reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka dziewczyny.U mnie słoneczko sie pokazało,od razu humorek lepszy :-):-)

U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D

no to poszalałaś kobieto :-D:-D:-D:-D:-D
powiedz jak robisz zupę truskawkową????? bo nigdy nie jadłam :rofl2:

szalenstwo!!! ja dzis z arbuzem szalalam:-D

własnie muszę kupić arbuza :tak::tak::tak::tak::tak: ja uwielbiam a może Oliwce posmakuje :-) trzeba spróbować :happy:

Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p

TY przestępco :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzisz leniuchu nie chciało się prawka zrobić teraz to już Cie zmusili :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hejka, nadrobiłam wczorajszy wieczór, mała włąśnie wstała, jeszczez marudzi w łóżeczku, ale może zajaży, że szczebelki wyjęte i sama do mnie przyjdzie...
Duchota jest ogrona, jestem głodna, ale poczekam na przerwę w Brzyduli.

A tu podsyłam link do fotek z cyrku.
Klaudia porobiła albumy na picasa i zrobiła wszystkie prywatne.:-D:-D:-D
Można tylko zalinkować....
Picasa Web Albums - Klaudia&Nil - Cyrk
na końcu fotek są filmiki z występu tygrysów.
Przykre, bardzo smutne te zwierzęta...

Luna dobrze ze jajnik ok.wiem co znaczy gdzie nie jest ok
a zawod?biolog srdowiskowy:-D:-D:-Dwiec robaczki duze i male i zjawiska przyrody i rosliny)(ale marny ze mnie botanik:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiem , ze wiesz kochana. Ale w końcu dowiedziałam sie, o co chodzi z robaczkami :-D:-D:-D

Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p
Ojjjjjjjj, wymieniaj, bo jeszcze jeden Ci dosolą... Oby nie!

Moze uda sie Ja Tobie przetrzymac skoro jest taka zafascynowana ta kuchnia:-);-)

Moj Dominik wlasnie kazal diewczynkom wygodnie usiasc i włacza Im swoj roczek na video:szok:
SZCZYPIORY KOCHANE NO KINO DOMOWE IM STRZELIŁ JAK NIC A DO TEGO TO ON JEST GŁÓWNYM BOHATEREM:-D:-D
:-D:-Dtym razem dotarłam do kuchni i zrobiłam Misi kolację:tak::tak:
teraz idę poprasować ubranie na jutro do przedszkola, ma być odświętnie i ładnie:eek::eek::eek:białej bluzki dla niej nie mam ale chyba blado różowa będzie dobra:baffled::baffled::baffled::baffled:tylko pogoda jakaś nędzna na jutro a ja chciałam ją wysłać w podkolanówkach:rofl2::rofl2::rofl2:
POCZEKAJ KOCHANA NIECH JA WDRAPIE SIĘ NA STRYCH TO JA CI BLUZKI APELOWE PODEŚLE PO MOJEJ JULCE SWEGO CZASU MIAŁA ICH 5 TERAZ TEŻ MA CHYBA ZE 3:szok:
madziula mam nadzieję, że Twój zadek pozostał nie tknięty:-D:-D:-D:-D:-Dprzez błyskawice oczywiście:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj Kochana nie przemeczaj sie za duzo:no:

Maz w domu a Ty na BB siedzisz:szok::-D:-D:-D
Moi woza sie na nocniku:szok:i jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy
NO SZCZYPIORY I ICH POMYSŁOWOŚĆ:-D:-D
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:

oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p

Witaj:-)

dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)
NO PROSZĘ JAK MIŁO:tak:MY TAK MISIOWALIŚMY ŻE Z ŁÓŻKA SPADLIŚMY:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:
NO TO SIĘ NAZYWA POMYSŁOWOŚĆ:tak::tak::tak:MIŁO SMACZNIE DIETETYCZNIE:rofl2:
A u mnie leje wieje zimno paskudnie dajcie troszkę słonka proszę:tak::tak::tak::tak::tak:

"Brzydula" się skończyła, to zmykam. :tak: Jak wrócę z urzędu to pewnie się pojawię :-p Muszę jechać tramwajem, bo m mi nie chciał samochodu zostawić! Ciekawe dlaczego :-D:-D:-D:-D
Do później! :tak:

reklama
ta druga bajka jakas taka dziwna,nie przypadła Oliwce do gustu,nudzi jej się przy niej.:-)
Moja Martynka lubi te bajki a najbardziej krówke MUMU
i coś dla Oliwci
1.gif
2.gif
9.gif

tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki:-D:-D:-D:-D
teletubisie6.gif
PROSZE
Jeju, kiedy ja tu zaglądałam? :sorry::zawstydzona/y:

ale co , gdzie , kiedy?
89.gif
88.gif
1683.gif

Witam nową mamusię
92.gif
Oj miło cie widziec
skończyła się wieczorynka a Oliwka do mnie :CHCĘ BAJĘ" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Martynka też tak ma
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
ślicznie
ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:
Może ma @:-D
dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D
Jedz i rosnijcie:tak:
a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:
No to ładny prezent a ja nic nie dostałam:zawstydzona/y:
a co Kamilek dał popalić w nocy?????
No dał popalic i to nieźle

Do góry