reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja dopiero teraz zaglądam do Was moja Lena daje mi tak do wiwatu od kilku dni ,że nie wyrabiam i do tego ma znów biegunke ona po wyjściu ze szpitala po porodzie przyniosła jakiegoś wirusa już była leczona było ok miała robione badania kupki ale widze ,że znów trzeba będzie powtórzyć oby nic poważnego :baffled:
przewijam ją b cząsto smaruje mocno sudocremem ale i tak ma już odbparzenia na pupie :no::no::no: może macie jakiś sprawdzony środek ?

w domu mam sajgon jak po wybuchu bomby nic na obiad bo mi ryczy jak ją tylko odłoże do kojca czy gdziekolwiek indziej masakra normalnie :no:
Kup w aptece zwykły Tormentiol. Działa prawie natychmiast.
Nawracające biegunki mogą być też sygnałem z przewodu pokarmowego.
Mały sąsiad tak miał niedawno.
Niczym innym alergia się nie objawiała tylko nawracającą biegunką co jakiś czas.

mlena jak już ma odparzoną pupe to sudokrem nie zadziała ale kup tormentiol w atece jest to maść koloru chyba beżowego napewno nie biała ale działa cuda i to nieomal natychmiast

Malinka świetny avatarek,pasuje jak ulał,witam się i ja ,zaraz się pochwalę moją nową fryzurką:-Doraz ponadrabiam troszke co naskrobałyście:-D

sudocrem nie działa na to więc spróbuje ten tormetiol nawet nie wiem czy nie mam w domu ale nie wiedziałam ze na odparzenia też go można używac ja go dostałam chyba na jakieś wykwity na skórze

reklama
kurcze tak jak mi Emily nigdy nie chce pic tak mi przed chwilka ponad 200ml herbatki wypila:szok::szok: normalnie jestem w szoku:szok::szok: ale ja musialo suszyc:tak::tak: my juz sa ubrane teraz tylko czekamy az Laura wstanie i ciocia Ania po nas podjedzie:tak::tak:pogoda jakas jest nie pewna :no::no: ale mam nadzieje ze nie bedzie padac:tak:

Do góry