reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się. Dziś dość późno bo nie mam czasu:baffled:
Trochę próbowałam nadrobić Was, ale poległam.
Może któraś mnie oświeci co się działo??? Wiem że Kropeczki też chyba nie było (miała się przeprowadzać) ale może ktoś ją zastąpi:)
Marzennix, jak rozmowa???????? Jak poszło??
Lilu, testowałaś??
Ja wpadłam się ucieszyć...
DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuraaaa!!!!!!!
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła :) Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka :))))))))))))))))))
Pierwszyraz widze żeby się któraś z @ cieszyła:-D:-D:-D Ale dobrze że masz takie podejście:-)

pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-( dzisiaj 3 rocznica taty
[*] :-:)-:)-( i czeka mnie przeprawa rodzinna na mszy ... hmm... przyjezdza babcia (taty mama) a ona lubi polamentować ... i wprowadza zazwyczaj straaaaasznie smutną atmosfere! :dry:
Ewuniu, przytulam mocno:-:)-:)-(
Pewnie że się podzielę..u mnie truskawki 6zł na kilogram..będę wpierniczać ile się da..
2lnwm5t.jpg
MMMMM truskaweczki. Nie moge się doczekac kiedy będzie pełnia sezonu:-)
Ja postaram się dostosowac do rady mojego lekarza ,który od jakiegos czasu powtarzał mi ,żeby nie podchodzić do tego tematu w taki sposób. Powiedział '' musi pani się wyluzować a zajdzie pani w ciąże naprawde szybko, w tej chwili nastapiła jakas blokada i żadne fikołki ani kombinacje alpejskie z mnitoringiem oraz wsłuchiwanie sie w organizm nie pomogą.'' Próbowałam dostosować się do jego rad ale jakos kiepsko mi to wychodziło.
Wiecie co, wk*wiają mnie teksty " prosze się wyluzować, nie mysleć...." A czy któryś powiedział JAK to zrobić. M. wczoraj powiedział jak jeszcze raz to usłyszy to nie ręczy za siebie:-)
ja sie odmeldowuje dziewczynki idę się edukować !!
Tylko porządnie się edukuj. I zeby ci się umysł nie przegrzał to 15 min nauki, 60 min na BB:-D
Badaicka...co ty tu wyprawiasz pod moją nieobecność, jakieś drinki, dzisiaj ciasto czekoladowe??? I to jak mnie nie ma:dry::dry:

Cześć babeczki!

Witam się z samego rana :-) Jestem po teście. Wyszedł negatywny. No cóż, spróbuję jeszcze za kilka dni. Miłego dnia wszystkim!

[
Przy twoich cyklach pewnie po prostu za wcześnie zrobiłaś ten test! Powtórz za kilka dni.

QUOTE=przyszła_mamusia;3664105]Ja wpadłam się ucieszyć...
Dzisiaj o 4 nad ranem obudził mnie masakryczny bół brzucha..i to ona przylazła :) Pierwszy raz się z niej tak cieszę...Jest @ i będą staranka :))))))))))))))))))
[/QUOTE]

To super. Ja za kilka dni zaczynam staranka- pierwszy raz.:tak:

kto się skusi na kawkę???

Ja chętnie pomimo tego,że ostatnio ograniczam kawkę. Ale pogoda taka,że jak nie wypiję to się przewrócę.

odnosnie mdłości.. jak byłam młodsza to jak przychodził @.. to oblewały mnie poty, wisiałam nad ubibacją 1-2 dni i w łóżku cały czas leżałam.. bólu nie uśnieżały zadne tabletki.. męki przechodziłam..

No to masz kochana namiastkę porodu;-)

No to masz kochana namiastkę porodu;-)

eee to moze dam rade z tym porodem.. oczywiscie jak zajde:)tylko wtedy mnie mama za reke trzymala teraz moze M.. w kazdym razie dzis chyba lunie dzis na opolszczyźnie.. bo zaczyna sie ciut ciemniej robic.. i duszno jest.. a wczoraj było w cieniu 27 stopni.. pomyslec ze to maj..

eee to moze dam rade z tym porodem.. oczywiscie jak zajde:)tylko wtedy mnie mama za reke trzymala teraz moze M.. w kazdym razie dzis chyba lunie dzis na opolszczyźnie.. bo zaczyna sie ciut ciemniej robic.. i duszno jest.. a wczoraj było w cieniu 27 stopni.. pomyslec ze to maj..
No u mnie w Kluczborku tyz pochmurno i duszno wiec moze coś z tego bedzie

hej dziewczyny!
ja tylko na sekundke, bo przeprowadzka w trakcie i nawet nie wiem gdzie mam glowe a gdzie rowum w tym balaganie:-)...zaq 2 godziny przjezdza auto do przeprowadzek, a ja jeszcze musze popakowac kuchnie...
ala wpadlam bo przed chwilka dostalam piekna wiadomosc i od razu Wam przekazuje...kto zna wie o kogo chodzi:-)

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
MIALA MIEC W CIAGU DNIA CESARKE (Pierwotnie malo byc w czwartek ale w szpitalu bylo duzo operacji i przelozyli termin na dzis), ALE DZIS W NOCY O 3 ODESZLY JEJ WODY I OD RAZU WZIELI JA NA CESRASKIE CIECIE POD CALKOWITYM ZNIECZULENIEM...
MALUSZEK DOSTAL 10 PKT!!!!!! SLICZNY I ZDROWY!!!!
PIJEMY ZA ZDROWKO MAMUSI I SYNECZKA!!!!!!

ZAJACZKU KOCHANIE JAK BADANIA MACIE WYNIKI, JAK BYLO?????

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH....NADROBIE POTEM LUB JUTRO....SCISKAM MOCNO! IDE PAKOWAC SZKLIWO....I TALERZE....

reklama
Witajcie

A u mnie to chyba jednak nie @ :confused:
Mam nadzieje, że się jednak rozkręci.

Ja wpadłam się ucieszyć...
Super

pomijam ze i tak mam dzisiaj ciążki dzień .... :-(
Przytulam

Witajcie dziewczyny..
Witaj

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
Super bardzo się cieszę.

Jedni się rodzą a drudzy odchodzą, Edytko dla twojego Aniołka
[*]

Mój M już jest po szpitalu od rana jest już ze mną w domku i miał dla nas prezent.
Dostałam 2 czapeczki i 2 body różowe ;-)

Do góry