reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja zaczyna tez coraz czesciej piszczec a jak rozmawiam z m i ja ignorujemy to probuje nas przekrzyczec:tak::tak: i zazdrosna sie robi jak nie wiem ostatnio babcia od m zaczela dla zartow sie z nim przytulac m mial Emily na rekach no to babcia dostala po lapach bo jak ona smiala jej tausia przytulac:szok::szok:
Kumata tez sie robi coraz bardzie czasami jestem sama w szoku:szok::szok:
Nasze dziewczyny widze ze prawie w tym samym wieku sa:tak::tak:
Coreczka tatusia co sie dziwisz :))
:-):-):-)Ania ma chyba za duuzzzzo pieniedzy i nie wie co z nimi zrobic wiec chodzi non stop na zakupy:-):-):-);-);-);-)
Agunia Agnieszka lubie zakupy jak bym kasy nie miala to bym po sklepach nie chodzila czesciej kupuje cos Lali i Bogdanowi niz sobie:-D
Oliwka ogląda teraz wieczorynkę o baranku ,siedzi i cały czas beczy jak baran :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jak bym widziala Laure:-D
:-D:-Dtym razem dotarłam do kuchni i zrobiłam Misi kolację:tak::tak:
teraz idę poprasować ubranie na jutro do przedszkola, ma być odświętnie i ładnie:eek::eek::eek:białej bluzki dla niej nie mam ale chyba blado różowa będzie dobra:baffled::baffled::baffled::baffled:tylko pogoda jakaś nędzna na jutro a ja chciałam ją wysłać w podkolanówkach:rofl2::rofl2::rofl2:

madziula mam nadzieję, że Twój zadek pozostał nie tknięty:-D:-D:-D:-D:-Dprzez błyskawice oczywiście:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
foteczki poprosimy:tak:
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
no to fajnie coraz blizej konca:-)
nareszcie rotarłam do końca, matko ile nadrabiania, no musicie mie c tak paskudn a pogode jak ja, że tak dużo tu czytania:-):-):-)
Pogoda po prostu pod psem,od samego rana lało i ciemniało az nie przyjemnie a tu wyprawa do lekarza. Teraz trochę sie przeciera i licze na poprawe. Wczoraj 28* w cieniu, dziś 13-kaszana

Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)

No nie powiem gdzie moje nie docierają:-D:-D:-D
Anabuba, robaczki i burze, no co to za zawód, kurza twarz??
A awatarek rewelacja
No i jak komisja???

Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

Medeuska, gratuluje takiego zakupu, aukcja zdecydowanie wygrana, I podobnej życze przy kupowaniu mikrofali. No i cieszę, sie że bedziesz miała to co kochasz-dużo sprzatania, tym razem tylko u siebie, zobaczysz, poukłada się...:tak::tak::tak:

Agnes dzieki za cynk-ja potrzebuje i skorzystam. Urzywam Dady i jestem z nich bardzo zadowolona, kiedys też był dzidziuś, ale teraz tylko w promocji.
A z tego co ja czytałam, to dzieci dotykaja się, bo sie poznają, i nie tylko siebie tylko ale i inne , i chłopców:-p. Nie zabraniać, broń Boże nie zawstydzac, olać, pozna i tez oleje:-)

Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszę:-D:-D:-D

-j- miło Cie widzieć.

No to tyle, miłąm strasznie dużo pozaznaczane, ale Piotr restartował kompa z 5 razy i przepadło, teraz juz nie pamietam.
A pamiętam
Dziewczyny dzi eki za kciukasy-zadziałało!!!

No kurcze tyle rzeczy jeszcze było:crazy::crazy::crazy:

Raczej mnie juz tu nie wpuszcza, zaraz kompac małą, później jeść i kłąść, no a Piotr tylko czeka żeby tu wskoczyć i kończyć dzieło.
Tak więc pewnie juz dziś kurcze nie wejdę-milusiego wieczorka moje pannie.
fajnie ze kciukasy sie przydaly
Oj Kochana nie przemeczaj sie za duzo:no:

Maz w domu a Ty na BB siedzisz:szok::-D:-D:-D
Moi woza sie na nocniku:szok:i jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy
mam nadzieje ze nocnik pusty:-D
tak,trzeba korzystac jak M w domu jest,niech spędzi troche czasu z córką a ja poodpoczywac mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już zaliczyła zderzenie ze ścianą i nie obyło się bez płaczu :no::no::no:
tak się kończą wariację z ojcem :-D:-D:-D:-D:-D on nie potrafi się z nią spokojnie bawić tylko non stop jakieś szaleństwa wymysla :rofl2:
tak juz to jest z tatusiami;-)
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
trzeba bylo powiedziec ze ze mna i jeszcze kilkoma babeczkami:-DOczywiscie fota cool:-)
ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:
oj teraz przeszlo na niego:-DTobie sie przerwal to teraz m ma:-D
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:

oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p

Witaj:-)

dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)
no prosze zupka do lodowki poszla
ja już sie wylogowuje,będę oglądać TV z łóżeczka i tak nikt nic nie pisze :-p:-p:-p więc co będę grzać fotel :-D:-D:-D:-D:-D
dobranoc

ja ogladam YCD

DObranoc wszystkim babeczkom

bede wpadac w przerwach:sorry2:

reklama
M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje

M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje

wspolczuje:baffled:

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:

Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:

Moj jak sam sobie cos kupi to rzadko mi sie to podoba heheh wiec wole sama cos wybrac:-D
Widze ze matki juz tak maja i czesciej dzieciaczki obkupuja:rofl2:

witam wieczornie
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
przyjmiemy.
A mamy inne wyjście?

czatuj z nami.:-D:-D:-D:-D

Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
piękne :-D
Piotrus poznal cie po glosie? Super :-) Ja jeszcze nie mialam okazji rozmawiac z corcia przez telefon bo zawsze jestesmy razem:sorry: Jak bedziemy w Polsce to planuje zostawic ja na tydzien z dziadkami i wyskoczyc gdzies z mezem:happy: Francuscy dziadkowie jeszcze pracuja wiec rzadko sie widzimy.
Telefonem Noemi lubi sie bawic. Ma taki stary do wlasnej dyspozycji i gada do niego jak najeta, ale jak ktos do nas zadzwoni to ja zatyka :-D

Myszunia, ja cie nie wyrzucam:-p
plany fajne ciekawe jak z realizacją.:eek:

ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy :-D
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy :laugh2::laugh2::laugh2:
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc :-D
no jaka mądra córcia Ci rośnie.:tak::-D:-D

reklama
Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D
A u mnie spia wszyscy oczywiscie oprocz Klaudi:-D

ANKA
To zrob Jemu jakas miła niespodzianke;-):-)

Do góry