Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam,wpadłam bo mam chwile.nalog!!!!!!!!11

ale jestem w szoku ze od wczoraj tylko pare postow przybylo

teraz powoli pakuje dziewczyny bo mama niedlugo po nie przyjdzie,no i jeszcez musze koszule poprasowac itd
Luna As juz Ci odpowiedziala.
Paulina niczym nie pokazywała.tylko sie patrzyła jak np,widziala wielki samochod to tylko oczy w niego wlepiala i nic poza tym!duzo mozna by pisac.

ale jestem w szoku ze od wczoraj tylko pare postow przybylo

no ja wczoraj w lazience spedzilam 1,5godz zanim sie doprowadzilam do porzadku:-):-):-) i po 24 poszlam spac.Witam :-) mąz pojechał po kwiaty na ślub a ja jeszcze musze przeprasowac sobie spodnie i męzowi koszulę no i dzieciakom ugotowac bo ja robie miejsce na jedzenie na weselu ;-) takze kobietki dzis juz nie zajrze i jutro tez moze uda mie sie dopiero wieczoremmiłej soboty i niedzieli mama nadzieję dobrze sie bawic
(nadziej matką glupich
) Pa
teraz powoli pakuje dziewczyny bo mama niedlugo po nie przyjdzie,no i jeszcez musze koszule poprasowac itd
Ja podawałam juz od 10 mies, bardzo żadko ale owszem.
Ja tez tak miałam, strach.
Mogłabys mi na to jakiegoś linka rzucić??? Albo się rozpisać???.
śmieszne:-)
Luna As juz Ci odpowiedziala.
Paulina niczym nie pokazywała.tylko sie patrzyła jak np,widziala wielki samochod to tylko oczy w niego wlepiala i nic poza tym!duzo mozna by pisac.
Weronika na poczatku tez bardziej cala dlonia a potemjuz palcem,wiec mysle ze brdzie okDzięki AS
A jeśli nie pokazuje palcem tylko całą dłonią ?