reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje male leza juz w lozeczkach i pewnie zaraz beda spaly wiec ja sie ubieram i wyskocze sobie do Prosiaczka bo cos pusta ta moja lodowka:szok::-D

KAROLA
Oj nie ma to jak babcine wypieki:tak::tak::tak:

ale Ci dobrze, moja Niunia w ogóle nie chce ostatnio spac popoludniami,:angry: a jak juz to ją bierze na spanie kolo 17 i musze ją jakoś przetrzymywac, bo pozniej w ogole spac by nie poszla:wściekła/y:

Ale u nas jest dziś zimno,ludzie normalnie w kurtkach chodzą,zimny wiatr jest strasznie :tak::tak::tak::tak::tak: niby słońce momentami sie przebija ale pochmurno jest i takie chmurzyska wielkie,tak jkby miało lać dziś.
brrrr nie lubię takiej pogody.
U nas pogoda taka sama:tak:
Moja gwiazda dziś wstała o 4.40 i spać nie chciała :szok::szok::szok::szok::szok:myślałam że wyjdę z siebie.godzinę z nią posiuedziałąm później zwaliłam M z łóżka i on z nią siedział a ja poszłam spać.i nawet nie wiem kiedy usnęli oboje obok mnie ,gdzieś ok 8.00 chyba i Oliwkla spała do tej pory,dopiero co się obudziła.

a najlepsze jest to że M zapomniał założyć jej pampersa i spała bez.na szczęście się nie zesikała na nasze łóżko.bo inaczej to M by dostał po głowie :-D:-D:-D:-D:-D

teraz zjemy sniadanko i jedziemy do teściów,także wpadnę do was dopiero wieczorkiem.
No to gratki dla Oliwki dzielna dziewczynka
ja dopiero teraz zaraz zobacze co tam napisalyscie :-)
dzis troche porobilam w domku bo wstalam o 6:30 z mlodym...
ale jestem wyspana...
aha i ze smoczkiem juz nie ma problemu jak nie dostanie to cisza jest tylko sie przewraca z boku na bok zeby miejsce sobie znalezc i za chwile zasypia ale se ciesze :-D
No to fajnie że już zasypia bez smoka
jestem- cieszycie sie?:-D:-D:-D:-D
normalnei dzisiaj spałam do..... 9.30!!!!:szok::szok::szok::szok: szok poprostu:sorry2:

wykapałam sie wypielęgnowałam- piękna pachnąca jestem:-D:-D:-D:-D
zaraz ide suszyc wloski tylko m wyjdzie z kibelka:dry:
No to sie wyspałaś ja już nie pamiętam kiedy spałam do tej godziny:no:
Kobietki ja tez o was mysle,sczegolnie io tych nieobecnych tylko nie zawsze to napisze:-):-):-)wybaczcie:zawstydzona/y:
dobra lece.
trzymajcie sie ceiplo.
u mnie wczoraj bylo 24stopnie a dzis ledwo 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brrrrrrrrrrrrrrrrrr,na szczescie chwilowo zaczyna sie przejasniac.nie ma to jak mokre wesele.
do jutra albo do poniedziałku:-)
Bawcie sie dobrze

hejka, na chwilkę się zawiesze, ponoc sprzątam, ale nic nie widać, mój wrócił wcześniej z pracy i jak mnie zobaczył to stwierdził, że maaż dzis to podstawa, hihi

dobra i to...

Luna tak powinien wyglądać prawidłowy rozwój dziecka.
Rozwoj wczesnego dzieciństwa : sciagi.pl
Dzieki, zaraz poczytam

aha i ze smoczkiem juz nie ma problemu jak nie dostanie to cisza jest tylko sie przewraca z boku na bok zeby miejsce sobie znalezc i za chwile zasypia ale se ciesze :-D
No kochana, to ja bardzo gratuluje odrzuconego dydolka. Sukces nie mały...

Luna As juz Ci odpowiedziala.
Paulina niczym nie pokazywała.tylko sie patrzyła jak np,widziala wielki samochod to tylko oczy w niego wlepiala i nic poza tym!duzo mozna by pisac.
Weronika na poczatku tez bardziej cala dlonia a potemjuz palcem,wiec mysle ze brdzie ok
Poczytam to co mi AS przesłała, dzięki dziewczyny za odzew, kurcze strach...

ello
jestem i ja :)
Wstalysmy pare minut po dziewiatej:-)
Ja zaczelam ogarniac mieszkanko a tu ktos puka do drzwi.Patrze a to moja sasiadka ktora jest Polka w wieku mojej mamy;-)Prosila bym pojechala z nia do Aldika bo nie ma roweru a chciala kupic sobie wode, cole i jakies npoje.Wiec ubralam sie i pojechalam z nia na zakupy.Biedna jak by miala to nosic niezle by sie natargala:szok:
Odstawilam sasiadke i pojechalam z Laura na plac zabaw bo wczoraj jej obiecalam.WRocilysmy kolo13 Laura zjadla zupke z wczoraj i teraz bajki oglada.Wczesniej ja wykapalam bo ladnie wygladala z piasku:-D:-D
Mam do zrobienia 2 prania i kupe prasowania:baffled:
Czekam az Laura pojdzie na drzemke i sie wezme za mycie podlog
Potem mamy jechac z moim na zakupki:-)

reklama
ello
jestem i ja :)
Wstalysmy pare minut po dziewiatej:-)
Ja zaczelam ogarniac mieszkanko a tu ktos puka do drzwi.Patrze a to moja sasiadka ktora jest Polka w wieku mojej mamy;-)Prosila bym pojechala z nia do Aldika bo nie ma roweru a chciala kupic sobie wode, cole i jakies npoje.Wiec ubralam sie i pojechalam z nia na zakupy.Biedna jak by miala to nosic niezle by sie natargala:szok:
Odstawilam sasiadke i pojechalam z Laura na plac zabaw bo wczoraj jej obiecalam.WRocilysmy kolo13 Laura zjadla zupke z wczoraj i teraz bajki oglada.Wczesniej ja wykapalam bo ladnie wygladala z piasku:-D:-D
Mam do zrobienia 2 prania i kupe prasowania:baffled:
Czekam az Laura pojdzie na drzemke i sie wezme za mycie podlog
Potem mamy jechac z moim na zakupki:-)

No to ciocia dobry uczynek sprawilas:tak::tak: byle tak dalej:tak:

Do góry