reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Idz sama ,przezorny zawsze ubezpieczony,a jak ,schowa ,a potem ukradkiem do domu przytarga:-D:-D:-Didę na drzemke ,bo mnie strasznie spanie muli:tak:nikogo nie ma w domu to co mi tam:-D Dowikla ja też sie wzruszam na takich imprezkach wczoraj teżbyłam ,ksawe był krasnalkiem i był słodziutki taki ,ze ho ho ,klaudia też występowała :-D
Tez bym chetnie poszła na drzemke:tak:ale u mnie to raczej nie realne:no::-D
Jak masz jakies foteczki z Dnia Matki to wklej:tak::tak::tak:

reklama
No to wklejam foteczki
super:tak::tak::tak:

bylam wszystko wyrzucic na smietnik:tak::tak::tak::tak: uff jeden problem z głowy:tak::tak:

pamietam jak mu kazalam 2 lata temu jak kupowalismy nowa szafe do przedpokojuwywalic cala kolekcje swich gazet auto świat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wywiózł na makulature z krzywą miną ale traz powiedzial ze nie załuje:sorry::sorry:

super:tak::tak::tak:

bylam wszystko wyrzucic na smietnik:tak::tak::tak::tak: uff jeden problem z głowy:tak::tak:

pamietam jak mu kazalam 2 lata temu jak kupowalismy nowa szafe do przedpokojuwywalic cala kolekcje swich gazet auto świat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wywiózł na makulature z krzywą miną ale traz powiedzial ze nie załuje:sorry::sorry:
Dziekuje:tak:
Moj tez by chciał wszystko chomikowac bo jak to On twierdzi-wszystko moze sie przydac:szok::szok::szok::-D

No to wklejam foteczki
super:tak::tak::tak::tak::tak:

ja swojemu sama wyrzucam ale swoich nie dam ruszyć:-D:-D:-D:-D:-Dostatnio sama sobie zrobiłam porządek w starych gazetach wnętrzarskich, swierdziłam, ze skoro mam już dół rozplanowany to nie są mi potrzebne:-D:-D:-D:-Dale mam już następne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tak trzymałam wszystkie gazety jak byłąm w ciazy a do tego wszystkie przepisy z kazdej innej gazety:szok::-DJak urodziam mlodego i zobaczylam ile taego jest to sie przeraziłam:-DZaraz wszystko wcisnełam mojej siorze ktora planowała ciaze

super:tak::tak::tak::tak::tak:

ja swojemu sama wyrzucam ale swoich nie dam ruszyć:-D:-D:-D:-D:-Dostatnio sama sobie zrobiłam porządek w starych gazetach wnętrzarskich, swierdziłam, ze skoro mam już dół rozplanowany to nie są mi potrzebne:-D:-D:-D:-Dale mam już następne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
takie to ja tez mam:-D:-D:-D:-D ale wyrzuce od razu jak zrobimy remont:tak::tak::tak::tak:

Super fotki:tak::tak: ja juz tez nie moge sie doczekac pierwszego Dnia Matki w przedszkolu:tak::tak: ale jeszcze musze 2 latka poczekac:szok::szok:
Te dwa lata to szybciutko Tobie zleca:tak:
Moje chyba pojda od przyszłego wrzesnia jak wszystko bedzie ok:-)Mogłabym Je zapisac od stycznia 2010 ale musialyby byc dwa razy w pierwszej grupie,zeby pozniej chodziły ze swoim rocznikiem

reklama
No to wklejam foteczki
zdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min :-D:-D:-D:-D:-D

a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :-:)-:)-:)-:)-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry