reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
DLA MAM ODZWYCZAJĄCYCH DZIECI OD DYDUSIÓW:-D
hehe dobre

a tak poza tym to witam
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji :-D:-D:-D super
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec :sorry2:

PATRYSIA
Gratulacje dla Sewika:tak::tak::tak:

Wiem co to za bol jak dziecko sie tak drze i drze:no:Ja moje oduczałam w Nowy Rok i tez chyba z dwa lub trzy razy mi tak wyły ale na szczescie nie przez dwie godz:no:bo bym zwariowała chyba

PATRYSIA
Gratulacje dla Sewika:tak::tak::tak:

Wiem co to za bol jak dziecko sie tak drze i drze:no:Ja moje oduczałam w Nowy Rok i tez chyba z dwa lub trzy razy mi tak wyły ale na szczescie nie przez dwie godz:no:bo bym zwariowała chyba
no wlasnie ja zwariowalam ale nie do konca bo mial pare przerw na cisze i pozbieranie sie w sobie :-D

i ja też już jestem :-):-):-)

malinka,madziulka dowcipy rewelacyjne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mlody tak smakowaly te truskawy ze jak sie skonczyly to mi ryczaly:szok::szok::szok:
Dlatego czesto bede kupowala i Im robila

dowikla to się ciesz że maja taki apetyt :tak::tak::tak::tak:
Mi Oliwka nie chce jeść truskawek,dziś zrobiła wielki cyrk jak kazałam jej zjeść,zjadła tylko 4 szt

:-D

jestem wkurzona, bo kupiłam na allegro dla Misi kilka ubranek, zapłaciłam 10-go maja i do dzisiaj nie mam paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kobieta nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kwota może niewielka ale niesmak ogromny:-:)-:)-( dowikla może ją znasz bo ona jest z Poznania, nakop jej dupy w moim imieniu:-D:-D:-D

to napisz do centrum sporów,opisz sytuację co i jka.w ten sposób możesz odzyskać kase i wystaw negatywa.

hehe dobre

a tak poza tym to witam
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji :-D:-D:-D super
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec :sorry2:

Gratulacje dla malego:tak::tak: napewno bylo trudno ale jak widac sa postepy:tak::tak: byle tak dalej:tak::tak: dacie rade:tak::tak:

reklama
Do góry