reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Rozumiem, że to wygoda i ze coraz częściej prawko jest brane pod uwagę. Dlatego się wlasnie zastanawiam..:-D

Wiecie co.. poszlam do łazienki bo wydawało mi się, że @ przyszła a tu śluzik..:baffled:
ja tez jeszcze prawka nie zrobilam bo nigdy nie bylo mi potrzebne ale coraz czasciej o tym mysle...
no i tez dzis mam wrazenie ze mam @ na koncu szyjki :-):-):-)
tak ze idziemy leb w leb Aga
A tak na marginesie mam pytanie...
Jak się nazywa zabieg udrażniania jajowodów?
to badanie to HSG - mialam w tym cyklu robione...

reklama
ALe paranoja.... Szkoda gadać.... Za wszystko im Kuźwa płać a oni maja to totalnie w dupie??? Jak dawno on sobie złamał ta noge??
PM.... Przytulam mocno

.
noge mial złamaną we wrzesniu...zdjeli mu pozniej gips i normalnie pracowal i bylo ok tylko go czasem ta noga bolala...iod lutego z zusem walczymy...a dzisiaj wrocil w srodku dnia z pracy..okazalo sie ze zle postawil noge i znowu pu spuchla tak jak wtedy we wrzesniu...wlasnie siedzi w przychodni ortopedycznej i czeka na lekarza...i na rtg zeby sprawdzic czy znowu sie zlamala czy cos innego:confused2:

Ale fajna niespodzianka-teraz pecherzyku,Nektarynko i M do DZIEŁA !!!!! ;-):-D
tiaaa mąż chodzi nabuzowany bo sie wieczorku nie moze doczekac.. bo wczoraj go splawilam bo zmeczona bylam..
Prolaktynka 12,43:-) macica troszkę rozpulchniona, mam zrobić testa a najlepiej bete, jak wynik będzie negatywny i nie dostanę @ to mam przyjsc 3-4 czerwca. Wydaje mi się że znam wynik testu już teraz, ale zrobię go dla świętego spokoju w piątek, bo jutro idę do pracy.
A jakie normy prolaktyny?
norma co oznacza wynik
3-15 ng/ml wynik idealny

15-20 ng/ml wynik dobry
(leczenie tylko w wąsko wybranych przypadkach)

20-25 ng/ml łagodna hiperprolaktynemia

> 25 ng/ml hiperprolaktynemia

Zdołowałam się na maksa..Miałam do dupy poniedziałek, wtorek też nie obfitował w dobre wydarzenia...Myśłałam że środa będzie extra...Weszłam do wanny..i Nagle słyszę jak ktoś do domu wchodzi..To mój mąż wrócił..Okazało się że znowu mu się zrobiło to z nogą co ostatnio i musi jechać do chirurga i przyjechał tylko po książęczke ubezp....Kurka wodna!!!!! Miał złamana kość z przemieszczeniem - i do jasnej cholery lekarze oczecznicy twierdzili ze jest 0% uszczerbku na zdrowiu i ze zdrowy jak ryba a tu co???????Kurde..ledwo noge nie tak postawi i znowu połamana..Szlag.. :(
kochana przytulam mocno.. aby nie bylo nic powaznego..

A u mnie brzuch boli na@ i nawet się nie łudze w 1%... Zresztą mam taki PMS że nie mam złudzeń. Mam klimat że bez kija nie podchodź:crazy::crazy::crazy::crazy: Jeszcze ten wyjazd M. to potęguje:-(
Cucochy bola mało jak nigdy ale bola...

oj nie dziwie sie że taki humore:-(ale jeśli chodzi o fasolke to ja też miałam ból brzucha jak na @ i cycuchy już przestawały tak boleć a jest:tak:

Wiecie co?? Boli mnie glowa:baffled: zmierzyłam sobie tempkę "tam wiecie gdzie" i mam 37,4:szok:

teraz to jest wyższa temperatura bo sie ruszasz itp.(tak myśle)a jeśli chodzi o stan czy masz podgorączkowy to pod pacha zmierz tempke;-)

reklama
Do góry