reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

UPS ,Anabuba ,mała wtopa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a nie w pracy ,bo ja w weekendy tylko na razie pracuję ,a co chciałabyś mnie wygnać do roboty o tej porze??????????:szok:

reklama
a ja jesczez nie jadlam truskawek w tym roku:baffled:
tylko ciasto z truskawkami wczoraj u mamy

a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:

Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D
hihih no to nic tylko musisz sie brac za chlopa jak na cos liczy;-);-) David widzial dzis Bogdana w Gustorf ale B jego chyba nie:no::no:

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:
No ja kupuje tylko Emily a jak David cos chce to jedziemy zawsze razem oczywiscie ja wybieram:tak::tak:

po programie pojde pod prysznic i wyjde ..... a potem atakennnnnn:-D:-D:-D:-D
Tylko uwazaj na chlopa i mu krzywdy nie zrob bo ma bolaca reke;-);-)

U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D
ja jeszcze w tym roku truskawek nie jadlam:no::no: ale musze kupic bo narobilyscie mi smaka:tak::tak:

Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
witamy!
bardz trafne porownaie
u nas jak w ulu:-)

i coś dla Oliwci
1.gif
2.gif
9.gif

tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nadrabiam nadrabiam

Oliwka ogląda teraz wieczorynkę o baranku ,siedzi i cały czas beczy jak baran :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
baranek shoan jest super!!!!!!!!!!!
sama go lubie ogadac:-):-):-):-)

nareszcie rotarłam do końca, matko ile nadrabiania, no musicie mie c tak paskudn a pogode jak ja, że tak dużo tu czytania:-):-):-)
Pogoda po prostu pod psem,od samego rana lało i ciemniało az nie przyjemnie a tu wyprawa do lekarza. Teraz trochę sie przeciera i licze na poprawe. Wczoraj 28* w cieniu, dziś 13-kaszana

Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)

No nie powiem gdzie moje nie docierają:-D:-D:-D
Anabuba, robaczki i burze, no co to za zawód, kurza twarz??
A awatarek rewelacja
No i jak komisja???

Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

Medeuska, gratuluje takiego zakupu, aukcja zdecydowanie wygrana, I podobnej życze przy kupowaniu mikrofali. No i cieszę, sie że bedziesz miała to co kochasz-dużo sprzatania, tym razem tylko u siebie, zobaczysz, poukłada się...:tak::tak::tak:

Agnes dzieki za cynk-ja potrzebuje i skorzystam. Urzywam Dady i jestem z nich bardzo zadowolona, kiedys też był dzidziuś, ale teraz tylko w promocji.
A z tego co ja czytałam, to dzieci dotykaja się, bo sie poznają, i nie tylko siebie tylko ale i inne , i chłopców:-p. Nie zabraniać, broń Boże nie zawstydzac, olać, pozna i tez oleje:-)

Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszę:-D:-D:-D

-j- miło Cie widzieć.

No to tyle, miłąm strasznie dużo pozaznaczane, ale Piotr restartował kompa z 5 razy i przepadło, teraz juz nie pamietam.
A pamiętam
Dziewczyny dzi eki za kciukasy-zadziałało!!!

No kurcze tyle rzeczy jeszcze było:crazy::crazy::crazy:

Raczej mnie juz tu nie wpuszcza, zaraz kompac małą, później jeść i kłąść, no a Piotr tylko czeka żeby tu wskoczyć i kończyć dzieło.
Tak więc pewnie juz dziś kurcze nie wejdę-milusiego wieczorka moje pannie.

Luna dobrze ze jajnik ok.wiem co znaczy gdzie nie jest ok
a zawod?biolog srdowiskowy:-D:-D:-Dwiec robaczki duze i male i zjawiska przyrody i rosliny)(ale marny ze mnie botanik:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez mam tak czasami ze uzbieram mnostwo ciuchow a potem stoje 2h przy zelazku:baffled:Weronika wszystkich powalila:-DCiekawe co narobila, podziel sie:rofl2:
ja stalam w sumie chyba z 10godzin z wczirajszym dniem:szok::szok::szok::szok::szok:
ale musialam poprasowac wszystkie letnie rzeczy co popralam.duuuuuuuuuuuuuzo tego wszytskiego

a Weronika swoim sposobem chodzenia,usmiechem i gstami rozwala.chodzilo ciagle po korytarzu jak czekalysmy,bujala sie na boki jak cwaniak,a to gadala do jarzeniowek itd itd,trudno to opisac:-)

my właśnie skończylismy oglądać film na dvd komedia "kolacja dla palantów" polecam dawno się tak nie naśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2:
Lena padła po całym dniu wrzasków tak ok 20 a Laura ściemnia ,że śpi:-D ale już mam spokój i czas dla siebie
wczoraj na spacerze tak mnie Słońce chwyciło że drugi dzień chodzę obolała normalnie mam poparzone ramiona bo ja to bledziuch straszny jestem boli jak cholera:baffled:
a ja polecam film "dom nad jeziorem"
bedzie w sobote ok.21.30 na TVN
taka fajna romantyczna komedia z sandra bulock i keanu reavesem ale taka inna:-D:-D:-D:-D:-D
przypomnijcie mi ze mam to ogladac:-):-)

UPS ,Anabuba ,mała wtopa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a nie w pracy ,bo ja w weekendy tylko na razie pracuję ,a co chciałabyś mnie wygnać do roboty o tej porze??????????:szok:
nie wyganiam Cie alem ciekawa:-):-)

reklama
Do góry