)

Do góry