reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej Hello :-) ja sie najpierw witam a zaraz zaczynam czytanie cos cie od piatkowego popoludnia naskrobaly! :szok: pol dnia jak nic mi to zajmie + odrobina pracy i dzien zleci! :-p ale to w koncu pon wiec mozna tak z przymrozenie oka pracować! prawda! :-D
ja bylam nieobecna bo od piatku do wczoraj mielismy gości! mama imieninki robila! :sorry2::-) chociaz wczoraj moj mąż juz nie wyrobil i mnie z domu wyciagnal do Łazienek i do kina! :-) dobra zaczynam czytac!

Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.:wściekła/y:

O!! Loree powiedzial co wiedzial i uciekla :-(
NICH MNIE KTOS PRZYTULI ;-)

Uciekłam, ale teraz jestem i przytulam mocno!:tak::tak::tak:

co ja mam działać do jasnej ciasnej???????????!!!!!!!!!
Ja wiem że mówią że jak dobry koń to po błocie pociągnie ale bez przesady...Ja mam @!!!

hihihihihihihih

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

maz wlasnie wlaczyl jakis kanal i mowi ze glupi i glupszy leci w tv i czy chce ogladac....bomoglabym sie poczuc jak wsrod swoich...no i masz...to se bestia po 8 latach rozpanoszyla:baffled:

Może on forum nasze podczytuje? Bo to tekst prawie naszej Hanki!

kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....

Kochana pomysl,że juz niedługo będziesz po operacji i w końcu będziesz normalne funkcjonować! Ta jedna operacja wystarczy będzie po problemie, tak???

moj adres nalezy jeszcze do Londynu, ale pare przecznic dalej jest juz Kent. Bardzo spokoja dzielnica, moj szwagier jak nas odwiedza z centralnego Londynu mowi ze czuje sie jak na wsi.
Ale fajnie, mnie ciągnie w takie wiejskie klimaty ostatnio. Macie w planach powrót do Polski czy juz tam chcecie zostać? Ja nie chciałam z Polski wyjechać, ale nigdy nie mówię nigdy.:confused:

Kobietki zyczę miłego dnia i spadam się pakować.

czesc laski;-)
ja juz po kawce, zabieram się dziś porządnie za poprawianie mojej pracy ;-)
czuje już w podbrzuszu , że @ się zbliża wielkimi krokami..:dry:
buziaki

Witamsię poniedziałkowo.
Mam dzisiaj pechozol od rana. Najpier nie mogłam się zwlec z wyrka i zaspałam. później rozlałam herbatę całą i zalałam ścianę. Wyszłam na autobus (auto u mechaniora) i się spóźniłam. Drugie auto w garażu i zanim bym po nie polazła (wcześniej po klucze na 4 piętro) to szybciej na pieszo bym zaszła. Zadzwoniłam do kumpeli - ona na 9 dzisiaj. do kumpla - ten dzisiaj pieszo bo żonie auto musiał zostawić. Więc w lkapeczkach na obcasach zapieprzałam do pracy. Zrobiłam sobie 2 pęcherze więc nie mogę teraz chodzić. Do pracy się spóźniłam of course i już klient czekał (wrrr jak tak to rano nikt nie przychodzi). Jak już znalazłam czas na BB to wchodze i patrzę 70 stron do nadrobienia!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Was K* mać pogięło. :angry::angry::angry::angry: Udało mi się troszke poczytac, ale nie daję rady.

Zajc, ja mialam ostatnio HSG, jak zreferujesz co sie tu ostatnio dzialo, to odpowiem na kazde pytanie, hihihi :-)
:wściekła/y:
Ale śmieszne....ciekawe kto mi zreferuje????
No to se ***** polatałam już:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Znam ten filmik na pamięć i każdy tekst:-) Kiedyś w pracy był hiciorem więc tłukliśmy non stop:-):-):-):-)
:tak::-):tak:pewnie obie myslimy @po angielsku@ czyli inaczej niz reszta....jak z samochodem, ruchem ulicznym itd...
Kropeczka, jak po przeprowadzce???? Widze że już zadomowiona skoro na BB siedziałaś?? Nie było ofiar w talerzach??:-) Jak kolanko?? jak się czujesz??
też tak właśnie myślę ale co z tej owulki jak rano nic nie było bo mąż obrażony do pracy pojechał a do wieczora to może być za późno i dupa zbita :no::no:
Nauczyłaś się leniwcu mały???:-) A na co się M. obraził?? To Łoś jest....
Witajcie poniedziałkowo:-D
Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!:tak:
:-:)-:)-( No szkoda... Podobnie jak u mnie. My tez za późno się przytulaliśmy, więc nawet o tym nie myslę. Agniesiak. następny cykl należy do Ciebie:tak::tak::tak:
ano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie
Spoko, jak coś dzwoń po nas, my Cię obronimy:-D:-D
Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.:wściekła/y:
cześć Loree.... Wyczytałam że do Turcji się wybieracie, a kiedy??? :-) My byliśmy w Tunezji w wakacje, słońce plaża, luzik. ALe ci zazdroszczę:-)

CO u reszty???
Lilu, testowałaś???? Co u taty, jak się czuje??
Gosia, nie zagrzebałąś się w maturach???
Kaprycha, obiboku, co u ciebie?? Nie przymknęłaś sąsiadki??
Hanka, mam nadzieję że zostawiłaś mi coś z tej libacji weekendowej, bo widziałam że wóda lała się strumieniami:baffled::baffled::baffled::baffled:
Boże AA jak nic:baffled::baffled::baffled::baffled: CHociaż, jakie AA jak tu nikt nie ma zamiaru sie leczyć:baffled:
Pozdrawam wszystkie bez wyjątku, i jakby któraś mi mogła powiedzieć co się działo przez sobotę i niedzielę to stawiam flaszkę;-);-)
Buziaki.

Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....

Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....

Zajączku Kochany to jak wszystkie dostaniemy @ to w następnym tyg BB bedzie puste;-):-D Wszystkie będa fikac:-D

reklama
no.... a ja mam dzisiaj taki nastrój :-)
Widzieliście to??
[video=youtube;nWYfcOi7cpM]http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM&feature=related[/video]

Do góry