reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mlena sudocrem jest swietny
Agnieszka zawsze gdzies sie jakis schowa dobrze ze zauwazylas
Dowikla do wieczora;-)
Agnieszka zawsze gdzies sie jakis schowa dobrze ze zauwazylas

Dowikla do wieczora;-)
Kup w aptece zwykły Tormentiol. Działa prawie natychmiast.ja dopiero teraz zaglądam do Was moja Lena daje mi tak do wiwatu od kilku dni ,że nie wyrabiam i do tego ma znów biegunke ona po wyjściu ze szpitala po porodzie przyniosła jakiegoś wirusa już była leczona było ok miała robione badania kupki ale widze ,że znów trzeba będzie powtórzyć oby nic poważnego
przewijam ją b cząsto smaruje mocno sudocremem ale i tak ma już odbparzenia na pupiemoże macie jakiś sprawdzony środek ?
w domu mam sajgon jak po wybuchu bomby nic na obiad bo mi ryczy jak ją tylko odłoże do kojca czy gdziekolwiek indziej masakra normalnie![]()
Nawracające biegunki mogą być też sygnałem z przewodu pokarmowego.
Mały sąsiad tak miał niedawno.
Niczym innym alergia się nie objawiała tylko nawracającą biegunką co jakiś czas.
madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka świetny avatarek,pasuje jak ulał,witam się i ja ,zaraz się pochwalę moją nową fryzurką
oraz ponadrabiam troszke co naskrobałyście

anka26_x_07
Laura jak mi sie przy biegunce odparzyla to ja posmarowalam na noc Sudocremem i rano malo co zostalo po odparzeniu

anka26_x_07
Wychodzi na to ze moaja Laura ma jaks boska skore
Lali mi jescze spi

Lali mi jescze spi

reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
kurcze tak jak mi Emily nigdy nie chce pic tak mi przed chwilka ponad 200ml herbatki wypila
normalnie jestem w szoku
ale ja musialo suszyc
my juz sa ubrane teraz tylko czekamy az Laura wstanie i ciocia Ania po nas podjedzie
pogoda jakas jest nie pewna 
ale mam nadzieje ze nie bedzie padac

Podziel się: