reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,wpadłam bo mam chwile.nalog!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D
ale jestem w szoku ze od wczoraj tylko pare postow przybylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam :-) mąz pojechał po kwiaty na ślub a ja jeszcze musze przeprasowac sobie spodnie i męzowi koszulę no i dzieciakom ugotowac bo ja robie miejsce na jedzenie na weselu ;-) takze kobietki dzis juz nie zajrze i jutro tez moze uda mie sie dopiero wieczorem :-D miłej soboty i niedzieli mama nadzieję dobrze sie bawic :tak:(nadziej matką glupich :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D) Pa
no ja wczoraj w lazience spedzilam 1,5godz zanim sie doprowadzilam do porzadku:-):-):-) i po 24 poszlam spac.
teraz powoli pakuje dziewczyny bo mama niedlugo po nie przyjdzie,no i jeszcez musze koszule poprasowac itd

Ja podawałam juz od 10 mies, bardzo żadko ale owszem.

Ja tez tak miałam, strach.

Mogłabys mi na to jakiegoś linka rzucić??? Albo się rozpisać???:confused:.

śmieszne:-)

Luna As juz Ci odpowiedziala.
Paulina niczym nie pokazywała.tylko sie patrzyła jak np,widziala wielki samochod to tylko oczy w niego wlepiala i nic poza tym!duzo mozna by pisac.

Dzięki AS
A jeśli nie pokazuje palcem tylko całą dłonią ?
Weronika na poczatku tez bardziej cala dlonia a potemjuz palcem,wiec mysle ze brdzie ok

reklama
Kobietki ja tez o was mysle,sczegolnie io tych nieobecnych tylko nie zawsze to napisze:-):-):-)wybaczcie:zawstydzona/y:
dobra lece.
trzymajcie sie ceiplo.
u mnie wczoraj bylo 24stopnie a dzis ledwo 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brrrrrrrrrrrrrrrrrr,na szczescie chwilowo zaczyna sie przejasniac.nie ma to jak mokre wesele.
do jutra albo do poniedziałku:-)

ANABUBA
Udanej zabawy:tak::tak::tak:
Wyszalej sie na calego;-):-):tak::tak::tak:

Pranie sei pierze i nie wiem czy isc na spacer czy siedziec w domu:baffled:bo jakos nic mi sie nie chce

Mam pytanko,nie ma z Was któraś na zbyciu kaloszy rozm 22?tak żeby było na 14cm wkładka wen?
nie posiadam :no:
dziewczyny od kiedy mozna dawać dzieciom zwykłą taką owocową herbatę???
bo Oliwka jeszcze pija te herbatki z Hippa :tak::tak::tak::tak::tak:
ja daje mu juz zwykle ale z hippa tez posiadam.... :tak:
Jakoś mało nas dzisiaj tutaj.
Kubusiowi zamiast łez wycieram non stop ropę:szok::szok::szok:
Takiego zapalenia spojówek to nigdy w życiu nie widziałam.
Ropa wypływa z oczu normalnie kroplami.:szok::szok::szok::szok:
Ech te moje dzieci.
:-:)-(
biedaczek jeden :-(
hmm mężczyźni nierozumieją jak pracochlonne jest wychowywanie dziecka, opieka nad maluszkiem wymaga cierpliwości, wielu poświęceń no i nie lada wysiłku.nie wiem nawet czy nie jest lżej odwalić te 8 h w pracy i wrócić do domu na pyszny obiadek..sama mam miesięczną córeczkę i wiem coś o tym..pozdrawiam wszystkie mamy
witaj ;-)
Na razie wklejam moje osobite focie z moją miłością :-D:-D:-D
tu ruszamy i Ori dostaje łydkę

dalej poszło jak z płatka

a to fotka ze środy.
Nawet nie zdążyłam zrobić strzemion a moje dziecko już mnie obfociło.
Ja wyszłam okropnie ,bo nawet pozycji jeźdżca nie zdązyłam przybrać.Za to Orina wyszła cudnie i dlatego ta fotka tutaj.:-D:-D
zdjecia super, swietnie wygladasz :tak:
Witam i ja
My juz po sniadaniu od m siostra w koncu se poszla:tak::tak: jakos jej nie umie strawic:no::no: sama nie ma dzieci a najwiecej ma zawsze do powiedzenia :tak::tak: zawsze wszystko jej nie pasuje a to ze Emily jest leniwa i nic nie robi albo ze mala albo ze chuda:wściekła/y::wściekła/y: ja sie potem tylko wkurw...am:angry::angry: bo nie sadze zeby przy wadze ok 8,5kg za chuda byla a ciuchy jej kupuje na 86cm wiec mala tez nie jest:szok::szok: a jak by byla leniwa to by nie raczkowala i nie bylo jej by wszedzie pelno:tak::tak:no ale coz jak ktos jest zalosny i nie ma pojecia to nic na to nie poradze:no::no:

Musze sie wam pochwalic ze Emily wyszedl w koncu nastepny zabek :tak::tak:ale nie jak przypuszczalam jedynki na gorze bo tam ma wszystko spuchniete tylkko dwujka na dole:szok::szok: no ale jednyki na gorze mam nadzieje ze tez za nie dlugo wyjda bo juz zeby widac przy dzasle tylko jeszcze sie nie przebily:no::no:

Moze i dla mnie bys znalazla jakis wolny termin na paznokcie:tak::tak: bo jak bede w pl to chetnie bym sobie pazurki zrobila przed Ani weselem:tak::tak:
jasne nie ma sprawy :-D:-D:-D:-D
witam witam i o zdrowie pytam:-)
tesknilyscie??????????:confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D
hmmm.pewnie wam mama Helenki powiedzala ze nie mam netu,czy nie?????
wczoraj caly dzien mialam czasu siasc do kompa,po poludnu bylam u mamy,wieczorem moj oblegal kompa a ja bylam tak padnieta ze przed 23 juz spalam:-)
a rano-caly dzien nadsawali burze,a sasiedzi od ktorych mamy neat wylaczjaja wszytsko jak jest burza,wiec od rana nie mialam neta
no ale jestem.
nie dam rady wszytskiego nadrobic ale moze chociaz dzisiejszy dzien troche mi sie uda.

niedawno wrocilam od bratowej,mala spi,obiad sie robi.
u WEroniki wyklul sie paskudny katar,ale nie jest macno marudna ani nic wiecej.tyle ze katar czasami lekko zolty
Paulina tez ma katar.

nie wiem czy dzis wieczorem bede bo jutro mam wesele i trzbaby sie wyspac.
no chyba ze moj p wczesnie polegnie to jeszcze wieczorem zajrze

a wiadomo jak to pzed weselem.
dziewczyny do mojej mamy wedruja:-D:-D:-D:-D:-D
a my zoatsejmy na poprwiny i wrocimy w niedziele wieczrem:-D:-D:-D:-D
w koncu sie wytancze:-):-):-):-):-)
czy tesknilysmy :confused::confused::confused: no baaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D
dla dziewczynek duzo zdrowka :tak:
super jak wesele bez dzieci - ale sie wybawice :-D:-D:-D
Witam wieczorowo:tak::tak: my juzz po spacerku Emily troche marudzila w drodze powrotnej ale byla chyba glodna bo szybko mleczko wypila a tak to zawsze ma czas z piciem:tak::tak: Tez szybko usnela bo nie zdarzyla wyjsc z pokoju a ona juz miala oczka zamkniete:tak::tak:
Zab mnie jakos znowu zaczyna pobolewac:no::no: a ja nie lubie chodzic do dentysty bo sie strasznie boje:no::no:

A to moja mala maruda przed dzisiejszym spacerkiem:tak::tak:
slicznie wyglada...
a co do dentysty to ja ostatnio bylam wyrwac
zostalo mi jeszcze pare zebow do leczenia ale cos chyba nie pojde poki nie bola :-D:-D
o teraz juz mam:tak::tak:
fajne :-)
O Boże , ledwo żyje. Wszystko mnie boli, spałam 2h, miałam koszmary, zalało mi znów w nocy sypialnię, małej wyrzynają sie 3 zębólki na raz i kuźwa @ jeszcze nie poszła.
Kaszana!:-)

A tak poza tym to witam Was kochane. Ide czytać póki mała dosypia, chyba tez niewyspana, a jak obudzi sie taka marudna jak matka to ja sobie juz współczuję.
uh lala luna ile wiadomosci heh
dasz rade kochana :tak:
Witam :-) mąz pojechał po kwiaty na ślub a ja jeszcze musze przeprasowac sobie spodnie i męzowi koszulę no i dzieciakom ugotowac bo ja robie miejsce na jedzenie na weselu ;-) takze kobietki dzis juz nie zajrze i jutro tez moze uda mie sie dopiero wieczorem :-D miłej soboty i niedzieli mama nadzieję dobrze sie bawic :tak:(nadziej matką glupich :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D) Pa
udanej zabawy wklej potem fotki jak bedziesz juz po zabawie :tak:
jestem- cieszycie sie?:-D:-D:-D:-D
normalnei dzisiaj spałam do..... 9.30!!!!:szok::szok::szok::szok: szok poprostu:sorry2:

wykapałam sie wypielęgnowałam- piękna pachnąca jestem:-D:-D:-D:-D
zaraz ide suszyc wloski tylko m wyjdzie z kibelka:dry:
jasne ze sie cieszymy :-D
Kobietki ja tez o was mysle,sczegolnie io tych nieobecnych tylko nie zawsze to napisze:-):-):-)wybaczcie:zawstydzona/y:
dobra lece.
trzymajcie sie ceiplo.
brrrrrrrrrrrrrrrrrr,na szczescie chwilowo zaczyna sie przejasniac.nie ma to jak mokre wesele.
no to udanej zabawy wybaw sie za wszystkie czasy za mnie tez pobaluj hihih :-D:-D:-p

Witam i ja:tak::tak: my juz po zakupach m pojechal do pracy Emily spi wiec mam czas:tak::tak: U nas dzis piekna pogoda juz od samego rana sloneczko pieknie swieci:tak::tak: wiec trzeba bedzie sie potem na specerek wybrac:tak:

ja dopiero teraz zaraz zobacze co tam napisalyscie :-)
dzis troche porobilam w domku bo wstalam o 6:30 z mlodym...
ale jestem wyspana...
aha i ze smoczkiem juz nie ma problemu jak nie dostanie to cisza jest tylko sie przewraca z boku na bok zeby miejsce sobie znalezc i za chwile zasypia ale se ciesze :-D

No to SUPER szybko dal rade zasypiac bez smoka:tak::tak:
A co do paznokci to umowimy sie blizej lipca na jakis konkretny dzien ok?? bo ja w pl bede 18.07 ale jedziemy najpierw na tydzien nad morze :tak::tak: a dopiero potem do Rybnika czyli tak po 26.07 bede miala czas bedzie ci tez pasowac pod koniec lipca??

dobra lece.
trzymajcie sie ceiplo.
Udanej zabawy zycze:tak::tak:

reklama
Witam i ja:tak::tak: my juz po zakupach m pojechal do pracy Emily spi wiec mam czas:tak::tak: U nas dzis piekna pogoda juz od samego rana sloneczko pieknie swieci:tak::tak: wiec trzeba bedzie sie potem na specerek wybrac:tak:

No to SUPER szybko dal rade zasypiac bez smoka:tak::tak:
A co do paznokci to umowimy sie blizej lipca na jakis konkretny dzien ok?? bo ja w pl bede 18.07 ale jedziemy najpierw na tydzien nad morze :tak::tak: a dopiero potem do Rybnika czyli tak po 26.07 bede miala czas bedzie ci tez pasowac pod koniec lipca??

Udanej zabawy zycze:tak::tak:
napewno bedzie mi pasowac :tak:;-)
wiec potem najwyzej daj mi znac kiedy chcesz konkretniej ... :tak::-D

Do góry