reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
SABINA miałaś skrzępy :eek:a bolał cię brzuch tak mocniej i jak zleciało wszystko to przestało:eek:bo to mi wygląda na poronienie a mówią że po poronieniu jeszcze jakieś pozostałości w moczu itp.po ciąży mogą być to może dlatego:eek:

ZANIEPOKOJONA nie martw się będzie dobrze ale teraz się już nie ucz daj na luz:tak:

Przypominam, że dzisiaj mamy czwartek.

W poniedziałek byłaś u Gina na USG - po tym dostałaś @
W środę miałaś betę - a dziś wyniki pozytywnej bety.
Lekarz powiedział, że 60 to za niski wynik na bete.

Czy ja to wszystko dobrze zrozumiałam????????
Tez na to zwrocilam uwage, nawet wczesniej napisalam, ze skoro wczoraj sabinka miala wysoka bete, to to znaczy ze ciagle jest w ciazy pomimo @ i ze musi koniecznie betke powtorzyc. Zrozumiala tak jak Ty :-D

Sorka Aga, ze Cie wprowadzilam w blad z ta menopauza :-):-D:-) Poplakalam sie ze smiechu bidulko :sorry: Chodzilo mi o to, ze kobiety w czasie menopauzy maja bete
<9.5 mIU/ml w porownaniu do kobiet w ciazy z beta wyzsza niz 5.0 mIU/ml. Tyle ze rozne laboratoria maja rozne normy :-D

Kroptuska - WSZYSTKIEGO NAJ!!! Przede wszystkim, zeby Kacperek grzecznie i zdrowo rosl :-D:-):-D

hej Dziewczynki!
Ja tylko na chwilunie.Mam dla Was cos BARDZO WAZNEGO.
Mamie mojego M kupilismy na dzien matki ksiazke o leczniczym dzialaniu zywnosci...i wiecie co wyczytalam????
"Soja,podobnie jak groszek i inne rosliny straczkowe,jest bogata w naturalne estrogeny (hormony zenskie) i prawdopodobnie moze ograniczac plodnosc,a u kobiet po menopauzie zastepowac estrogeny"
W tej ksiazce jest soja opisana jako "sojowa pigulka antykoncepcyjna".
Badano przyczyne bezplodnosci u wschodnich gatunkow kotow i doszli,ze te koty jadly duzo pokarmow sojowych,a po zastapieniu ich miesem stwierdzono zwiekszenie aktywnosci plciowej i plodnosci.
Oczywiscie,wiem,ze to zalezy od ilosci spozycia itd.ale uwazam,ze to cenna dla mnie i dla Was wiadomosc,aby przy starankach ograniczyc spozywanie roslin straczkowych.

reklama
hej Dziewczynki!
Ja tylko na chwilunie.Mam dla Was cos BARDZO WAZNEGO.
Mamie mojego M kupilismy na dzien matki ksiazke o leczniczym dzialaniu zywnosci...i wiecie co wyczytalam????
"Soja,podobnie jak groszek i inne rosliny straczkowe,jest bogata w naturalne estrogeny (hormony zenskie) i prawdopodobnie moze ograniczac plodnosc,a u kobiet po menopauzie zastepowac estrogeny"
W tej ksiazce jest soja opisana jako "sojowa pigulka antykoncepcyjna".
Badano przyczyne bezplodnosci u wschodnich gatunkow kotow i doszli,ze te koty jadly duzo pokarmow sojowych,a po zastapieniu ich miesem stwierdzono zwiekszenie aktywnosci plciowej i plodnosci.
Oczywiscie,wiem,ze to zalezy od ilosci spozycia itd.ale uwazam,ze to cenna dla mnie i dla Was wiadomosc,aby przy starankach ograniczyc spozywanie roslin straczkowych.

Jezu, dziewczyno nie strasz bo ja nienawidze mleka i pije tylko sojowe!!! Codziennie:szok:

Do góry