reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla uciekła ,teraz to ja sama bidulka zostałam :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Juz jestem:tak:Zdazyłam isc do sklepu i po recepte na bebilon pepti:-)Mleczko juz kupione bo zostalo mi tylko pol puszki a teraz jest weekend:-)Zupka ogorowa naszykowana,wiec znowu mam luzik:tak:
Krugera nie kupujcie.
Tam sporo chemii jest.
Lepsze herbatki są Ekolandu.
Ta jest pyszna
Kliknij : Ekoland Napój herbaciany o smaku maliny z pomarańczą 350g :
Warszawskie Delikatesy Spożywcze Palcelizac.pl
polecam
O tej Ekoland tez myslałam,ale własnie nie wiedziałam ktora kupic:no:Teraz nie kupilam zadnej bo w tym sklepie w ktorym bylam nie bylo zadnej z nich:no:
Mozna je kupic w kazdym markecie i w iekszych sklepach spozywczych

reklama
agnes ostatnio ytałam panią doktor co innego antkowi dawać doo picia oprócz herbatek hipp bobowita i impres i powiedziała mi soki rozcieńczane herbapolu i herbatki ekolandu:tak:

No jak nie bedzie padac to chetnie:tak::tak: bo caly czas zapowiadaja ze ma popoludniu padac:tak::tak: slonko jeszcze jest ale po malu coraz mniej no i wiater tez coraz silniejszy:dry::dry:a o ktorej chesz jechac??

No nie wiem ile Laura bedzie spala bo z nia to nie wiadmo juz zasnela bo jej nie slysze Ale tak o 16 :happy2: No u mnie juz padalo na Gustorf:baffled:

Laura lubi pic wode wiec wole jej dac to niz konserwanty:-D

No nie wiem ile Laura bedzie spala bo z nia to nie wiadmo juz zasnela bo jej nie slysze Ale tak o 16 :happy2: No u mnie juz padalo na Gustorf:baffled:

Laura lubi pic wode wiec wole jej dac to niz konserwanty:-D

Ok to daj znac jak wstanie bo musze sie ubarc siedze jeszcze w dresie:tak::tak:
A u mnie nie padalo jeszcze:tak::tak: ale wiem czemu u ciebie padalo wszystko przez te ATOMOWKI:-D:-):-):-)

u nas narazie jeszcze słońce ale wieje że szok i powoli chmury nachodzą ale lepiej żeby nie padało bo moje dziecko na 17 leci na zajęcia artystyczne więc lepiej żeby nie szedł w deszcz:no:
olimpiada była jego zdaniem dosyć łatwa:dry::dry:
dziewczyny w realu duże promocje na zabawki z okazji dnia dziecka gdyby kt,óraś była zainteresowana.....
i coś jeszcze chciałam ale zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
o anabuba to gdzie się zgubiła?????????????
i -j- coś nie zagląda ???????
i joe alex już tak dawno nie było?????
i madziulanatesza dzisiaj nie wpadła do nas?????

ja dopiero teraz zaglądam do Was moja Lena daje mi tak do wiwatu od kilku dni ,że nie wyrabiam i do tego ma znów biegunke ona po wyjściu ze szpitala po porodzie przyniosła jakiegoś wirusa już była leczona było ok miała robione badania kupki ale widze ,że znów trzeba będzie powtórzyć oby nic poważnego :baffled:
przewijam ją b cząsto smaruje mocno sudocremem ale i tak ma już odbparzenia na pupie :no::no::no: może macie jakiś sprawdzony środek ?

w domu mam sajgon jak po wybuchu bomby nic na obiad bo mi ryczy jak ją tylko odłoże do kojca czy gdziekolwiek indziej masakra normalnie :no:

reklama
ja dopiero teraz zaglądam do Was moja Lena daje mi tak do wiwatu od kilku dni ,że nie wyrabiam i do tego ma znów biegunke ona po wyjściu ze szpitala po porodzie przyniosła jakiegoś wirusa już była leczona było ok miała robione badania kupki ale widze ,że znów trzeba będzie powtórzyć oby nic poważnego :baffled:
przewijam ją b cząsto smaruje mocno sudocremem ale i tak ma już odbparzenia na pupie :no::no::no: może macie jakiś sprawdzony środek ?

w domu mam sajgon jak po wybuchu bomby nic na obiad bo mi ryczy jak ją tylko odłoże do kojca czy gdziekolwiek indziej masakra normalnie :no:

Ja stosuje krem Penaten na odparzenia jestem bardzo z niego zadowolona i pomaga szybko:tak::tak:przynajmniej mojej malej:tak:

Do góry