wiktoria12
Mama i żona :)
A&E gratuluje setnego posta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A&E gratuluje setnego posta
hehe dobre
no wlasnie ja zwariowalam ale nie do konca bo mial pare przerw na cisze i pozbieranie sie w sobiePATRYSIA
Gratulacje dla Sewika
Wiem co to za bol jak dziecko sie tak drze i drzeJa moje oduczałam w Nowy Rok i tez chyba z dwa lub trzy razy mi tak wyły ale na szczescie nie przez dwie godz
bo bym zwariowała chyba
Mlody tak smakowaly te truskawy ze jak sie skonczyly to mi ryczaly
Dlatego czesto bede kupowala i Im robila
jestem wkurzona, bo kupiłam na allegro dla Misi kilka ubranek, zapłaciłam 10-go maja i do dzisiaj nie mam paczkikobieta nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu
kwota może niewielka ale niesmak ogromny:-
-
-( dowikla może ją znasz bo ona jest z Poznania, nakop jej dupy w moim imieniu
![]()
hehe dobre
a tak poza tym to witam
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensjisuper
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec![]()