Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Wszystkie osoby jakie znam, ktore mialy na wlasnym slubie wiazanki z kalii, pokonczyly swoje małzenstwa. To sa kwiaty "pozegnalne" czyli mam na mysli pogrzeb. Nie polecam...
Ja własnie jestem juz po ślubie!! Wiazanke mialam w mikrofonie z żółtego storczyka z brazowymi środkami. Rozjasniony troszke eustomą, taki bialy kwiatek.
Czesc dziewczynki, ja wlasnie nadrabiam zaleglosci
Co do powyzszego to sorki Moniu, ale nie sadze zeby rodzaj kwiatow mial cos do udanego malzenstwa. Kalie pieknie wygladaja z duza iloscia zieleni i nie sadze Natalunia, ze jesli sie na nie zdecydujesz, to moze ci to przyniesc pecha. Nie wierze zupelnie w takie zabobony. Przygotuj sobie taka wiazanke zeby pasowala do stylu sukni i najwazniejsze, podobala sie Tobie, niewazne co mama mowi, jedyne co nie wypada to moze gerbery
Kwiaty w mikrofonie mnie osobiscie sie nie podobaja, moja przyjaciolka takie miala, nie jestem pewna jak wygladaly twoje ale jej wygladalo jak dlugi pal na koncu z kwiatkiem. Oczywiscie to rzecz gustu. Ja osobiscie wole tradycyjne wiazanki, z duza iloscia zieleni.