reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:
tak,trzeba korzystac jak M w domu jest,niech spędzi troche czasu z córką a ja poodpoczywac mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już zaliczyła zderzenie ze ścianą i nie obyło się bez płaczu :no::no::no:
tak się kończą wariację z ojcem :-D:-D:-D:-D:-D on nie potrafi się z nią spokojnie bawić tylko non stop jakieś szaleństwa wymysla :rofl2:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)

Załączniki

• S7309388.jpg
    S7309388.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 34
No to wklejam foteczki
fajne fajne :-)
Czarnina to zupa robiona z krwi kaczki:tak::tak: wiem ze obrzydliwie to brzmi ale zupa jest naprade pyszna:tak::tak: pierwszy raz ja jadlam nie wiedzac ze to z krwi kaczki i tak mi zasmakowala ze mi to jest jedno z czego jest robiona:tak::tak:
o fuj czarnina :confused2::confused2::confused2:
Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było:)
tyle dobrze ;-)
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem,
ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
hahaha dobre :-D:-D:-D:-D
cześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :-:)-:)-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć

U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie
no to czekam z niecierpliwoscia :tak:
NO to teraz moge sie przywitac:-)

tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem:szok::szok:

Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami :)
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam :)
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac:baffled:
czadowo bedziesz wygladac :tak:;-)
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
witaj :-D
Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
no brawo :-):tak:
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?:-DW jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??
ales pytan pozadawala nowej mamusce :rofl2::rofl2:
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
nie przesadzaj ciotka ;-)
Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

.
juz mnie nie ciagnie na szczescie :tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
hehe ale fajnie ogladaja :tak:;-)

SUPER:tak::tak::tak:
Czyżby miała sie wynieśc w cholerę??????:szok::eek::-D
Szuka sobie mieszkania bo my chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic a sama by tego nie utrzymała:no:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:

ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:

A&E mój M też bardzo często tak własnie się zajmuje dzieckiem,siedzą razem przed telewizorem :tak::tak::tak::tak::tak:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:
trzy mendy????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mamuska słodko o nich mówisz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: miodzik normalnie :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D

reklama
PATRYSIU
Jedz,jedz:tak::tak::tak:Teraz mozesz jesc jeszcze wiecej i jeszcze czesciej:-);-)
Dbaj o swoja wyczekana fasolinke:tak::tak::tak:

Do góry