reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Hej Hello :-) ja sie najpierw witam a zaraz zaczynam czytanie cos cie od piatkowego popoludnia naskrobaly!
pol dnia jak nic mi to zajmie + odrobina pracy i dzien zleci!
ale to w koncu pon wiec mozna tak z przymrozenie oka pracować! prawda!
ja bylam nieobecna bo od piatku do wczoraj mielismy gości! mama imieninki robila!
:-) chociaz wczoraj moj mąż juz nie wyrobil i mnie z domu wyciagnal do Łazienek i do kina! :-) dobra zaczynam czytac!

ja bylam nieobecna bo od piatku do wczoraj mielismy gości! mama imieninki robila!

Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak a ty dzis nie w pracy jesteś??
Kochana mam wolne przez tydzien bo mama Filipka wyjechała na szkolenie i Filipkiem przez 24h zajmuje sie jego babcia. Także mam wolny tydzień

Loree
Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.
Uciekłam, ale teraz jestem i przytulam mocno!

Może on forum nasze podczytuje? Bo to tekst prawie naszej Hanki!
Kochana pomysl,że juz niedługo będziesz po operacji i w końcu będziesz normalne funkcjonować! Ta jedna operacja wystarczy będzie po problemie, tak???

Kobietki zyczę miłego dnia i spadam się pakować.

O!! Loree powiedzial co wiedzial i uciekla :-(
NICH MNIE KTOS PRZYTULI ;-)
Uciekłam, ale teraz jestem i przytulam mocno!

co ja mam działać do jasnej ciasnej???????????!!!!!!!!!
Ja wiem że mówią że jak dobry koń to po błocie pociągnie ale bez przesady...Ja mam @!!!
hihihihihihihih

maz wlasnie wlaczyl jakis kanal i mowi ze glupi i glupszy leci w tv i czy chce ogladac....bomoglabym sie poczuc jak wsrod swoich...no i masz...to se bestia po 8 latach rozpanoszyla![]()
Może on forum nasze podczytuje? Bo to tekst prawie naszej Hanki!
kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....
Kochana pomysl,że juz niedługo będziesz po operacji i w końcu będziesz normalne funkcjonować! Ta jedna operacja wystarczy będzie po problemie, tak???
Ale fajnie, mnie ciągnie w takie wiejskie klimaty ostatnio. Macie w planach powrót do Polski czy juz tam chcecie zostać? Ja nie chciałam z Polski wyjechać, ale nigdy nie mówię nigdy.moj adres nalezy jeszcze do Londynu, ale pare przecznic dalej jest juz Kent. Bardzo spokoja dzielnica, moj szwagier jak nas odwiedza z centralnego Londynu mowi ze czuje sie jak na wsi.

Kobietki zyczę miłego dnia i spadam się pakować.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc laski;-)
ja juz po kawce, zabieram się dziś porządnie za poprawianie mojej pracy ;-)
czuje już w podbrzuszu , że @ się zbliża wielkimi krokami..
buziaki

buziaki
Zajączek81
Witamsię poniedziałkowo.
Mam dzisiaj pechozol od rana. Najpier nie mogłam się zwlec z wyrka i zaspałam. później rozlałam herbatę całą i zalałam ścianę. Wyszłam na autobus (auto u mechaniora) i się spóźniłam. Drugie auto w garażu i zanim bym po nie polazła (wcześniej po klucze na 4 piętro) to szybciej na pieszo bym zaszła. Zadzwoniłam do kumpeli - ona na 9 dzisiaj. do kumpla - ten dzisiaj pieszo bo żonie auto musiał zostawić. Więc w lkapeczkach na obcasach zapieprzałam do pracy. Zrobiłam sobie 2 pęcherze więc nie mogę teraz chodzić. Do pracy się spóźniłam of course i już klient czekał (wrrr jak tak to rano nikt nie przychodzi). Jak już znalazłam czas na BB to wchodze i patrzę 70 stron do nadrobienia!!!!!!!!

Was K* mać pogięło.

Udało mi się troszke poczytac, ale nie daję rady.

Znam ten filmik na pamięć i każdy tekst:-) Kiedyś w pracy był hiciorem więc tłukliśmy non stop:-):-):-):-)
-
-( No szkoda... Podobnie jak u mnie. My tez za późno się przytulaliśmy, więc nawet o tym nie myslę. Agniesiak. następny cykl należy do Ciebie

CO u reszty???
Lilu, testowałaś???? Co u taty, jak się czuje??
Gosia, nie zagrzebałąś się w maturach???
Kaprycha, obiboku, co u ciebie?? Nie przymknęłaś sąsiadki??
Hanka, mam nadzieję że zostawiłaś mi coś z tej libacji weekendowej, bo widziałam że wóda lała się strumieniami

Boże AA jak nic

CHociaż, jakie AA jak tu nikt nie ma zamiaru sie leczyć
Pozdrawam wszystkie bez wyjątku, i jakby któraś mi mogła powiedzieć co się działo przez sobotę i niedzielę to stawiam flaszkę;-);-)
Buziaki.
Mam dzisiaj pechozol od rana. Najpier nie mogłam się zwlec z wyrka i zaspałam. później rozlałam herbatę całą i zalałam ścianę. Wyszłam na autobus (auto u mechaniora) i się spóźniłam. Drugie auto w garażu i zanim bym po nie polazła (wcześniej po klucze na 4 piętro) to szybciej na pieszo bym zaszła. Zadzwoniłam do kumpeli - ona na 9 dzisiaj. do kumpla - ten dzisiaj pieszo bo żonie auto musiał zostawić. Więc w lkapeczkach na obcasach zapieprzałam do pracy. Zrobiłam sobie 2 pęcherze więc nie mogę teraz chodzić. Do pracy się spóźniłam of course i już klient czekał (wrrr jak tak to rano nikt nie przychodzi). Jak już znalazłam czas na BB to wchodze i patrzę 70 stron do nadrobienia!!!!!!!!

Was K* mać pogięło.

Ale śmieszne....ciekawe kto mi zreferuje????
Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
No to se ***** polatałam już

Kropeczka, jak po przeprowadzce???? Widze że już zadomowiona skoro na BB siedziałaś?? Nie było ofiar w talerzach??:-) Jak kolanko?? jak się czujesz??:-)
pewnie obie myslimy @po angielsku@ czyli inaczej niz reszta....jak z samochodem, ruchem ulicznym itd...
Nauczyłaś się leniwcu mały???:-) A na co się M. obraził?? To Łoś jest....też tak właśnie myślę ale co z tej owulki jak rano nic nie było bo mąż obrażony do pracy pojechał a do wieczora to może być za późno i dupa zbita![]()
:-Witajcie poniedziałkowo
Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!

Spoko, jak coś dzwoń po nas, my Cię obronimyano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie

cześć Loree.... Wyczytałam że do Turcji się wybieracie, a kiedy??? :-) My byliśmy w Tunezji w wakacje, słońce plaża, luzik. ALe ci zazdroszczę:-)Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.![]()
CO u reszty???
Lilu, testowałaś???? Co u taty, jak się czuje??
Gosia, nie zagrzebałąś się w maturach???
Kaprycha, obiboku, co u ciebie?? Nie przymknęłaś sąsiadki??
Hanka, mam nadzieję że zostawiłaś mi coś z tej libacji weekendowej, bo widziałam że wóda lała się strumieniami

Boże AA jak nic

Pozdrawam wszystkie bez wyjątku, i jakby któraś mi mogła powiedzieć co się działo przez sobotę i niedzielę to stawiam flaszkę;-);-)
Buziaki.
Agniesiak85
czesc laski;-)
buziaki
Kochana u mnie tez się zbliża wielkimi krokami
Jeszcze 4- 5 dni i zawita do mych majteczek

Jeszcze 4- 5 dni i zawita do mych majteczek

Zajączek81
Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....
Agniesiak85
Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Zajączku Kochany to jak wszystkie dostaniemy @ to w następnym tyg BB bedzie puste;-)
Wszystkie będa fikac

reklama
Zajączek81
no.... a ja mam dzisiaj taki nastrój :-)
Widzieliście to??
[video=youtube;nWYfcOi7cpM]http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM&feature=related[/video]
Widzieliście to??
[video=youtube;nWYfcOi7cpM]http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM&feature=related[/video]
Podziel się: