reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a no bo juz mam dosc wojny z m, a dopiero sie zaczeła:baffled::dry:
wkurwia mnie to że jest syf a ja musze w nim siedziec:baffled:
wczoraj mnie cayd zien nie bylo-wróciłam o 23....hihi... no ale dziisiaj od ranamam nerwy jak widze wszystkie naczynia porozwalan wszedzie...:baffled:

reklama
ja tez jestem-dopoki moj nie wstanie bo ma dzis wolne-tylko o 12 jedzie pozalatwiac sprawy,ale wtedy bede na spacerku bo pogoda ladna,wczoraj bylo bardzo cieplutko(oby juz tak zostall,ale gdyby jeszcze tylko w nocy padało to juz byloby cudo:) )

madeuska oj:/

ja to mam dobry humorek bo poszłam wczesniej spac i oj mnie wykorzystac w nocy heheeh

a najgorsze że to woghóle nie działa tylko jest jeszcze gorzej:dry: ale ja na pewno nie odpuszcze, zasłużył sobie, tylko kurw... jak mam sie przemóc i nie sprzątac:confused:

madeuska rozumiem Cie,albo wez wpatruj sie pol dnia w komp,albo wychoc na spacerki:) spotkaj sie ze znajomymi.A jak wrocisz do domku,wez mila kapiel i wskocz do lozeczka i poogladaj tv:) wypoczywaj poki jestes w ciazy:) a teraz jak masz "wojne" to masz okazje aby poodpoczywac i sie odprezyc.choc ten bałagan nie bedzie dzialal tak relaksujaco:no:. moze udaj,ze go nie widzisz:)

reklama
Do góry