reklama
Dziewczyny, czy u Was tez taki potworny upal? Wyszlam do sklepu tylko przez ulice i masakra. Od tych zmian pogody glowa mnie boli, ale musze sie wziasc do roboty, sprzatanie, bo wieczorem urzadzamy Dzien Matki..
Ciesze sie, ze mam w sobie moje malenstwo, ale z drugiej strony to powinno byc moje perwsze swieto z moim synkiem....
Ciesze sie, ze mam w sobie moje malenstwo, ale z drugiej strony to powinno byc moje perwsze swieto z moim synkiem....
weri
Fanka BB :)
niestety u mnie chmury rano padal deszcz
jak ja wam zazdroszcze pieknych letnich miesiecy w Polsce :-( ach ale nikt mnie przeciez na sile tu nie wywiozl ale z drugiej strony upaly w ciazy tez chyba do przyjemnych nie naleza tak mi sie wydaje
ja tez glownie pije wode gazowanych napojow nie moge bo zaraz mnie boli gardlo jak teraz (wczoraj napilam sie coca-coli) po lodach z reszta tez
musze uciekac o sie spoznie do pracy a czeka mnie jeszcze 20 minut spacerkiem zeby sie tam dowlec
milego dnia mamuski!!!

Powiem Wam, że to jest bardzo wzruszające dostać życzenia na dzień matki nawet nie wiedziałam, że aż tak bardzo będę to przeżywać.
Co do napojów gaszących pragnienie, to ja od gazowanych i słodkich trzymam się daleko. I nic tak nie gasi pragnienia jak czysta woda np. z dodatkiem lodu i cytrynki. Tylko trzeba się do niej przełamać.
JA czasami nie daje rade trzymac sie od napojow gazowanych i slodyczy czasami mam taka ochote na cole ze masakra...ze slodyczami juz mi przeszla taka ochota:-)
niestety u mnie chmury rano padal deszczjak ja wam zazdroszcze pieknych letnich miesiecy w Polsce :-( ach ale nikt mnie przeciez na sile tu nie wywiozl ale z drugiej strony upaly w ciazy tez chyba do przyjemnych nie naleza tak mi sie wydaje
ja tez glownie pije wode gazowanych napojow nie moge bo zaraz mnie boli gardlo jak teraz (wczoraj napilam sie coca-coli) po lodach z reszta tez
musze uciekac o sie spoznie do pracy a czeka mnie jeszcze 20 minut spacerkiem zeby sie tam dowlec
milego dnia mamuski!!!
Weri wspolczuje takiej pogody:-(tez bylam w londynie ostatnio i pogoda masakra..slonce,wiatr,deszcz i to w ciagu 15min:-)
E
etna36
Gość
Dziewczyny, czy u Was tez taki potworny upal? Wyszlam do sklepu tylko przez ulice i masakra. Od tych zmian pogody glowa mnie boli, ale musze sie wziasc do roboty, sprzatanie, bo wieczorem urzadzamy Dzien Matki..
U mnie, a mieszkam na kaszubach gorąco, ale jutro ma być ochłodzenie.
W takich dniach jak dzisiaj wracają do nas nasze przeżycia, trzymaj się cieplutko, pamiętaj, ale głowa do góry nie masz innego wyjścia musisz myśleć pozytywnie. Myślami jestem z tobą.
oliwka1976
wszystkiego naj...mamusiom ktore maja juz swoje pociechy i tym ktore juz czuje ie mausiami 
duzo radosci i zdrowia
u mnie dzis tez upal ale to kolejny dzien z rzedu,pranie schnie w ciagu godziny,wyrobic na sloncu nie idzie.dzis spalismy cala noc przy otwartym oknie o 22.00 bylo 25 stopni,szok.
Ciekawe jakie bedzie lato?
a ja dzisod rana szukamlam ladnych zyczen dla mojej mamy i czytajac je ciagle plakalam,tesknie za nia.Widzimy sie co prawde kilka razy do roku ale mimo to mi smutno bez niej
teraz juz mi sie humor poprawil na szczescie
klaudzia odezwij sie,czekamy na wiesci!!!
duzo radosci i zdrowia
u mnie dzis tez upal ale to kolejny dzien z rzedu,pranie schnie w ciagu godziny,wyrobic na sloncu nie idzie.dzis spalismy cala noc przy otwartym oknie o 22.00 bylo 25 stopni,szok.
Ciekawe jakie bedzie lato?
a ja dzisod rana szukamlam ladnych zyczen dla mojej mamy i czytajac je ciagle plakalam,tesknie za nia.Widzimy sie co prawde kilka razy do roku ale mimo to mi smutno bez niej
teraz juz mi sie humor poprawil na szczescie
klaudzia odezwij sie,czekamy na wiesci!!!
oliwka1976
no to super wiesci natalunia 
natalunia mi na bole glowy pomaga zmoczona zimna woda materialowa chustka. klade sobie na cale czolo wraz z oczami. przynosi ulge. 
na te moje poranne wymioty zolcia doktorka przepisala mi syrop Gawiscon. wzielam wczoraj przed snem i dzis rano nie wymiotowalam :-) ach co za ulga.
I teraz biore witaminki Pronatal.

na te moje poranne wymioty zolcia doktorka przepisala mi syrop Gawiscon. wzielam wczoraj przed snem i dzis rano nie wymiotowalam :-) ach co za ulga.

reklama
A moja mama mi nie wierzy :-( Mimo że i ja czuję dzidziusia i Ł to mama i tak mówi, ze to pewnie jakieś powietrze w jelitach :-( a ja wiem, że nie i to jest najważniejsze ;-) Wprwadzie zdarza się to raz, może 2 razy na dzień, ale jak już będzie kopać to aż będzie widać