reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja tylko wpadam sie przywitac i to jedna reka. . pogoda do kitu, pada, a ja mam wycieczke na koniec miasta.Wczoraj net mi padł.
Moze uda mi sie wpasc wieczokiem, moze

reklama
A no i kurcze o mały włos bym zapomniała

Mlena, Madziula samych szczęśliwości i radości, dużo słodkości i miłości

WITAM i ja nocka dzisiaj bardzo dobra:tak::tak::tak:a pogoda brzydka zimno i leje:wściekła/y::wściekła/y:a ja do dentysty ide mysle ze juz ostatni raz a później do sklepu i znowu 100 na same zakupy pójdzie:crazy:no ale co poradze wszystko potrzebne.A co tam u was słychać wczoraj mnie nie było i pewnie dużo do nadrabiania ale może później bo teraz nie bardzo moge zaraz Kamilka uspic głowe umyc no i @ dalej nie ma.A M plener zaplanował:happy::happy::happy:

Witaj cie mamuśki.
Najpierw poczytałam i od razu odpisuję.

QUOTE=akwarelka;3696964]Witam wszystkie mamy siedzace w domu...... przed kompem :-p:-D

Ja tez jestem rannym ptaszkiem, ale nie do przesady. Moze ciaza tak na ciebie dziala? :szok::-)

Nie za pozno na spacer? Chyba, ze masz jakiegos amstafa to rozumiem, bo z jamnikiem to strach tak po nocy sie wloczyc :szok::-D

ode mnie tez, Mlena :-):-):-)

Tak samo z truskawkami szaleje od tygodnia, a corcia ode mnie sie juz zarazila;-)Ale co zrobic, skoro truskawki we Francji maja polski smak :sorry::-D:-D:-D[/QUOTE]
Na spacer nigdy nie jest za późno.
Ja mam Golden Retrievera to pies myśliwko -obronny .Totalna ciapa i tylko myśli kiedy go obronię.:-D:-D:-D:-D
Niedawno york go pogryzł a mój pies waży 40 kg.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Co do truskawek .Jak ktoś je lubi to się nimi najada.
Lada moment i będzie po truskawkach i znów trzeba czekać cały rok.

A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty... :eek::eek::eek::eek:
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę. :-D:-D:-D:-D
Oj to się wykochacie :-D:-D:-D:-D

U nas leje od wczoraj.
Pogoda do bani.

Mam nadzieję,że do jutra przestanie padać ,bo ja mam jutro 2 festyny .
Nie ma mnie w domu od 8 do 20 :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cały czas na nogach .Jakoś sobie tego nie wyobrażam.:no::szok::eek::eek:
Mam nadzieję,że Klaudia chociaż na 2-3 godzinki do mnie przyjedzie i mnie zastąpi.

MLENA -STO LAT,STO LAT :-):-):-):-):-)
szczęścia zdrowia i polewaj jak to mówi mój synek:-D:-D:-D:-D:-D

hello!!

ja dzis takze sobie pospałam,ale jak spalam z damianem to Kuba mnie budził:/ oszaleje kiedys.

wczoraj mielismy przez caly dzien i noc deszcz,grad,burze pizdzilo strasznie,a dzis sloneczko.kurde ta pogoda dobije mnie kiedys:/

Mlena wszystkiego najlepszego 100 lat
kwiaty57.gif

i po Brzyduli :tak::tak::tak::tak:
mam dziś jakiś kiepski nastrój przez tą pogodę ze nic mi się nie chce :baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny ja tylko wpadam sie przywitac i to jedna reka. . pogoda do kitu, pada, a ja mam wycieczke na koniec miasta.Wczoraj net mi padł.
Moze uda mi sie wpasc wieczokiem, moze

No dobra, "Brzydula" się skończyła. Idę robić kawę i sprawdzam. :baffled::baffled::baffled::baffled:
Nieeeeee chceeeee mi sięęęę... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Dziewczyny, zapraszam do mnie. Pogoda super a w dodatku dlugi weekend sie zapowiada :-D:-D:-D

Akwarelka, Piotruś też uwielbia truskawki - łyka jedną za drugą i masuje się po brzuszku - tak mu smakują! :-D:-D:-D:-D

Nie dziwie sie Piotrusiowi :-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty... :eek::eek::eek::eek:
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę. :-D:-D:-D:-D

Ale po niedzieli juz luzy bedziesz miec? :eek: Tylko Piotrusiem uwiazana :rofl2: Nie zaduscie sie robaczki :szok: :-D:-D:-D

Moje dziecie juz pojadlo i wiecie co? Idziemy na targ po TRUSKAWKI :laugh2:

Milego poranka :-)

już wiem jak :-D:-D:-D
ale ze mnie gapa:-D:-D:-D:-D
Dobrze że sobie poradziłaś:tak:
musze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach
Dobry mąż wie że żona przed kompem siedzi:-D:-D
Oliwka zjadła całą michę kisielu cytrynowego :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła :-D:-D:-D:-D:-D
połowę zjadła sama,jejku wszystko sie klei,no ale skoro chciała jeść sama to ok,resztą sama ja podkarmiłam :tak::tak::tak::tak:
Niech jej idzie na zdrowie:tak:
A ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????
Ja nie jadłam:no:
uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif
Gratulacje nam wczoraj wyszła 2-ka górnia a druga już w drodze
my nadal odkurzamy a wyglada to tak że ja odkurzam a oliwka lata za mna i mi wyłącza co chwile odkurzacz, a jaka ma przy tym frajdę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jak to niewiele do szczęścia potrzeba dziecku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pozwoliłam jej chwilke samej poodkurzacz,dzielnie sobie radzi :tak::tak::tak::tak::tak:
Martynka też czasem chce odkużać
dziewczyny zobaczce to:Zalogowanych na Forum: 826 (262 użytkowników oraz 564 gości) ..........................ile osób nas podgląda:szok:
No nieźle
no i poczulam sie naga
:-D:-D:-D:-D
Wiem coś o tym też mam taką kruszynkę w domu i męża z podobnym zdaniem.
Myślę że taka zamiana rolami dla naszych mężów,to byłaby niezła "nauczka"!!!!!!!!
Witam nową mame:tak:
kto wie jak odzyskac haslo na gg
zainstalowalam to nowe cholerstwo , podaj email, no to ok, ale jaki kod on kuźwa woła, ska go wytrzepać?
I co z tym hasłem masz je:baffled:
na chwilę spóściłam Oliwkę z oka a ona juz narozrabiała.było za cicho w łazience.zaglądam do niej a tu wszystkie moje kosmetyki na ziemi,powywalała wszystko.wysmarowana moim pudrem,i jak weszłam to ona akurat zjadała moją pastę do zębów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to jest szatan a nie dziecko.dziś ma dzień do rozrabiania a teraz wszystkie książki fruwaja po pokoju.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Chciała sie pewnie pomalować moja tez tak robi ale pasty nie je:no:
a u nas taka pogoda
cart180.gif
a teraz jeszcze ciemno jak w duszy:no::no:
U nas dzisiaj tak jest
malinka jakie ładne nowe suwaczki:tak::tak::tak:
Malinka śliczne suwaczki
aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj bidulko jak ty to wytrzymasz
Malinka gratulacje dla Antosia :tak::tak::tak:
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D
Ja też chciałam miec 3 dziecko M chce ale mi sie odechciało:tak:
Joanna ale ja też tak mam przy Laurze miałam mnóstwo energii i chęci na wszystko mogłam z nią się cały dzień bawić a teraz nie mam już tyle siły i chęci i ciągle jestem zmęczona jak bym miała z 5 dych na karku :tak: i mam świadomość ,że w sumie to całe moje życie od nastolatki do końca będzie pełne obowiązków skierowane na wychowanie dzieci ale jak to będzie miło kiedys na starość siąść przy stole wśród swoich dzieci i wnuków ..:-D coś za coś

Kupiłam Lence takie puzle piankowe rozłozłam na podłodze obstawiłam poduchami i mała szaleje teraz tam i szczęśliwa strasznie :-D
pokaże Wam zdjęcie mojego brudnego nicponia :-D:-D:-D

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]

śliczna
Dla dziecka torba juz czeka, siebie jeszcze nie spakowałam :baffled: Zrobie to za tydzień :tak: Dzisiaj skończyłam 35 tygodni jak skończę 36 to już mogę rodzic :tak: Na razie nie pakuje, żeby nie zapeszać :sorry:
Ja Kamilka urodziłam w 36 tyg
To bedzie mniej wiecej tak wygladalo
Śliczne
oooo kuzwa ja tu z wami gadu gadu a zapomnialam ze dziecko musi jesc:szok::szok:
No to ładnie
Ja tez nie brałam znieczulenia do porodu sn:tak::tak::tak:Na poczatku o tym myslalam ale nawet dobrze ze nie wziełam:tak:Porod byl szybciutki i nawet nie czulam kiedy maly wychodzi:-D:tak:
Słyszalam jak na pozostalych porodowkach kobiety krzyczaly i bylam w szoku:szok::szok::szok:
Ja Martynke też szybko urodziłam
Udalo sie ich nie spalic:-Dzdazylam na czas

Mama Krowa
Tata Byk
Mama lezy w lozku
Tata cyk cyk

A to tworczosc mojego tak dzis powiedzial do Laury:-D:-D
:-D:-D:-D
Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
- To znaczy?
- Hmmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę...
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...rwa cos w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cie w dupę?

Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza!
Narazie tyle ide myc głowe i wyprostowac włosy

reklama
Do góry