reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a mnie męczy alergia
okazało się że nie mogę brać dotychczasowych leków więc wszystko mi zmieniono efekt jest taki że
dzisiaj znowu obudziłam się zapuchnięta trawy pylą na maksa więc jestem zapchana i duszno mi
narazie ratuję się wapnem 500

a dzisiaj u mnie ma być 29 stopni :blink:

reklama
To i ja się przywitam,
Spełnienia marzeń mamuśki w naszym dniu;-)
Ja jeszcze nie czuje niuni, hmmm, ale na pewno wkrótce poczuje:-p
Wiecie, są już dwie lutówki 2010, ale superaśnie.

Dla wszystkich mam takze tych przyszlych jak ja:

Kochana Mamo!
Stałaś przy mnie w nocy, gdy płakałam.
Byłaś przy mnie, gdy o pomoc wołałam.
Dałaś mi przyjźń najpiękniejszą, najtrwalszą.
Dałaś mi miłość wyrzeczeń wartą.

a mnie męczy alergia
okazało się że nie mogę brać dotychczasowych leków więc wszystko mi zmieniono efekt jest taki że
dzisiaj znowu obudziłam się zapuchnięta trawy pylą na maksa więc jestem zapchana i duszno mi
narazie ratuję się wapnem 500

a dzisiaj u mnie ma być 29 stopni :blink:

znam ten bol bardzo dobrze ja tez mam alergie i astme wprawdzie mam tabletki na katar ale jest jeszcze po nich gorzej bo zatyka mi sie caly nos budze sie w nocy cala zatkana i zasmarkana i nie moge oddychac:wściekła/y: wspolczuje nam ciezko tak zyc mi sie wszystkiego odechciewa od tego kataru modle sie o 1 dzien bez kataru:sorry:

Powiem Wam, że to jest bardzo wzruszające dostać życzenia na dzień matki nawet nie wiedziałam, że aż tak bardzo będę to przeżywać.

Co do napojów gaszących pragnienie, to ja od gazowanych i słodkich trzymam się daleko. I nic tak nie gasi pragnienia jak czysta woda np. z dodatkiem lodu i cytrynki. Tylko trzeba się do niej przełamać.

reklama
Do góry