reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to GRATULACJE dla Klauduniiii:tak::tak:

ja to zawsze mialam nieregularne czasami okresu nie mialam po pol roku czasami nawet dluzej przychodzil kiedu mu sie spodobalo :tak::tak: jak sie potem okazalo wszystko przez ta tarczyce bo hormony mi poglupialy:szok::szok:
DO gratulacji się dołaczam
Ja bym zwariowała jakbym miała taknieregularnie okres ,ja mam super regularny okres ,jak w zegarku:tak: cykl 26-28 dni i i tak potrafię sie bać:szok::-Dże mi sie spóżnia:-D:-D

No ja im wspolczuje tej drogi ale Ania pisala ze tyle dobrze ze Laura grzeczna i wola siku:tak::tak: A pozdrowic ja pozdrowie od was:tak::tak:
A co do sprzatania to wszytko m porobil bo ja musialm zajac sie mala;-)
Pozdrawiam i ja Ankę i Lali ,buziaki dla nich:tak:
Dobranoc Wiktoria ,ja tam wierzę ,ze ani się spostrzeżesz ,a ci sie skończy@
Malina teksty JULKI SĄ coraz lepsze:-D
Aga dzieci to spryciule ,mój sun (5 latek)jak nabroi w przedszkolu ,też nie ma czasu i strasznie się spieszy z przedszkola do domu:-D:-D:-D

A chciałam sie pochwalić że Martynka dzisiaj pierwszy raz sama wysikała sie na muszle:)
brawa :tak::-):-)

Sprawdziłam dwie następne grupy. Jeszcze tylko jedna i egzamin i już. :-)
Chyba zrobię jeszcze jedną kawę, bo jakaś zamulona jestem :eek:
Wieczorem muszę udać się na komisariat "w celu złożenia zeznań" :-D:-D:-D:-D
Dobra, uciekam! :tak:
:-D:-D:-D:-D

chyba sie wykoncze nawet postow nie umie doczytac bo non stop musze do kibla leciec a i tak nic nie wysikam:wściekła/y::wściekła/y: bede musiala m wyslac do tej apteki ale czy oni cos maja bez recepty to ja nie mam pojecia:no::no:
ja też stawiam na pęcherz.
Są leki ziołowe ,ale na pewno zadziałał by Furagin.:tak:
i znów troszkę podczytałam.
Poszalałyście dziś z tym pisaniem.:-D:-D:-D

CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULACJE DLA KLAUDII -ŚWIETNIE JEJ POSZŁO:-D:-D:-D

o madziula o tej godzinie:szok::-D:-D
pOJAWIAM SIĘ I ZNIKAM ,TAK ZERKAM CO TU SŁYCHAĆ ,,bo mnie juz m ściga i woła i ciągnie ,ciekawe czego chce...........
pewnie dostępu do kompa:-D:-D

reklama
ja też powoli się zbieram do odlotu bo moje kochanie na imprezie bóg jeden wie o której wróci a nawet jak wróci to i tak ja muszę wstawać do antka bo on pewnie nie będzie w stanie:-D:-D

Do góry