reklama
Olapolap moim skromnym zdaniem się nie czepiasz bo ja też tak robię
Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo po 8'..... co za glupi ch*j......

Agniesiak85
Fanka BB :)
:-):-):-):-):-):-)
Oj dziewczynki, dziewczynki
W sumie ja nigdy nie miałam takiego powodu to może dlatego tak napisałam;-) Mój się ze mna żegna i wita bez żadnego ale:-):-)
Oj dziewczynki, dziewczynki

W sumie ja nigdy nie miałam takiego powodu to może dlatego tak napisałam;-) Mój się ze mna żegna i wita bez żadnego ale:-):-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Tylko pogratulowac takiej organizacji]Ja tam zawsze jestem niezorganizowana
Jak sie ma jeden wolny dzien w tygodniu to trzeba miec wszystko pod kontrola ale nie zawsze to wychodzi i nie zawsze sie chce.
Agniesiak85
Jak sie ma jeden wolny dzien w tygodniu to trzeba miec wszystko pod kontrola ale nie zawsze to wychodzi i nie zawsze sie chce.
Ach rozumiem
Ja mam teraz cały tydzien wolnego i się zebrac nie mogę
Ale jak mam wolny jeden dzień bądź weekend to naprawdę tez potrafię jakoś się troszku zorganizowac
;-)

olesia_33
Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo po 8'..... co za glupi ch*j......![]()
Ale masz jazde od samego rana, nie zlosc sie faceci nie mysla w ten sam sposob jak my-kobietki. Odpusc mu pewnie nawet nie pomysla, ze cie rozlosci, prysznic by wystarczajaca przeszkoda by nie dac Ci goracego buziaka
Ostatnia edycja:
olesia_33
Agnieszka gdybym nie miala tego wszystkiego dzis zoorganizowanego pewnie bym siedziala w pijamie caly dzian na BB 

Betka85
ja nie mam takiego problemu bo moj sie prawie zawsze ze mna zegna jak wychodzi do pracy no chyba ze śpie to wtedy mnie oczywiscie nie budzi, ale jakbym mu tego nie wytlumaczyła że to jest dla mnie ważne to nie wiem czy by tak było
Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo po 8'..... co za glupi ch*j......![]()
Opapolap dziękuje za zaproszenie już przyjęłam
Ostatnia edycja:
Agniesiak85
Agnieszka gdybym nie miala tego wszystkiego dzis zoorganizowanego pewnie bym siedziala w pijamie caly dzian na BB![]()
Hihihihi

Mój M wychodzi teraz po proszek do prania i pieczywo:-)

Mój M wychodzi teraz po proszek do prania i pieczywo:-)
reklama
olesia_33
Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyje
a za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda
Jakas derastyczna dieta??? Zaczelam cwieczyc ale nie wiem jak mi to wyjdzie :-(

Podziel się: