HankaM
Fanka BB :)
Siemacie Lachony
Mam przerwę w jeżdżeniu to wpadłam, a co:-)
Pogoda taka, że łeb mam jak baniak, spać mi się chce jak cholera. Wczoraj się najadłam tym grillem i siedzi mi wszystko na flakach.
Jestem twoją fanką - i nawet bym powiedziała masz szansę stać się mą następczynią.
Serce mnie z dumy rozpierdziela
Wyobrażam sobie. Mnie też męczą żeby sprzedać bo ma już 9 lat ale ja powiedziałam wara od mojej księżniczki. Prędzej się rozsypie niż ja ją sprzedam.
No elegansko. Teraz zacznie się raj świerze owocki i warzywka - to tam ciotka podjadaj.
No i zaczyna się panika. Na rozładowanie atmosfery polecam kawał, był hitem u mnie w szkole jak się zaczynała sesja - a że się tyczył mojej szkoły to już inna sprawa.
Pan Bóg mówi do św. Piotra aby poleciał na ziemię i sprawdził jak tam studenci przygotowują się do sesji.
św. Piotr wraca i mówi: medycyna kuje, prawo się bawi, a WSB chleje
Po jakimś czasie Bóg kazał sprawdzić ponownie:
św. Piotr wraca i relacjonuje: medycyna kuje, prawo kuje, WSB chleje
Przed samymi egzaminami św. Piotr z polecenia boskiego wraca na ziemię i sprawdza po raz trzeci: medycyna kuje, prawo kuje a WSB się modli.
Na to Pan Bóg mówi: "I to właśnie WSB synu pomożemy"
A ot taki przerywnik.
Jesu Jadźka jaka różnorodność. Ale najważniejsze, że masz pęcherzyki
Witaj w klubie. Ale my mamy ze sobą wiele wspólnego. Spaliłyśmy suszarki, mamy wymazy w tym samym czasie i klniemy podobnie
Pal licho z pożegnaniem. Powinien przyjść do łazienki, złapać za namydlonego cyca i dać buziaka. Ale najwidoczniej on należy (nie jest sam wiesz mi) do tej populacji która myśli inaczej.
Zajechałaś go na maxa. Nawet nie pytam przez co przeszedł bo dobrze wiemy.
Badanie prolaktyny z obciążeniem to się nazywa i stosuje je się najczęściej jak prolaktyna jest znacznie podwyższona ponad 200.
Miałam robiony rezonans magnetyczny głowy i wykazało tylko małe zmiany polipowe. Było to robione jakieś 8 lat temu i pokazywałam to lekarzowi i powiedział, że nie muszę zrobić ponownie.
Zastanawiałam się czy może nie zrobić na własną rękę ale potrzebne jest skierowanie.
No po takiej wiadomości to nie wiem czy w ogóle będziesz mogła się skupić.
Wielkie gratulacje:-):-):-):-):-):-)
Mam przerwę w jeżdżeniu to wpadłam, a co:-)
Pogoda taka, że łeb mam jak baniak, spać mi się chce jak cholera. Wczoraj się najadłam tym grillem i siedzi mi wszystko na flakach.
]I ch*j z tym, niech sobie je, tylko niech mi powie zebym nie czekala jak ten frajer glodna!!!!! I dupek nie rozumie, ze mnie skrzywdzil, nie widzi problemu! KUR******** no a juz tak dobrze bylo, a teraz znowu ciche dni sie szykuja, bo ja nie ustapie temu pieprzonemu egoiscie! Niech sie ze mna liczy i niech mnie informuje o tych aspektach jego zycia, ktore mnie dotycza! Zebyscie wiedzialy ile musialam walczyc o to zeby mnie informowal jak wroci z pracy pozniej! On nie widzial powodu!!! Ch*j jeden, czasem mam ochote mu przyrznac i zmusic sila do posluszenstwa![]()
Jestem twoją fanką - i nawet bym powiedziała masz szansę stać się mą następczynią.
moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
Serce mnie z dumy rozpierdziela
hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek!ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego
![]()
Wyobrażam sobie. Mnie też męczą żeby sprzedać bo ma już 9 lat ale ja powiedziałam wara od mojej księżniczki. Prędzej się rozsypie niż ja ją sprzedam.
Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d
No elegansko. Teraz zacznie się raj świerze owocki i warzywka - to tam ciotka podjadaj.
Dziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznieNie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Ratuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
No i zaczyna się panika. Na rozładowanie atmosfery polecam kawał, był hitem u mnie w szkole jak się zaczynała sesja - a że się tyczył mojej szkoły to już inna sprawa.
Pan Bóg mówi do św. Piotra aby poleciał na ziemię i sprawdził jak tam studenci przygotowują się do sesji.
św. Piotr wraca i mówi: medycyna kuje, prawo się bawi, a WSB chleje
Po jakimś czasie Bóg kazał sprawdzić ponownie:
św. Piotr wraca i relacjonuje: medycyna kuje, prawo kuje, WSB chleje
Przed samymi egzaminami św. Piotr z polecenia boskiego wraca na ziemię i sprawdza po raz trzeci: medycyna kuje, prawo kuje a WSB się modli.
Na to Pan Bóg mówi: "I to właśnie WSB synu pomożemy"
A ot taki przerywnik.
na lewym jajniku mam małe PCOS a na prawym dwa pęcherzyki jeden 26mm a drugi 17mm ale mam brać od jutra luteinę
Jesu Jadźka jaka różnorodność. Ale najważniejsze, że masz pęcherzyki
***** suszarka mi się spierdoliła![]()
Witaj w klubie. Ale my mamy ze sobą wiele wspólnego. Spaliłyśmy suszarki, mamy wymazy w tym samym czasie i klniemy podobnie

Dziewczyny, czy ja sie czepiam, ze sie zloszcze na M, ze sie ze mna nie pożegnał jak wychodził do pracy?
Pal licho z pożegnaniem. Powinien przyjść do łazienki, złapać za namydlonego cyca i dać buziaka. Ale najwidoczniej on należy (nie jest sam wiesz mi) do tej populacji która myśli inaczej.
no poprawiona, ale co ja wczoraj przezylam to moje!! myslalam ze moja praca zginela wraz z laptopem!!![]()
Zajechałaś go na maxa. Nawet nie pytam przez co przeszedł bo dobrze wiemy.
Dziewczynki... nie dostalam skierowania na HSG... bo M musi najpierw zrobic badanie nasienia.... Dostalam skierowanie na powtorzenie Prolaktyny - tym razem mam zrobic jakies takie badanie, ze mi pobiora krew, potem dostane jakas tabletke, a po godzinie znowu mi pobiora krew. HANKA - gin mi powiedziala, ze podwyzszona prolaktyna bierze sie stad, ze ma sie w mozgu maly guzek, zanim sie zacznie brac bro, powinno sie zrobic rtg mozgu... No wiec bede badac prolaktyne, mam sie zapisac do internisty po skierowanie na badanie tarczycy, a potem ew. pojsc do endokrynologa leczyc hiperprolaktymie. HSG mi zrobia jesli wyklucza inne problemy....
Badanie prolaktyny z obciążeniem to się nazywa i stosuje je się najczęściej jak prolaktyna jest znacznie podwyższona ponad 200.
Miałam robiony rezonans magnetyczny głowy i wykazało tylko małe zmiany polipowe. Było to robione jakieś 8 lat temu i pokazywałam to lekarzowi i powiedział, że nie muszę zrobić ponownie.
Zastanawiałam się czy może nie zrobić na własną rękę ale potrzebne jest skierowanie.
Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
No po takiej wiadomości to nie wiem czy w ogóle będziesz mogła się skupić.
Wielkie gratulacje:-):-):-):-):-):-)