reklama
Kupilam podobna Kuchnie dla Laury ale ja dalam 10euro
HELLO KITTY KUCHNIA SMOBY NOWOŚC POZNAŃ (640466010) - Aukcje internetowe Allegro
śliczna i rzeczywiście dałaś mało w porównaniu do cen które są na allegro

Dzieki za mile przywitanie, dziewczyny :-) Rady na pewno nie dam. Ten watek to prawdziwy wodospad wiadomosci, ale co mi tam, wskakuje
![]()
super jak nie dasz rady to utoniesz

Super ta kuchniaNo i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
no czysty profesjonalizm

podoba mi się :-)
no proszę jaki dobry brat,zajmuje się siostrami a mamusia ma spokójMoze uda sie Ja Tobie przetrzymac skoro jest taka zafascynowana ta kuchnia:-);-)
Moj Dominik wlasnie kazal diewczynkom wygodnie usiasc i włacza Im swoj roczek na video![]()

OLiwka ma fioła na punkcie Kubusia Puchatka wiec ja bym wybrała ten basen z kulkami z kubusiem

Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?W jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??
jakie przepytywanko

Jeju, kiedy ja tu zaglądałam? 

Witam nową mamusię

ale co , gdzie , kiedy?To ja podnoszę temat!
Pamiętacie, kiedyś już rozmawiałyśmy o tym, że będziemy kombinować jak się cieplej zrobi. :-) Zbliżają się wakacje i może byśmy pomyślały o takim babskim zlocie! Może zostawimy szkraby naszym facetom, a same poszalejemy, co??? :-)

Witam nową mamusię

i coś dla Oliwci
![]()
![]()
![]()
tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki![]()

Ja juz jestem:-)Bylismy na spacerku bo pogoda zrobila sie super

Teraz pije sobie capucinko:-)
dziękuje bardzo,Oliwka przesyła buziaki za teletubiśki :-):-):-):-)i coś dla Oliwci
![]()
![]()
![]()
tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki![]()
reklama
Moi tez ogladajaOliwka ogląda teraz wieczorynkę o baranku ,siedzi i cały czas beczy jak baran![]()

Podziel się: