reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Taka przeprowadzka dobre robi na generalne porządki ,bo można powywalać różne"niezbędne"rzeczy:-Dteż by mi się przydała:tak:
ja i tak nie dużo miałam do wyrzucenia, bo ja bardzo czesto robie "generalne porzadki" czyli wszystko-smietnik:-D:-D:-D nienawidze chomikowania,mój to tylko jęczy o wszystko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja teraz sie moze wezme za płyty...:confused: tylko musze laptopa wlaczyc bo w kompie naped sie spierd....
2 dnie temu plyta nam poszła w mak w napędzie nie wiedząc czemu:eek:
musimy go na gwarancję oddac:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
w sumie wiekszosc poszla w mietnik wczorajz komorki bo od kedy tu mieszka to tam porzadkw nie robilsam, a tam bylo peeeeeeeeeeeelno rzeczy,ktore :moga sie przydac":eek::eek::eek::eek::eek:

:-D:-Dwiktoria ja też dałam ci przepisik na naleśniki chyba stronę wcześniej:-D:-D
meduska ty się z tym pakowaniem oszczędzaj ale ma anabubka rację może nowy dom was nastroi dobrze i będzie spokojniej:tak:
agunia wracaj szybko z tego innego biura;-)
patrysia już mdłości:szok:ha ha ja z adamem miałam od 12 tygodnia z julką wcale a z antkiem od 7 tygodnia do końca ciąży:szok:a na ból gardła tak jak ci radzi anabubka woda z solą do płukania a jak nie pomoże to można w ciąży tantum werde psikać albo holisept to wiem napewno bo to mi kazał brać mój gin jak byłam w ciąży z antkiem i nawalało mnie gardło:tak:
anabubka to naprawiłaś telefon:-D:-D:-Dale śmiechem żartem mi tak ostatnio przestał działać odkurzacz wk******* się na maxa i mówię do tego odkurzacza ty dziadu musiałeś nawalić i co ty myśliśz że ja teraz przy tej mojej trójce na zmiotce będe gonić mieszkanie i trach go kopnełam i się włączył:-D:-D:-Da ja ze strachu podskoczyłam no ale teraz działa:-D:-D:-D
joanna adam mój ma dobry aparat nawet bym rzekła świetny dostał na komunie od dziadków no i było na nim około 200 zdjęc i postanowiłam je ostatnio wrzucić na kompa jakie było moje zdziwienie jak nie było na nim ani jednego zdjęcia :wściekła/y:okazało się żę moję dziecię bawiło się nim i przypadkowo mu się wszystkie skasowały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ot zdolny synek ;-):eek:

a mnie dopadla i biegunka :szok::szok::szok:
masakra...
a do lekarza nie mam jak isc bo moj idzie zaraz do roboty a tam pada... :baffled:
suszone jagody,smażone jagody ,jabłka,marchew i przejdzie.;-):-)

nooo z tego sie najbardziej ciesze ze bede miala weiecej pokoi do sprzatania:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

nie, jakos ostatnio nie miałam kiedy... teraz zajrze:tak::tak::tak::tak::tak:

a ja tez sie musze pochwalic ze od :Zuzi" dostałam Toffifee:-D:-D:-D:-D

ależ ta Zuzia operatywna :tak:;-):-D:-D:-D

dla chłopca mam Maksymilian:-D
kolezanki wszystkie mówią że nrzydko, ja to mam gdzies... jakos nie mampomysłu na inne imie:sorry::sorry:
bardzo ładnie :tak::-)

ja i tak nie dużo miałam do wyrzucenia, bo ja bardzo czesto robie "generalne porzadki" czyli wszystko-smietnik:-D:-D:-D nienawidze chomikowania,mój to tylko jęczy o wszystko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja teraz sie moze wezme za płyty...:confused: tylko musze laptopa wlaczyc bo w kompie naped sie spierd....
2 dnie temu plyta nam poszła w mak w napędzie nie wiedząc czemu:eek:
musimy go na gwarancję oddac:baffled::baffled::baffled::baffled:

ja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicy:tak::tak: wiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada:szok::szok::szok::szok: ledwo noge mozna tam wstawic:szok::szok: m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac:tak::tak:

Witam! :-)
Czy wiecie, że wstałam jakieś 20 minut temu :szok::szok::szok::szok: Przez 5 minut odpalał mi się komputer, a ja robiłam kawę i przez 15 min czytałam posty :-D:-D:-D
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio tak długo spałam! :sorry: To pewnie przez tą pogodę - u mnie deszczowo i ponuro :baffled:
Widać, że się jeszcze nie obudziłam, bo nie zaznaczyłam żadnych cytatów i teraz nie wiem co napisać :eek:
Dowikla, Agnes, Anka - wasze pociechy są cudowne! Same plażowiczki i jeden plażowicz ;-)
As, zdrówka dla twoich dzieciaków :tak:
Anabuba, trzymam kciuki za Paulinkę.
Agunia, to chyba ty pytałaś kogo ja uczę :confused: Uczę studentów, ale kiedyś uczyłam dzieci i to właśnie uwielbiam robić. Teraz mam kilkoro dzieci na lekcjach prywatnych. :tak:
Malinka, poświęcenie twoich dzieci mnie rozbroiło, a najbardziej oczywiście Julka i ta róża urwana sąsiadom :-D Musisz ich bardzo kochać :-)
Madziulanatasza, ja też już się nie mogę doczekać naszej wspólnej kawki! :-) Ale się nagadamy! :-)
Nie wiem, co jeszcze miałam napisać. :eek: A planowałam takiego długiego posta! :sorry:

Oliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny :tak::tak::tak::tak:

zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkę :-D:-D:-D:-D:-D wszystko wszamiła :tak::tak::tak::tak::tak: żarłok :-)

reklama
ja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicy:tak::tak: wiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada:szok::szok::szok::szok: ledwo noge mozna tam wstawic:szok::szok: m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac:tak::tak:
jasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxc:-D:-D:-D jakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza:tak::tak::tak:

Do góry