reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Witajcie mały spi duży sie bawi więc zajrzałam co u was słychać .Ja nie noszę Mikołaja do zaśnięcia uwierzcie mi nanosiłam się NIko jak był taki malutki to potem nie zasną inaczej jak na rękach i to lulany mój kręgosłup juz tego nie wytrzymywał , a teraz nie dam się w to wrobić małego kłade do łóżeczka i bawi się albo zasypia patrząc na karuzele nawet jak nie gra.

reklama
Miotlica - poszłam za Twoją radą. Zuzia usnęła sama!!!!!!!!!!!!! mrudziła troszkę, bardziej jak wypuściła smoka. też nie gadam do niej po kapieli. czasami gorzj z wieczornym karmieniem bo od ostatniego karmienia mija za mało czasu żeby zgłodniala ale za duzo zeby spokojnie zasnęła...:baffled: dzisiaj zasnęła sama, siedziałam na łózku obok - nie widziała mnie - i podchodziłam tylko wtedy gdy naprawdę musiałam - i UWAGA- podeszłam tylko raz!!!!!! Zasypianie zajęło jej dłużej jakies 20 minut - więc sukces! Oby tak dalej

Justyna, gratuluję! :-):-)

Hej Rybki Złote!!!!
Ja właśnie wróciłam od ginka, wszystko ładnie się u mnie wygoiło, zrobił mi nawet USG i co, za chwilę u mnie bedzie owulacja, pęcherzyk ma już 17 mm, więc teraz ostrożniutko musimy bawić się z mężem:-D Następna wizyta za 6 miesięcy, a w przyszłym roku w sierpniu cytologia:-)

Super że wszysko dobrze u ciebie Miroslava a ja jeszcze nie zaszłam do gin .Acha miałam pytać dziewczyny cukrzycowe czy juz robiłyście krzywą cukrową żeby sprawdzić czy wszystko u was gra po tej cukrzycy bo ja nie zrobiłam jeszcze a jak jest u was.

Jejuu ale naprodukowalyscie..:-p ale chociaz ten watek nadrobila zobyczymy jak bedzie z kolejnymi.. wczoraj caly dzien spedzilysmy Z Amelka u mojego kuzyna jego zony i synka Natanka;-) Wlasnie dzis w nocy wyjezdzali do PL :-( tez bym chciala..:-(
Przed chwila wstalam tzn mala zasnela o 10 to tez sie polozylam ooo i wlasnie ona tez sie obudzila:-D ( robi kupe hhehe) takze 3 godzinki pospalysmy jeszcze hehe

A nocka ogolnie super tyle ze mala zasnela przed 23 ( bo pozno przyjechalismy do domu) a obudzila sie po 6 rano :szok: (pierwszy raz :tak:)zjadla tylko 50 i pozniej jeszcze po 7 zjadla 100 no i kolo 8 koniec spania:tak:
Ale teraz po tych 3 godzinkach drze mki to jestem wyspana jak nic teraz trzeba bedzie mala nakarmic i chyba na jakis spacerek pogoda piekna :-)

Tyle ze mam cos bolaca miesiaczke (1 po porodzie) zaczynala mi sie kilka dni... az wczoraj zaczela sie na serio:tak: ciekawe ile potrwa:baffled:

Moje Maleństwo własnie myśłam o Tobie, że Cię coś nie ma :-)

Ja lecę ogarnąć trochę mieszkanie, bo jak się okazało przychodzą dziś goście prosić na wesele. Matko, jak nie było, to nie było, a teraz to czerwiec i sierpień, a jeszcze prawdopodobnie moja kuzynka w sierpniu- mama mija :-D

madzik, ale mamy zabawowe lato, co??

Eve nie tylko Wy macie zabawowe lato!
My mielismy w maju wesele ale nie bylismy:no:potem mamy dwa w sierpniu i tez raczej nie pojdziemy a raczej "polecimy"

reklama
Do góry