Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja wam zazdroszcze pieknych letnich miesiecy w Polsce :-( ach ale nikt mnie przeciez na sile tu nie wywiozl ale z drugiej strony upaly w ciazy tez chyba do przyjemnych nie naleza tak mi sie wydaje
ja tez glownie pije wode gazowanych napojow nie moge bo zaraz mnie boli gardlo jak teraz (wczoraj napilam sie coca-coli) po lodach z reszta tez
musze uciekac o sie spoznie do pracy a czeka mnie jeszcze 20 minut spacerkiem zeby sie tam dowlec
milego dnia mamuski!!!Powiem Wam, że to jest bardzo wzruszające dostać życzenia na dzień matki nawet nie wiedziałam, że aż tak bardzo będę to przeżywać.
Co do napojów gaszących pragnienie, to ja od gazowanych i słodkich trzymam się daleko. I nic tak nie gasi pragnienia jak czysta woda np. z dodatkiem lodu i cytrynki. Tylko trzeba się do niej przełamać.
niestety u mnie chmury rano padal deszczjak ja wam zazdroszcze pieknych letnich miesiecy w Polsce :-( ach ale nikt mnie przeciez na sile tu nie wywiozl ale z drugiej strony upaly w ciazy tez chyba do przyjemnych nie naleza tak mi sie wydaje
ja tez glownie pije wode gazowanych napojow nie moge bo zaraz mnie boli gardlo jak teraz (wczoraj napilam sie coca-coli) po lodach z reszta tez
musze uciekac o sie spoznie do pracy a czeka mnie jeszcze 20 minut spacerkiem zeby sie tam dowlec
milego dnia mamuski!!!
Dziewczyny, czy u Was tez taki potworny upal? Wyszlam do sklepu tylko przez ulice i masakra. Od tych zmian pogody glowa mnie boli, ale musze sie wziasc do roboty, sprzatanie, bo wieczorem urzadzamy Dzien Matki..
Ciesze sie, ze mam w sobie moje malenstwo, ale z drugiej strony to powinno byc moje perwsze swieto z moim synkiem....

I teraz biore witaminki Pronatal.