reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie z wszystkimi!!
przepraszam dziewczynki ze nie było mnie z wami na kawce z ranka ale sobie zaspałam i obudziłam sie o 9 a miałam plan od 7 sie uczyć :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Ledwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!
to widze PM że miałaś bardzo miły poranek kochana mi sie jednak nie udało rano męża zgwałcić bo sobie zaspałam :tak::-:)eek:

Katarzynko dziekuję za pozdrówka od ciebie!! jak się czujesz kochana jak remoncik?? buziaki dla ciebie :-)

Agniesiak powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej!!

reklama
olapolap czesc , ty to tak wpadasz i wypadasz jak piorun jakis:-D
a moze tak po polsku ten tekst??? bo ja np nie kumam nic...:eek:

No wpadam i wypadam, bo mam kupe roboty :no: Ucze sie do sesji, do obrony... Marnie mi idzie, nie chce mi sie, a przeciez trzeba... Poza tym zbliza mi sie @, mam PMS, nie moge sie skupic. I jeszcze nogi musze dzisiaj wydepilowac, a tak tego nie lubie, ze odwlekam i odwlekam :eek: Nie wiem za jakie grzechy trzeba tak cierpiec :eek: A jutro jeszcze ide do gin, chce od niej wziac skierowanie na HSG i gdzies wyczytalam, ze bede potrzebowac badanie czystosci pochwy, boje sie, ze dostane @ przed jutrem (czuje sie bardzo napompowana i boli mnie podbrzusze) i tyle wyjdzie z tego badania i bede musiala czekac na HSG jeszcze jeden cykl
:no::confused2:

Czemu on sie z Toba ozenil skoro mial kogos na boku? Wymuszalas to na nim?
:sorry:
Tak, zaciągnęłam go na sznurku do ołtarza i przystawiłam pistolet do skroni.... Przy moim wyglądzie nie łatwo o męża, 100 kg wagi, 150 wzrostu, grube okulary,cienkie włosy, wielki nos i słabe uzębiebie i ledwo skończona podstawówka:-):-)
na boku znalazł kogoś pół roku po ślubie:-) Sama się dziwię jak można być tak niedojrzałym. Niesety nie mogłam tego wcześniej odkryć bo naprawdę mówił że chce ślubu ( był bardziej zdecydowany niż ja) a przede wszystkim że chce mieć już dzieci, rodzinę. Facet ma 32 lata.
Takich przypadków nie jest wiele, a jednak się zdarzają i trafiło na mnie. Nie tylko ja jestem w szoku, ale również jego znajomi, rodzina, którzy mieli go za dobrego i rozsądnego człowieka.
U mnie w rodzinie był przypadek że dziewczyna wyszła za mąż za faceta który prowadził podwójne zycie, miał na boku "narzeczoną" do której pojechał w dniu swojego ślubu z moją kuzynką. Obie nie wiedziały o swoim istnieniu. Facet był wykształcony, z dobrego domu, ona też, więc takie rzeczy nie zdarzają się tylko w patologii...
ps. ja tez skonczyłam coś wicej niż podstawówkę;-);-);-);-)

KATARZYNKO jak remont? bo o ile dobrze pamietam to miałaś robic
idzie pełną parą, ale jeszcze się nie skończył. W mieszkaniu totalna demolka:-)

No wpadam i wypadam, bo mam kupe roboty :no: Ucze sie do sesji, do obrony... Marnie mi idzie, nie chce mi sie, a przeciez trzeba... Poza tym zbliza mi sie @, mam PMS, nie moge sie skupic. I jeszcze nogi musze dzisiaj wydepilowac, a tak tego nie lubie, ze odwlekam i odwlekam :eek: Nie wiem za jakie grzechy trzeba tak cierpiec :eek: A jutro jeszcze ide do gin, chce od niej wziac skierowanie na HSG i gdzies wyczytalam, ze bede potrzebowac badanie czystosci pochwy, boje sie, ze dostane @ przed jutrem (czuje sie bardzo napompowana i boli mnie podbrzusze) i tyle wyjdzie z tego badania i bede musiala czekac na HSG jeszcze jeden cykl :no::confused2:
oj to wierze ja tez przed obrona i tez mam PMS wiec cie rozumiem:eek:
nic jak narazie sie nie orientuje nad tym badaniem czystosci pochwy.. tzn nie slyszalam nic o tym..

ja też mam obronę tuż tuż...całe szczescie juz po PMS...ale wlasnie sobie policzylam ze na obrone dostane @ - bosko!

Tak, zaciągnęłam go na sznurku do ołtarza i przystawiłam pistolet do skroni.... Przy moim wyglądzie nie łatwo o męża, 100 kg wagi, 150 wzrostu, grube okulary,cienkie włosy, wielki nos i słabe uzębiebie i ledwo skończona podstawówka:-):-)
na boku znalazł kogoś pół roku po ślubie:-) Sama się dziwię jak można być tak niedojrzałym. Niesety nie mogłam tego wcześniej odkryć bo naprawdę mówił że chce ślubu ( był bardziej zdecydowany niż ja) a przede wszystkim że chce mieć już dzieci, rodzinę. Facet ma 32 lata.
Takich przypadków nie jest wiele, a jednak się zdarzają i trafiło na mnie. Nie tylko ja jestem w szoku, ale również jego znajomi, rodzina, którzy mieli go za dobrego i rozsądnego człowieka.
U mnie w rodzinie był przypadek że dziewczyna wyszła za mąż za faceta który prowadził podwójne zycie, miał na boku "narzeczoną" do której pojechał w dniu swojego ślubu z moją kuzynką. Obie nie wiedziały o swoim istnieniu. Facet był wykształcony, z dobrego domu, ona też, więc takie rzeczy nie zdarzają się tylko w patologii...
ps. ja tez skonczyłam coś wicej niż podstawówkę;-);-);-);-)

Jak czytam takie historie to pocieszam sie tylko, ze kobiety tez potrafia byc takimi swiniami (= niektorzy faceci tez cierpia). Ja sie boje, ze moj M mnie kiedys zostawi jak nadal bede dla niego niedobra... Za kazdym razem zaskakuje mnie jak mowi, ze on mnie kocha i ze mnie nie zostawi, bo nie po to sie zenil zeby sie rozwodzic... Mowi to z taka pewnoscia w glosie... A to ja jestem ta co ma czarne mysli... Popierdzielone to wszystko... Tak w ogole to tego Twojego powinno sie wykastrowac i osmieszyc przed wszystkimi znajomymi i w pracy!!! Widze, ze Ty juz w miare spokojnie podchodzisz do rozstania (rozwiedliscie sie juz formalnie?), a najwazniejsze, ze masz w brzusiu dzidzie :tak:
I zaden burak nie bedzie Ci sie wtracal do wychowania ;-)

reklama
ja takiej wymówki miec nie będe ale brzuch to na bank mnie będzie bolał bo zawsze jak sie boje jakiegos egzaminu to mnie boli bardzo i język mi sie plącze

Do góry