Betka85
Fanka BB :)
Witam sie z wszystkimi!!
przepraszam dziewczynki ze nie było mnie z wami na kawce z ranka ale sobie zaspałam i obudziłam sie o 9 a miałam plan od 7 sie uczyć :-
-
wściekła/y:
:-
eek:
Katarzynko dziekuję za pozdrówka od ciebie!! jak się czujesz kochana jak remoncik?? buziaki dla ciebie :-)
Agniesiak powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej!!
przepraszam dziewczynki ze nie było mnie z wami na kawce z ranka ale sobie zaspałam i obudziłam sie o 9 a miałam plan od 7 sie uczyć :-

to widze PM że miałaś bardzo miły poranek kochana mi sie jednak nie udało rano męża zgwałcić bo sobie zaspałamLedwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!
:-Katarzynko dziekuję za pozdrówka od ciebie!! jak się czujesz kochana jak remoncik?? buziaki dla ciebie :-)
Agniesiak powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej!!

Ucze sie do sesji, do obrony... Marnie mi idzie, nie chce mi sie, a przeciez trzeba... Poza tym zbliza mi sie @, mam PMS, nie moge sie skupic. I jeszcze nogi musze dzisiaj wydepilowac, a tak tego nie lubie, ze odwlekam i odwlekam