reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachony

Mam przerwę w jeżdżeniu to wpadłam, a co:-)

Pogoda taka, że łeb mam jak baniak, spać mi się chce jak cholera. Wczoraj się najadłam tym grillem i siedzi mi wszystko na flakach.

I ch*j z tym, niech sobie je, tylko niech mi powie zebym nie czekala jak ten frajer glodna!!!!! I dupek nie rozumie, ze mnie skrzywdzil, nie widzi problemu! KUR******** no a juz tak dobrze bylo, a teraz znowu ciche dni sie szykuja, bo ja nie ustapie temu pieprzonemu egoiscie! Niech sie ze mna liczy i niech mnie informuje o tych aspektach jego zycia, ktore mnie dotycza! Zebyscie wiedzialy ile musialam walczyc o to zeby mnie informowal jak wroci z pracy pozniej! On nie widzial powodu!!! Ch*j jeden, czasem mam ochote mu przyrznac i zmusic sila do posluszenstwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
]

Jestem twoją fanką - i nawet bym powiedziała masz szansę stać się mą następczynią.

moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!

Serce mnie z dumy rozpierdziela

hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek! :confused2: ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego :laugh2:

Wyobrażam sobie. Mnie też męczą żeby sprzedać bo ma już 9 lat ale ja powiedziałam wara od mojej księżniczki. Prędzej się rozsypie niż ja ją sprzedam.

Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d

No elegansko. Teraz zacznie się raj świerze owocki i warzywka - to tam ciotka podjadaj.

Dziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznie :wściekła/y: Nie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Ratuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

No i zaczyna się panika. Na rozładowanie atmosfery polecam kawał, był hitem u mnie w szkole jak się zaczynała sesja - a że się tyczył mojej szkoły to już inna sprawa.

Pan Bóg mówi do św. Piotra aby poleciał na ziemię i sprawdził jak tam studenci przygotowują się do sesji.
św. Piotr wraca i mówi: medycyna kuje, prawo się bawi, a WSB chleje
Po jakimś czasie Bóg kazał sprawdzić ponownie:
św. Piotr wraca i relacjonuje: medycyna kuje, prawo kuje, WSB chleje
Przed samymi egzaminami św. Piotr z polecenia boskiego wraca na ziemię i sprawdza po raz trzeci: medycyna kuje, prawo kuje a WSB się modli.
Na to Pan Bóg mówi: "I to właśnie WSB synu pomożemy"

A ot taki przerywnik.

na lewym jajniku mam małe PCOS a na prawym dwa pęcherzyki jeden 26mm a drugi 17mm ale mam brać od jutra luteinę

Jesu Jadźka jaka różnorodność. Ale najważniejsze, że masz pęcherzyki

***** suszarka mi się spierdoliła:wściekła/y:

Witaj w klubie. Ale my mamy ze sobą wiele wspólnego. Spaliłyśmy suszarki, mamy wymazy w tym samym czasie i klniemy podobnie:-D

Dziewczyny, czy ja sie czepiam, ze sie zloszcze na M, ze sie ze mna nie pożegnał jak wychodził do pracy?

Pal licho z pożegnaniem. Powinien przyjść do łazienki, złapać za namydlonego cyca i dać buziaka. Ale najwidoczniej on należy (nie jest sam wiesz mi) do tej populacji która myśli inaczej.

no poprawiona, ale co ja wczoraj przezylam to moje!! myslalam ze moja praca zginela wraz z laptopem!!:szok::szok:

Zajechałaś go na maxa. Nawet nie pytam przez co przeszedł bo dobrze wiemy.

Dziewczynki... nie dostalam skierowania na HSG... bo M musi najpierw zrobic badanie nasienia.... Dostalam skierowanie na powtorzenie Prolaktyny - tym razem mam zrobic jakies takie badanie, ze mi pobiora krew, potem dostane jakas tabletke, a po godzinie znowu mi pobiora krew. HANKA - gin mi powiedziala, ze podwyzszona prolaktyna bierze sie stad, ze ma sie w mozgu maly guzek, zanim sie zacznie brac bro, powinno sie zrobic rtg mozgu... No wiec bede badac prolaktyne, mam sie zapisac do internisty po skierowanie na badanie tarczycy, a potem ew. pojsc do endokrynologa leczyc hiperprolaktymie. HSG mi zrobia jesli wyklucza inne problemy....

Badanie prolaktyny z obciążeniem to się nazywa i stosuje je się najczęściej jak prolaktyna jest znacznie podwyższona ponad 200.

Miałam robiony rezonans magnetyczny głowy i wykazało tylko małe zmiany polipowe. Było to robione jakieś 8 lat temu i pokazywałam to lekarzowi i powiedział, że nie muszę zrobić ponownie.
Zastanawiałam się czy może nie zrobić na własną rękę ale potrzebne jest skierowanie.

Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.

No po takiej wiadomości to nie wiem czy w ogóle będziesz mogła się skupić.
Wielkie gratulacje:-):-):-):-):-):-)

reklama

Dzieki Nektarynko moja soczysta :-D
tylko mnie nie zjedz..
:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pogadaj z nim.. niech sie jakos wywinie..

Ostatnia edycja:
Olapolap
kochana nie jest to faktycznie łatwo ja bym też nie chciała zeby mój mąż spędzal więcej czasu z jakąs inną kobietą niż ja. A jaką on ma prace co to znaczy że do pokoju?/ on tam by tylko z nia pracował czy to jakieś biura są co dużo ludzi obok siebie pracuje??

a zgodził sie robić dziś badanie nasienia??

On jest informatykiem, siedzi przez 90% czasu pracy w pokoju przy kompie. To jest pokoj - oddzielnie pomieszczenie, wchodzi sie z korytarza, pokoj to taka 'kiszka' za nia sa drzwi do pokoju szefa... Wiec nie pracuje duzo ludzi w tym jednym pokoju.. tylko on, wiec jak mu kogos domelduja, to beda z ta panienka non stop ze soba siedziec - na przeciwko siebie... nie moge... no po prostu nie moge.... nie przezyje tego
:-(

zgodzil sie, ale ja juz nawet nie mam ochoty isc do apteki po pojemnik i potem zaniesc do kliniki to jego nasienie...

On jest informatykiem, siedzi przez 90% czasu pracy w pokoju przy kompie. To jest pokoj - oddzielnie pomieszczenie, wchodzi sie z korytarza, pokoj to taka 'kiszka' za nia sa drzwi do pokoju szefa... Wiec nie pracuje duzo ludzi w tym jednym pokoju.. tylko on, wiec jak mu kogos domelduja, to beda z ta panienka non stop ze soba siedziec - na przeciwko siebie... nie moge... no po prostu nie moge.... nie przezyje tego

zgodzil sie, ale ja juz nawet nie mam ochoty isc do apteki po pojemnik i potem zaniesc do kliniki to jego nasienie...

Kobieto, bez urazy ale czy Ty widzialas laski informatyczki ??? Poki co nie panikuj. Mozliwe, ze ta panienka okaze 50letnia baba.

Jadźka i wszystko jasne.
Wielkie podniecenie u informatyków jest wtedy kiedy komp się zjebie i trza go naprawić albo haker się włamie i trza go namierzyć.

Ale to i tak gwałcą komputer a nie się nawzajem. To niemożliwe u tej grupy zawodowej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wierz mi seksem to tam tryskać nie będzie,.

:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Alez nie stresuj się tak Kochana! Ja w pokoju mam kolegę i nie chciałabym żeby mi mój TŻ robił z tego powodu jakies sceny ;-)

reklama
Siemacie Lachony

Serce mnie z dumy rozpierdziela

No i zaczyna się panika. Na rozładowanie atmosfery polecam kawał, był hitem u mnie w szkole jak się zaczynała sesja - a że się tyczył mojej szkoły to już inna sprawa.

Pan Bóg mówi do św. Piotra aby poleciał na ziemię i sprawdził jak tam studenci przygotowują się do sesji.
św. Piotr wraca i mówi: medycyna kuje, prawo się bawi, a WSB chleje
Po jakimś czasie Bóg kazał sprawdzić ponownie:
św. Piotr wraca i relacjonuje: medycyna kuje, prawo kuje, WSB chleje
Przed samymi egzaminami św. Piotr z polecenia boskiego wraca na ziemię i sprawdza po raz trzeci: medycyna kuje, prawo kuje a WSB się modli.
Na to Pan Bóg mówi: "I to właśnie WSB synu pomożemy"

Jesu Jadźka jaka różnorodność. Ale najważniejsze, że masz pęcherzyki
Hanka ten kawał to akurat w sam raz dla mnie bo ja właśnie kończe WSB :tak::-):-D
pęcherzyki są ale czy popękaja to kto wie skoro od dziś mam luteinę brać
Ona nie jest informatykiem... Bardziej ktos z dzialu ksiegowosci... Wypacykowana laska.... :-:)no:
nie wiem co ci doradzić
ale jak nie ma innej możliwości to nic nie poradzisz:-:)tak:

Do góry