reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla Naszych kochanych Magdalen:-);-):-D:tak:
i ja przyłączam sie do zyczeń

praca wydrukowana i oprawiona, wszystko ok, na szczęście. Jutro podjedziemy, podbije obiegówke i zdam papiery.
Mi głowa pęka, zatoki nie chcą odpuścić... chyba nigdy tak długo mnie ból nie trzymał... jak mi przez weekend nie przejdzie to w poniedziałek do lekarza, nie mam zamiaru sie dłużej męczyć...

spokojnej nocki, później juz raczej nie będę zaglądać, bo jak tylko mała pójdzie spać, też sie kłądę, wykończona jestem:sorry:

reklama
Mata ja miałam tyle narobić ale nie wiem , mała mi popsuła plany bo wsadziła nie wiem kiedy do pralki papier toaletowy i uprałam go razem z ciuchami :-D:-D:-D
ja nie wiem jak to odpiorę :eek: na szczęście to nie czarne tylko białe ale cała łazienka w okruszkach z papieru :-D:-D:-D ale jaja - nawet się na nią nie złoszczę tylko mi się chce śmiać że matce takiego psikusa zrobiła

cześć laski :-D
Kasiu U, ale przypał :-D
Bbakaniu, życzę Wam zdrówka!!!
Mata, super, że wszystko załatwiłaś :-D
Daruuniu, o chłopa się nie martw, jutro jak zobaczy niespodziankę, to od razu cię na kolanach przepraszał i będzie mówił kocham Cię ach kochanie moje!!! nie martw się odbija mu w końcu będzie lada chwila starszy o rok hehehe :-D:-D
Wilmek, pozazdrościć słonka :-D
Marlenko, Julce tak odbija jak ja zakładam okulary, do mojego A się przyzwyczaiła i dziwi się jak nie ma ich na nosie, np rano jak wstaniemy... a na mnie się drze jak założę... jakoś daję radę :-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantek!!!

Maaajka i Magdalenkakol wszystkiego naj z okazji imienin

życzy też Magdalena
Dziekuje.Ja rownież Magdziarko I Majeczko Wam
Życzę wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i dużo zadowolenia z pociech

Kasiu zdolna ta Ola Powiem ci co zrobic bo ja mialam taki przypadek ale z paczka chusteczek najpier trzeb wytrzepac wysuszyc i znowu zrobic trzepanie
Moj Wojtas spi Przebila mu sie ta jedynka Ciekawe czy temperatura mu juz nie bedzie rosla I czy to bylo od tego zeba czy jednak trzydniowklka.

Dziekuje baaardzo za zyczenia imieninowe-co prawda obchodze zawsze w lipcu,ale co tam;-)
I tez najlepszego dla Magdziarki o Magdalenkikol:-):-)

U nas nieciekawie-Maja po poludniu dostala goraczki-w domu zmierzylam i wyszlo 39.1°C!Bardzo rozpalona,poplakujaca,bez sily nawet na siedzenie-caly czas sie pokladala:-(
Zrobilismy jej chlodna kapiel,czopek w pupe i do lozeczka.Teraz juz jest tylko cieplawa,poci sie.Mam nadzieje,ze jej przejdzie.Zastanawiam sie czy to nie od slonca....Bo na zabkowanie to chyba za wysoka temperatura....

Wszystkiego Najlepszego dla Magdalenek :-)

Małe dziecko spi, mąz przed TV a ja na BB ale zaraz idę lulu...

Mata ale super, ze juz masz problem z głowy uffff
Majka współczuje Majeczce:-( biduleczka malutka
KasiaU hihihi Kochane te nasze słoneczka - psocą i psoca a jaką radochę mają przy tym ..:cool2:

Zdróweczka życzę Raz jeszcze :tak:

Dobrej Nocki Mamuśki :) ;)

Majeczko ale mała jest bedna Mysle ze na zeby to ciut za wysoka ta temperatura a moze trzydniwka. Oby nic powaznego sie nie rozwinelo

Kasiau to się uśmiałam!!!!:-):-):-)
Oczywiście zapomniałam Wam Madzie złożyć życzonka :tak:
- mam siostrę Magdę i o niej na szczęście pamiętałam!!!

Ja już "wolna"
Usypianie w łóżeczku idzie nam coraz lepiej, dzis tylko 10 min.,
dwa razy tylko wstał - trzy dni temu wstawał chyba 100!;-):szok:
Jutro wyjeżdżamy z Warszawy, najpierw mamy 1-wsze urodz. chrześnicy T.,
za tydzień wesele, potem święta u dziadków i małe przyjatko z okazji urodzin Wojtka !
Tak więc walizki pełne urań;-) - tyle imprez - hihi!

Buziaki dziewczyny - DBAJCIE O SIEBIE i DZIECIAKI!!!

reklama
Witajcie!

Najlepszego dla naszych wczorajszych solenizantek ;-)

U nas dzisiaj pogoda nie rozpieszcza, mam dużo dziś na głowie, zaraz lecimy z siostrą na zakupy, mam nadzieje że Ł niczego się nie domyśla- tort już gotowy, ponoc piękny wyszedł- nie widziałam jeszcze!

Trzymajcie kciuki!!!!

Miłego dnia!!!!

Do góry