reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej słońca:-)
ja walcze dalej ze zdjęciami, oka mi padaja, i mam już dość:baffled:

Kasiula za co mi dziękujesz?:-) ucałowałaś Izolde ode mnie?:-)tak kochana, robię pazurki:-)
Nati stosunkowo udanej nocy :-) i 4 czekam na Ciebie ryba:-)
Marzenka to ci sąsiadka:szok:, spytaj się jej , może ona jakie KGB:-):-), a może księge jaką pisze
...echhh mam dziś nastrój bojowy:crazy::baffled:
Magda kolorowych:-)
Larvunia spokojnej i mniej szalonego dzionka jutro:-)

a tak w ogóle to Kasia wyglada super w nowej fryzurce i wcale jej nie wierzcie bo widziałam:-) dla mnie rewelacja:tak:
rzeczywiście króciutko, ale pasuje jej taka fryzurka:tak:
także Kasiula nie gadaj pierdoł bo jest ślicznie:tak:

no to ide...do ro dalej:baffled:
buziaki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczatka
Beti jesli to mozliwe to miłej pracy zycze,Obys szybko sie z tym uwineła i gon do męza do łózeczka:-D:-D
Katgen własnie dawaj fote my to oblookamy i Ci powiemy co i jak.Pwenie przesadzasz :-p:-pmusiałabys widziec mój fryz jak sobie po pijaku sama włosy obinałam w brata urodziny:-D:-D:-D
Larvunia -relax;-)
Natalka ja tam specjalnych zachcianek nie miałam.Ale wirze w to ze jak brakuje nam jakis witamin to org.sam podsuwa nam te chetki.Ja mam tak z bananami czesto brakuje mi magnezu i jak normalnie nie jem(bo kaloryczne) to wtedy sie na nie rzucam
Miłego ten ...teges;-);-)
Dobra gonie spac bo jutro znowu pobudka 7,30
Marzenka -szkoda ze to nie moja sąsiadka uwielbiam takie osobniczki hahah
Miłej nocki wszystkim

Ostatnia edycja:
dziendoberek
pierwsza jestem dzis :szok::-D
my sie wlasnie szykujemy do gorzowa... mlody do tesciowej a ja z mezem do pracy :tak:

milego dnia kochane!!!

hej laski a co to jeszcze spicie???
ja juz popralam kawke wypilam a teraz laba :tak:
pogoda do bani wiec siedzimy w domu na 16:30 idziemy na dzien mamy do przedszkola:tak:

szymon w nocy cos kaszlam chyba ze 30 minut myslalam ze az wzymiotuje ale teraz od rana zero kaszlu...

Marzenka to ci wscibskie babso wrr...nie lubie takich oob...
a jak wy byliscie u ksiedza juz??:-)

Natalka ja w ciazy z szymkiem zarlam cytryny na surowe jak pomarancze normalnie kilka na raz :tak: tak mi smakowaly :tak:

Kasia pokaz sie pokaz nie wstydz sie kobitko :-)

Larvunia do jakiej pracy jedziesz otworzylas juz cos??
zzdradz sie kochana troszke :tak:

no mam male stoisko jeszcze nie wykonczone ale juz jest w starym domu towarowym na parterze... zapraszam jak cos :tak::-D

dobra uciekam juz... 3majcie sie, popisze jak wroce... paaaa

no to super gratuluje kochana !!!!:-)

milego dnia w pracy !!!

a marcelek rozumiem ze babcia go pilnowac bedzie??

papa ....:-)

Hej mamusie
Nie odzywałam sie wczoraj bo miałam zwarjwany dzien. Rano do mamy na kawe. Potem sprzatałam, wrocił moj Paweł na śniadanie. Magda-dlatego ten balkon w mieszkaniu on tam był chwilke.
Próba na świetlicy. Zakupy z siostra i migiem do świetlicy chwile do mamy i do tesciowe. Juz z nia dobrze bo mnie zaczeła denerwowac swoim gadaniem ze Natalka juz powinna biegac najwyzszy czas. Mosiałam wyjsc bo bym jej powiedziała ze to ja studiuje pedagogike i wiem ze do 18 m powinna zaczac chodzic a ona nie skaczyła zadnej szkoły wiec niech sie nie odzywa. Wiem ze to było by bardzo niemiłe ale przydałoby sie zeby ktos ja sprowadził na ziemie przestałaby sie mondrowac i udowac dr hab. E ale juz o tym nie pisze bo sie nakracam. Wole wiec wyjsc bo kilka razy powiedziałam jej cos co nie wypada i o sie niemiło konczyło.
M oj biedny Pawciu wyjechał wczoraj od 22 i jechał cała noc i ma wyładowywac meble cały dzien...
Nati cos marudzi na ta pogode chyba. kłade sie jeszcze chwilke

U nas znowu chorobowo:-( Kacperek rano obudził się z gorączką prawie 40 stopni, bolącym gardłem, zapchanym całkowicie noskiem i zaropiałymi oczkami:no: dziś jedziemy do lekarza ale jestem zła bo znowu ten termin zabiegu nam się przesunie no ale nic trzeba go wyleczyć i szybko wykonać ten zabieg, na razie izoluje dzieciaki od siebie mam nadzieję że to uchroni Cypusia przed chorobą.

Wczoraj w przedszkolu to aż mi łezka poleciała. mój synuś mówił tak piekny wierszyk że nie wytrzymałam, Piotrek niby sie śmiał ale widziałam że też się wzruszył;-) dostałąm kwiatki i laurkę i były zabawy i konkursy z rodzicami więc jednym słowem super:biggrin2::biggrin2:

dziewczyny nie gniewajcie się ale nawet mi sie nie chce czytać co napisałyście:zawstydzona/y:

jezyk zdrowka dla syna,kurde on naprawde czesto ci choruje....:sorry:

annes a tesciowawez sie nie stresuj tak,niech se babsko pogada jak ma jej to ulzyc wiem ze ciezko tak to zostawic ale szkoda twych nerwow....

a kiedy wracasz do domu??
a byl twoj Pawel wczoraj rano jakos po 7 kolo intermarche?
bo moj cos wspomnial ze widzial takiego chlopaka jak twoj pawel a ja mu tlumacze ze on juz wyjechal :tak: moze i to on byl...

a balkon dalej masz chyba otawrty hehe :-D:-D

reklama
witam sie z kawusia:-)
madzia nie bylismy u ksiedza jeszcze w czerwcu sie wybierzemy,
no pogoda do bani,w nocy tak grzmialo i sie blyskalo ze szybko do lozka chcialam przytulic sie do mojego,ale musialam poczekac az maly zasnie najedzony:-)
Annes hehe wiem cos na ten temat,nic sie nie poradzi tesciowe takie sa,ja teraz jak mi cos gada to udaje ze tego nie slysze i od razu zmieniam temat,choc wkurza mnie to ze porownuje moje wychowanie synka do zony syna bo ona wychowala 3 dzieci to doswiadczona itd ,i ciagle mi gada ze ona to tamto sramto.,a co mnie ona obchodzi!!!tymbardziej ze sie nie lubimy.
jezyk trzymaj sie kochana i niech kacperek zdrowieje.ja pewnie tez bym sie poplakala.

Do góry