A moi szaleja na całegoskończyła się wieczorynka a Oliwka do mnie :CHCĘ BAJĘ"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moi szaleja na całegoskończyła się wieczorynka a Oliwka do mnie :CHCĘ BAJĘ"![]()
już naładowałam baterię w aparacieAGUNIA
Zrob duuuzo foteczek jutro![]()
moja biega za mną z płytą dvd bo dobranocka była za krótkaskończyła się wieczorynka a Oliwka do mnie :CHCĘ BAJĘ"![]()
medeuska Ty nie przesadzaj babo jednawpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezioneide dalej robic...
Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)Malinka a Ty teksty Julci powinnas wklejac na ten watek
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/wesolo-nam-14748/
No nie powiem gdzie moje nie docierająlece tam gdzie oczy nie widza:-)
Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszęnadrobiłam to uciekam po truskawki, bo tylko patrzeć jak lunie....![]()
Oj Kochana nie przemeczaj sie za duzowpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezioneide dalej robic...
Maz w domu a Ty na BB siedziszMoja tez zaczęła szaleć na całego z tatuskiemboziu cała spocona juz jest.
Maz w domu a Ty na BB siedzisz
Moi woza sie na nocnikui jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy
SPoko mój tyłek pozostał nietknięty................przez błyskawicę
madziula mam nadzieję, że Twój zadek pozostał nie tkniętyprzez błyskawice oczywiście
![]()