reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witam wszystkie przyszłe mamusie :-)

Czytam Wasze posty i ogarnia mnie ogromne szczęście, że już niedługo będziemy mamusiami :-))) W sumie, można powiedzieć że 26 maja to już nasze święto;-)

Czytając o przygotowaniach do ślubu przypomniałam sobie swój i aż łezka w oku się kręci :-) Ah, te przygotowania!

Mam do Was jedno pytanie. Czy Was też tak koszmarnie bolą plecy?? Ja od kilku dni męczę się z coraz silniejszymi bólami, a wczoraj prawie całą noc nie spałam :-(Jak się kładę po całym dniu to bolą koszmarnie! Dodatkowo ból przechodzi na całą lewa nogę. Trochę zaczynam się martwić, a wizytę mam dopiero za 2 tygodnie. To moja pierwsza ciąża i na pewno jestem trochę przewrażliwiona, więc może wyolbrzymiam problem. W końcu wszystko tam musi się rozrosnąć, naciągnąć, a to może boleć... Tylko czy aż tak?
Pozdrawiam!

reklama
Jeszcze raz ja :-)

Co do grzybków, to mi moja Pani gin powiedziała, że jeśli mam tendencje do infekcji lub często chodzę na basen to dobrze zakładać sobie dopochwowo najzwyklejszą witaminę C. Ponoć zakwasza tak porządnie środowisko wewnątrz, że żadne bakterie nie mają szans :-) Ale jeszcze tego sposobu nie próbowałam.

Madziek, śliczny bukiecik :tak: nie była zbyt ciężka?

Kasiiula, cudo! naprawdę piękny bukiet. Może coś takiego? Wiecie co jest najgorsze? Zawsze chciałam kalie różowe, ale mama powiedziała, że jak wezmę kalie to nie przyjdzie na slub:baffled: powiedziała, że to są kwiaty pogrzebowe (mimo, że są bardzo modne i dużo kobiet ma je na slubie) i nie mam prawa :)confused:) mieć takich kwiatów. I stąd mój problem z doborem wiązanki.

Jestem właśnie po wieczorze panieńskim mojej koleżanki, która ma slub tydzien przed naszym. Nie poszłam do klubu, bo strasznie na mnie działa dym papierosowy. Ale za to w domu było świetnie! Torcik miała z ... PANTOFELKIEM jadalnym! Jak będę miała zdjęcia to wkleję, bo takiego cuda wcześniej nie widzialam...
Wszystkie osoby jakie znam, ktore mialy na wlasnym slubie wiazanki z kalii, pokonczyly swoje małzenstwa. To sa kwiaty "pozegnalne" czyli mam na mysli pogrzeb. Nie polecam...
Ja własnie jestem juz po ślubie!! Wiazanke mialam w mikrofonie z żółtego storczyka z brazowymi środkami. Rozjasniony troszke eustomą, taki bialy kwiatek.

Wszystkie osoby jakie znam, ktore mialy na wlasnym slubie wiazanki z kalii, pokonczyly swoje małzenstwa. To sa kwiaty "pozegnalne" czyli mam na mysli pogrzeb. Nie polecam...
Ja własnie jestem juz po ślubie!! Wiazanke mialam w mikrofonie z żółtego storczyka z brazowymi środkami. Rozjasniony troszke eustomą, taki bialy kwiatek.

Gratulacje! Mój ślub 12 czerwca. A teraz imprez jak lodu! Wczoraj wieczor panienski Karoliny, za tydzien moj, za 2 tyg slub Karci a za 3 nasz. Ech :-)

kilolek i kaśka k wczesniej w lato jezdzilam do Fethiye do mojego przyszego meza ale tam najcieplej w lipcu bylo tak jak tu na wschodzie w maju! po slubie przeprowadzilismy sie na wschod do jego rodzinnego miasta gdzie podobno to najcieplejszy region Turcji. I tu jestem 7mies z czego to moje pierwsze lato tutaj choc niektorzy mieszkancy twierdza ze to wiosna bo przciez w lipcu bedzie ok 50 w poludnie :szok:
oj not o faktycznie nie miałas możliwościprzywyknąc do koimatu, a w ciąży dodatkowo dużo trudniej

hejka dziewczyny:-)
a ja od srody jakos nie mialam ochoty pisac....chcialam a jakos mi to niewychodzilo:-(teraz probuje nadrobic:tak:mojego M w srode zwolnili z pracy i innych tez przez co moje samopoczucie nie bylo dobre...a wogole cos mi sie czesto jakos slabo robi...:dry:

m nie też męczą potworne bóle głowy:-( podejrzewam, że to dlatego, że teraz nad Polską krążą mega burze, i spadło ciśnienie.
Dzisiaj byłam odwiedzić koleżankę z 3 tygodniowym maluchem, i muszę Wam powiedzieć, że nie mam zupełnie instynktu macierzyńskiego... Mam nadzieje, że jak urodzę to mi się pojawi. narazie wszystkie małe dzieci są okropne:no:

ja mialam odwrotnie...cale zycie za malymi dziecmi latalam i lubilam sie nimi opiekowac..czy to byla moja siostra,czy dziecko sasiadki -bylo mi obojetne:-)a gdy moje dzieci urodzilam to niemoglam sie na nie napatrzec:tak:w pozniejszym okresie,gdy juz bylam dosc zmeczona i nie mialam dosc sil,moj niuniek dawal mi popalic-tak mialam zlosc-ale to szybko mijalo:-)za chwile znow tryskalam szczesciem:-D
takze niewiem jak to jest ze sie nielubi dzieci-bo ja to bym wszystkieeee tak mocno do siebie tulila....a im mniejsze tym bardziej slodsze:-D:tak:

"wszystkie dzieci sa nadzieja na lepszy swiat"

bosastopka mnie też bolą plecy z tym, że mi promienieje na prawą nogę.

mary__mary tylko pozazdrościć tego wypoczynku :) ja urlop wykorzystałam, a w ostatnim czasie mój kierownik tak mnie denerwuje, że mam chęć go kopnąć w dupe:wściekła/y:!!!

W Oleśnicy słonecznie, ciepło jedziemy z mężem na działkę, trochę słońca złapię:tak:
Miłego popołudnia:-)

Kasiiula poprostu, żeby zdać trzeba umieć prowadzić samochód i tyle. Gratuluje Wam obojgu już chyba trzeci raz

Laseczki odnośnie wózków to już was więcej nie czytam :-D. Bo już wogóle zgupiałam i chyba muszę to odłożyć na później. Nie żartuje, ale chyba trzeba będzie wybrać się do hurtowni i zobaczyć je na żywo. Zdjęcie pewnie wszystkiego nie odda i tyle.

Super,mnie bedrdzo podoba sie ten co podalas linka Wózek GŁĘBOKI+SPACER.+FOTELIK Baby Active JET (610818069) - Aukcje internetowe Allegro
Gdybys miala mozliwosc obmacac go,poogladac to prosze daj mi znac jak wrazenia .Poprosilabym na pw,bo niezawsze jestem na biezaco.

Kasiula gratulacje,ja mialam 7 maja i oblalam.

Bukiety piekne mialyscie kochane.

Ja wczoraj bylam na basenie,fajnie bylo :tak:Takie dziwne uczucie jakby wnetrznosci poszly do gory (brzuch ) hehehe
Moje chlopaki pojechali do dziadka cos mu pomoc,a mnie wzielo na odgrozowanie chaty i ciesze sie,ze wkoncu mam czyste podlogi:-pWczesniej len w doopie:-)

Zycze milej niedzieli

reklama
Anja piękny cytat... a nabiera jeszcze większego znaczenia, że to my "kreujemy" te maluchy...

a ja jestem przeziębiona. flury zwisają mi do pasa, gardło mnie boli i jutro idę do lekarza po zwolnienie, na dwa-trzy dni... sumiennie zamierzam siedzieć w domu i kurować...

Do góry