reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

juz wybrane i zkalepane: Chłapowo. jedziemy 20-26.06. mysl o spotkanku bardzo mnie ucieszyla:-):tak:
moze reszta bandy z Trojmaista dolaczy?:laugh2:
Powiedz tylko gdzie i kiedy a bedzieMY. Podjade czy do Sopotu czy do Gdyni. A i moze w ramach wycieczki nawet do tego calego Chlapowa! Super!:-):-):-)

Dzis to chyba mialam cisnienie 90/40 bo snieta chodze i naprawde do mnie dzis trzeba mowic p o w o l i i DRUKOWANYMI. Malzonek juz niebawem zawita...:rofl2:

reklama
ja wczorja sie tak kiespko czulam. bol glowy, spiaca caly dzien, a potem zansac nie moglam:crazy:

niunka cos sie wierci, kreci , oby tylko nie potraktowala tego jako drzekmi i nie wstala, bo bedziemy miec niezla zaprawke przed weselem:szok::-D:-D

mielismy brac Julitke na slub i poczatek wesela. to jest slub mojej kolezanki z liceum. odbedzie sie 15km od mojej mamy. mieslimy niunke w razie czego odtransportowac do mamy, gdy bedzie zmeczona. jednak patrzac na te kichowata pogode to jej nie wezmiemy. zostanie z babcia i reszta ferajny;-)
tym bardziej, ze Julitka ostatnio jest taka przekorna, ze czasem boje sie ja dokadkolwiek zabrac:zawstydzona/y:
wszystko jest na NIE! dzis oczywiscie umyc glowki tez nie chciala, choc nie bylo ztym juz problemow:crazy:

a tak w ogole to mam malego stresa przed weslem, bo pan mlody jest Wlochem, wiec z nim gadka tylko po ang, dodatkowo maz siostry pani mlodej jest Brazylijczykiem, wiec zno po ang:szok:a ja dawno nie gadalam i sie boje:szok:

a tak w ogole to mam malego stresa przed weslem, bo pan mlody jest Wlochem, wiec z nim gadka tylko po ang, dodatkowo maz siostry pani mlodej jest Brazylijczykiem, wiec zno po ang:szok:a ja dawno nie gadalam i sie boje:szok:
A taaam...z tego co pamietam to ty poliglotka jestes i z pewnoscia dasz rade...swoja droga fajne miedzynardowe wesele:-)...no i Wloch i Brazylijczyk:szok::-):cool2:... to i koledzy Wlosi i Brazylijczycy beda:cool2::cool2::cool2:

reklama
ja też witam:-)

Powiedz tylko gdzie i kiedy a bedzieMY. Podjade czy do Sopotu czy do Gdyni. A i moze w ramach wycieczki nawet do tego calego Chlapowa! Super!:-):-):-)

Dzis to chyba mialam cisnienie 90/40 bo snieta chodze i naprawde do mnie dzis trzeba mowic p o w o l i i DRUKOWANYMI. Malzonek juz niebawem zawita...:rofl2:
a do Kolobrzegu podjedziesz? bo jak wiecie ja i Asia będziemy tam w lipcu w tym samym czasie jakoś przez kilka dni więc może się wszystkie spotkamy???

Kasia gratulacje pracy:tak:

Do góry