reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...

nareszcie rotarłam do końca, matko ile nadrabiania, no musicie mie c tak paskudn a pogode jak ja, że tak dużo tu czytania:-):-):-)
Pogoda po prostu pod psem,od samego rana lało i ciemniało az nie przyjemnie a tu wyprawa do lekarza. Teraz trochę sie przeciera i licze na poprawe. Wczoraj 28* w cieniu, dziś 13-kaszana

Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)
lece tam gdzie oczy nie widza:-)
No nie powiem gdzie moje nie docierają:-D:-D:-D
Anabuba, robaczki i burze, no co to za zawód, kurza twarz??
A awatarek rewelacja
No i jak komisja???

Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

Medeuska, gratuluje takiego zakupu, aukcja zdecydowanie wygrana, I podobnej życze przy kupowaniu mikrofali. No i cieszę, sie że bedziesz miała to co kochasz-dużo sprzatania, tym razem tylko u siebie, zobaczysz, poukłada się...:tak::tak::tak:

Agnes dzieki za cynk-ja potrzebuje i skorzystam. Urzywam Dady i jestem z nich bardzo zadowolona, kiedys też był dzidziuś, ale teraz tylko w promocji.
A z tego co ja czytałam, to dzieci dotykaja się, bo sie poznają, i nie tylko siebie tylko ale i inne , i chłopców:-p. Nie zabraniać, broń Boże nie zawstydzac, olać, pozna i tez oleje:-)

nadrobiłam to uciekam po truskawki, bo tylko patrzeć jak lunie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszę:-D:-D:-D

-j- miło Cie widzieć.

No to tyle, miłąm strasznie dużo pozaznaczane, ale Piotr restartował kompa z 5 razy i przepadło, teraz juz nie pamietam.
A pamiętam
Dziewczyny dzi eki za kciukasy-zadziałało!!!

No kurcze tyle rzeczy jeszcze było:crazy::crazy::crazy:

Raczej mnie juz tu nie wpuszcza, zaraz kompac małą, później jeść i kłąść, no a Piotr tylko czeka żeby tu wskoczyć i kończyć dzieło.
Tak więc pewnie juz dziś kurcze nie wejdę-milusiego wieczorka moje pannie.

Maz w domu a Ty na BB siedzisz:szok::-D:-D:-D
Moi woza sie na nocniku:szok:i jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy

tak,trzeba korzystac jak M w domu jest,niech spędzi troche czasu z córką a ja poodpoczywac mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już zaliczyła zderzenie ze ścianą i nie obyło się bez płaczu :no::no::no:
tak się kończą wariację z ojcem :-D:-D:-D:-D:-D on nie potrafi się z nią spokojnie bawić tylko non stop jakieś szaleństwa wymysla :rofl2:

reklama
Do góry