a ja co godzine czuje sie okropnie glodna jak czegos nie zjem to az mi sie slabo robi az mnie to meczy bo czaly czas cos pojadam a jak wlasnie gdzies wychodze to obowiazkowo musze cos zjesc na miescie.czy wy też miewacie napady głodu?? Ja ostatnio zauważyłam że tak średnio co ok 3 godziny muszę coś zjeść, nie czuje się bardzo głodna, ale zaczyna mi się tak dziwnie robić w brzuszku, nieprzyjemnie i jak tylko zjem cokolwiek to przechodzi. Dzisiaj to nawet jak wracałam z kościoła, to nie wytrzymałam 10 minut i po drodze kupiłam sobie bułke i zjadłam suchą) mój M sie ze mnie śmiał że będzie lodówke ze sobą nosił
)

nic mi sie nie chce..tylko bym lezala i lezala i tylko lezala...ja to co musze staram sie zawsze zrobic,ale z jakimis wiekszymi pracami domowymi poprostu niemam sily..strasznie to meczy...przez pare dni redbula pilam,no ale niezbyt to dobre rozwiazanie..bo maluszka niechce szprycowac przez cala ciaze redbulami
pozdrowionka
juz nie moge sie doczekac kiedy poznam plec mam nadzieje ze to jednak dziewczynka-Amelka;-)
pozdrawiam milego wieczorku